Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçma olayını çok fazla uzatmayın tadında bırakın bi yerde yorulup kovalamaktan vazgeçiyolar ordan itibaren sen kovalamak zorunda kalıyosun :)))
ya bizde de o hep alttan alıyo sakin davranıyo ama onun sukuneti sessiz kalması beni daha da delirtiyo kızyorum teli suratına kapıyorum bi süre sonra tekrar arıyo ama çok tutuk davranıyo bazen anlayamıyorum onu böyle konusmakta zorlanıyo bu seferde sen niye böyle konusyosn diye yenden sinrleniyorum ama bizm kavgalar hep böyle sürüp gidiyo anlamadım gitti ne yapcagımı bi son vermemz lazım bu duruma![]()
kızlar bende bişi sorcam
dielim bu eşşekk gece konusurken bian boşta bulundu agzından bişi çıktı (beni kırıcak bişi ) bende iyi ozaman ben daha fazla sıkmıyım seni diip çat kapadım telefonu.. arkasndan 3-4ekz aradı açmadım..
ertesi gün aradı açtım ters ters konuştum ne şebeklikler yaptı gönlümü almak için ,taviz vermedim tersledim. en son , tamam ozmn askım ben sonra arıyım sinirin geçsin dediğin de de istersen 1 ay sonra belki ozman geçer dedm ((tmm braz abarttm ama çok kızmıştm napıyım üzdü beni
oda tmm ozmn 1 ay sonra ararım dedi bozulup kapatıyodu istemiosan da hiç arama dedm çat kapadm.
ondan snrada konusmadık hiç bugn.. sanırım kaç yıldır beraberz artk onun verdiği bişi mi bilmiyorum ama nekdar kızsamda ona küs uyumaya dayanamıorum içim hiç rahat etmiyo
şimdi napıyım ben.. yarın ararsa bişi yok gibi mi davransam yada tribal mi davransam.. haklıyken haksız duruma düşmek de istemiyorum öle üzülsün de anlasın hatasını istiorum ama ben daha çok üzülüyorum
hazır konusunuda görmüşken size danışmak istedim![]()
Bayanlar aranıza bugün katıldım.Bu konuyla alakalı olarak bende aynı dertten muzdaribim.3 yıllık bir ilişkim vardı birlikte olduğum kişi evli ama bana kızım öss yi kazansın sen olsanda olmasanda ben ayrılıcam dedi.Başlangıçta benim evli bir erkekle işim olmaz dedim ama ikna oldum bu arada bana olan aşkı demiyorum sevgisini ispatlamak adına yaptıklarının yanında allah katında da kuran-ı kerim üzerine defalarca yemin etti.2 yılın sonunda ortak bir arkadaşımız(erkek) geçen yıl bana bu işin olmıyacağını bana onun ağzından anlattı bu iş bitti dedi şok oldum kendisine sorduğum zaman bana arkadaşın doğru söylediğini benim geçmişte yaptığım kavgaları sebep göstererek artık ben yoruldum dedi.Çok zor ve kötü günler geçirdim psikolojik destek aldım biraz sakinledim bu arada arama krizlerimin önüne geçememiştim bir akşam üstü aradım ramazan ayıydı ve iftara yakın bir saatti bana bu işin bittiğini söyleyen arkadaşın arabasında yüksek müzik sesi arasında bana efendim dedi iftardan sonra seninle konuşmak istiyorum dedim bana bunlar(arabadakileri kast ederek)takılırlar ayrılamam ki dedi çok dibe vurmuştum hemen telimi ve yedek anahtarı onda olan evimin kilidini değiştirdim 2 gün tık yok iki gün sonra müşteri hizmetlerinden telimi bulmuş ve beni aradı konuştuk o süreden sonra(yaklaşık bir sene öncesi)ilişki devam etti yine ama bu kere şartlar bana daha ağırlaştırılmıştı ben hesap sormuyordum oda eskiden beni tavlamak adına yaