Erkekleri yola getirmenin yolları

kaçma olayını çok fazla uzatmayın tadında bırakın bi yerde yorulup kovalamaktan vazgeçiyolar ordan itibaren sen kovalamak zorunda kalıyosun :)))

neyi keşfettim biliyormusunuz hatalı olsamda asla taviz vermem, mıyış mıyış peşinden gitmem ve o hatalı olduğunda yanına bırakmam, canım balım tatlım peşimi bırakmaz ,ama bazen vicdan yapıp hatalıysam ,gönlünü almaya çalıştığımda şımarıyor dahada tepeme çıkıyor. hatta abartıp triplere giriyor dokunma falan aa baktım ben üzülünce üzen taraf oluyo beni eziyor ama ben tam tersi suçlu olayım olmayayım taviz vermeyince peşimden ayrılmıyo anlamadım sihri nedirr ? agrasifliğimi seviyor sanırım ben yumuşadıkça o zevkini çıkarıyor yumuşamak yokk :))

kızlar bende bişi sorcam
dielim bu eşşekk gece konusurken bian boşta bulundu agzından bişi çıktı (beni kırıcak bişi ) bende iyi ozaman ben daha fazla sıkmıyım seni diip çat kapadım telefonu.. arkasndan 3-4ekz aradı açmadım..
ertesi gün aradı açtım ters ters konuştum ne şebeklikler yaptı gönlümü almak için ,taviz vermedim tersledim. en son , tamam ozmn askım ben sonra arıyım sinirin geçsin dediğin de de istersen 1 ay sonra belki ozman geçer dedm ((tmm braz abarttm ama çok kızmıştm napıyım üzdü beni
oda tmm ozmn 1 ay sonra ararım dedi bozulup kapatıyodu istemiosan da hiç arama dedm çat kapadm.
ondan snrada konusmadık hiç bugn.. sanırım kaç yıldır beraberz artk onun verdiği bişi mi bilmiyorum ama nekdar kızsamda ona küs uyumaya dayanamıorum içim hiç rahat etmiyo
şimdi napıyım ben.. yarın ararsa bişi yok gibi mi davransam yada tribal mi davransam.. haklıyken haksız duruma düşmek de istemiyorum öle üzülsün de anlasın hatasını istiorum ama ben daha çok üzülüyorum
hazır konusunuda görmüşken size danışmak istedim

ya bizde de o hep alttan alıyo sakin davranıyo ama onun sukuneti sessiz kalması beni daha da delirtiyo kızyorum teli suratına kapıyorum bi süre sonra tekrar arıyo ama çok tutuk davranıyo bazen anlayamıyorum onu böyle konusmakta zorlanıyo bu seferde sen niye böyle konusyosn diye yenden sinrleniyorum ama bizm kavgalar hep böyle sürüp gidiyo anlamadım gitti ne yapcagımı bi son vermemz lazım bu duruma

Demekki onun yapısı böyle ,daha sakin rahat . Haklısınız tamam sakin birini isteriz elbette vurup kırmasın ama böyle de tamamen tepkisiz ve 'aşırı cool' olması da fazla :) İyi tartın ilişkinizi bence,karakter uyuşmayabilr.Bazen iyi olmak yetmiyor,uyum şart

Kizlar eski günlerimi özledim valla, cikmaya basladigimiz ilk zamanlar kizinca tlfu kapardim o beni arar durur uyuyamaz kardesimi arar öyle haber alirdi benden, heralde simdi o günlerin acisini cikartiyor..Sanki bu aralar rolleri degistik, o kiz ben erkek, bu kadar naza cekme bir erkekte olamaz cünkü..Icim el verme, yani dayanabilsem ben de soguk davranicam ama olmuyor iste..

merhaba kızlar bnde konumu acayım sıze .bızım 4 yıllık bı ılsıkımız vardı kndsı dınıne baglıdr bıraz bu yuzden bna son ıkı yıldr mesru daırede dglız dyp ayrılalım dıodu sımdı ıse bnm cıddı bı hastalıgım olustu tedavı goruorum bole bı zamnda bna yıne bunu soleyıp ayrıldı ama bn snı beklıcem okulum ve askerlıgm bıtene kadr sabredelım snde bnı bekle ddı bn kabul etmedım gel barısalım ddm oda olmaz sn bnı anlamıosun ddi bnde bole olunca onun artık msjlarna ve aramaalarna cvp vermıorum sızce napmalıyım donermı

herkese merhaba...uzn surelı bır ılıskım var 2 yıl uzaktık bırbırmze arada gorsyrdk yanıma gelıyordu sımdı aynı sehırdeyız fakat o cok dggıstı....artık okulu bıtyr hem ıse hem okula devam edyr ve zamanı artık kısıtlı..tum bunları sureklı soyluyor artık o kdar konusamyz dıyor ılk baslarda cok zor alıstım onunla konusmamak benı cok uzuyrdu artık daha az konsyrz fakat bana 3 aydr sevdgnı soylemeyr en ufak hatamda benımle konusmuyor anlıcagnz sureklı ben bır seyler yapıyorum benı sevmedgnı dusuyrm neler yapmaylm bana tekrar deger vermesı ıcın???

slm kızlar benimde 3 yıllık bir beraberliğim var benim ki çok sinirli her şey anında olmasını istiyor yüz vermeye gör astarını istiyor ama ağrına alıyorum mesela 3 gün canım lı balım 2 gün uzak kalıyorum aramıyorum aradığın da sorularına cvb veriyorum sonra beni yarın kahvaltıyı beraber yapalımmı dio bende tabi anlamıyorum hmm bir bakalım yarın olsun neyse kahvaltıya gidiyorum bana 2 gündür soğuksun nazlısın neden neden dio yoo havalardan sanırım diorum yani kaçan kovalanır kızlar bir bulusun iki geri çekilin

canım daha sonra konuşalım dediğinde bencede çok gerginim de arama deme daha sonra arayayım dediğinde sen bilirsin de yani açık kapı bırak ama onsuzda yaşayabileceğini hissettir sevgiyle kal cnm

Bayanlar aranıza bugün katıldım.Bu konuyla alakalı olarak bende aynı dertten muzdaribim.3 yıllık bir ilişkim vardı birlikte olduğum kişi evli ama bana kızım öss yi kazansın sen olsanda olmasanda ben ayrılıcam dedi.Başlangıçta benim evli bir erkekle işim olmaz dedim ama ikna oldum bu arada bana olan aşkı demiyorum sevgisini ispatlamak adına yaptıklarının yanında allah katında da kuran-ı kerim üzerine defalarca yemin etti.2 yılın sonunda ortak bir arkadaşımız(erkek) geçen yıl bana bu işin olmıyacağını bana onun ağzından anlattı bu iş bitti dedi şok oldum kendisine sorduğum zaman bana arkadaşın doğru söylediğini benim geçmişte yaptığım kavgaları sebep göstererek artık ben yoruldum dedi.Çok zor ve kötü günler geçirdim psikolojik destek aldım biraz sakinledim bu arada arama krizlerimin önüne geçememiştim bir akşam üstü aradım ramazan ayıydı ve iftara yakın bir saatti bana bu işin bittiğini söyleyen arkadaşın arabasında yüksek müzik sesi arasında bana efendim dedi iftardan sonra seninle konuşmak istiyorum dedim bana bunlar(arabadakileri kast ederek)takılırlar ayrılamam ki dedi çok dibe vurmuştum hemen telimi ve yedek anahtarı onda olan evimin kilidini değiştirdim 2 gün tık yok iki gün sonra müşteri hizmetlerinden telimi bulmuş ve beni aradı konuştuk o süreden sonra(yaklaşık bir sene öncesi)ilişki devam etti yine ama bu kere şartlar bana daha ağırlaştırılmıştı ben hesap sormuyordum oda eskiden beni tavlamak adına yaptığı hiç bir şeyi yapmaz olmuştu.Ta ki 8 mayıs tarihine kadar saat 22:30 da beni aradı evdemisin dedi evt dedim yatıyormusun dedi evt dedim ama bana yakın oturduğu için evimin ışığı ve arabam kapının önündeydi bende bir bayan arkadaşımla hemen dönmek adına banka atm sine gitmiştik film burda koptu zaten sen bana yalan söylüyosun dedi bu bana kaçıncı yalanın dedi şok şok şok oldum bir saat dil döktüm yalvarma değil ama geç oldu dedi ve gitti o gün bu gün 4 gün oldu ne o arıyor nede bir tepki veriyor ben ne yapabilim kızlar yardım edin yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.:95:

Yargılamak istemiyorum ama okurken elim ayağım buz gibi oldu ki ben çok sakin bi insanımdır myle pek kolay öfkelenmem ama bu konuda birazda hassasım galiba. Adı üstünde o EVLİ. Karısıyla boşanacak diye bir durum söz konusu değil ayrı yaşıyor bile olsalar evli. O kadın hala onun karısı ve onunda hayalleri vardı belki eşini seviyordu belki herşey düzelecek konumdaydı ama araya başka bir kadın girdiğinde düzeleceği varsada düzelmiyor işte. Lütfen bunu yapmayın,kimse yapmasın. Sizin ne gibi haklı sebepleriniz var bilemem orasını ama uzaktan bakınca olay aynende böyle görünüyor bence sizde bi bakmayı deneyin.

bende su kacan kovalanir taktigini bir turlu kendi gundemime sokamiyorum. dayanamiyorum bu aralar zaten aramiz acik evlilik dusunuyordu onuda dusunmedgini söyledi bir sure daha bende bu defa bende dusunmuyorum dedim, bakalim böle inatlasarak nereye varicak sonu

Öyle bir yol yok kızlar:78:Aynı yolda değilseniz uğraşmaya değmez..

Son düzenleme:
ben bu ufak tefek masum oyunlardan hiç anlamıyorum ya ne zaman yapmaya kalksamda elime yüzüme bulaşıyor yapanları takdir ediyorum ama ben beni böyle kabul eden biriyle olmayı tercih ederim yoksa çok yoruluyorum

ben sunu keşfettim arkadas erkek milleti kadar dengesz bir yaratık yok ruh halleri her daim farklı oluyor. eger canı azcık sıkkın olsun yada işi olsun her daim unutuluyoruz
yok ama keyif yerndeyse iyiyse el üstndeyiz . birde boşsa

valla en iyisi yok süründrym yok şöyle yapym böyle yapıym planları deilde akışına bırakmak. kasmadan.
ben ona msj attm 6 dk gec yazdı o zaman 12 dk sonra ben atıyım olayları..sonra trip atmalar olsn cok saçma bence
en iyisi oldgnz gb olun.
eger bir adama seni seviyorum diyorsanz veya ilgi gösteriyorsanz o da kaçıyorsa..ona kötü davranp zaten elinzde tutamzsınz ki.
giden gitsin ugurlar olsun. sizden kıymetlimi.. afdrsnz ama s***ktr edin gitsin:/ ne olcak sanki.onunla mı var oldgnz onsz yasayamıcksnz. evet zor olur bir süre ama neler gecmediki..

kısaca oldgnz gb davranın. o nasıl davranrsa davransn ona inat siz kendinz gb olun. eger hakknzda hayrlıysa zaten ve sizin ilgnzden kaçıp ego yapmıorsa zaten o sizindir. sırf beni ulaşlmz görsn die koştrp durcgnıza yola gelsn dicegnize salın gitsn.
hakkınızı hiç yedrmeyin içinzden geldiği gb davranın.. ve birde hep olumlu düşünün.
sizinde içinizde kaybetme korkusu olmasın. zaten bu erkeği yola getrmekte kaybetme korkusu yüzünden olmuyor mu endişeleri korkuları bi kenara bırakın.. cok sonra gidecgne şmdi gitsn daha iyi
dükkanı kapamasın

:86:

benim sevgilimde çok sinirlidir haklı olsa zaten tepeme çıkar sinirlenir kızar ben haklı olğumdada çok önemsemez ben trip yaptımmıda iice kızar sinirlenir hiç üstüme düşmez ben napıcam bununla yaaaa ne yapmalıyım

3 Yılı geçkindir bir ilişkim var hiç oyun taktik filan uygulamadım içimden ne geliyorsa onu yaptım yeri geldi çok kızdım trip attım dırdır yaptım, yeri geldi önce bırakıp gittim sonra aradım nerdesin diye bir de üstüne hesap sordum, rahatsız olduğum beni mutlu etmeyen şeyleri açık açık söyledim o üzülür mü diye düşünmeden ama sevdiğimi ve benim için değerli olduğunu da hep hissettirdim, söyledim ve bugüne kadar küslüğümüz en fazla 2 saat sürdü hiç bir gece küs uyumadık.

Kızlar, benim erkek arkadaşım tam olarak böyle davranıyor. Mesela bir kavgadan sonra asla o gelmez ben giderim, veya ilişki boyunca bir kez bile hatasını kabul etmemiştir hep ben alttan alır özür dilerim...Peki böyle bir karakterse ne yapacağız? Yani ben de gitmesem ben de alttan almasam onun inadı, gururu ömür boyu bizi ayırır bir adım da atmaz bundan eminim. Böyle taviz vermeyen erkeklere karşı ne yapıcaz? Yani ilişkide sanki ben erkeğim, o kız :) Aslında genel bir soru soruyorum, bizim burada paylaştığımız önerdiğimiz davranışları uygulayan erkeklere karşı nasıl bir tavır sergilemeliyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…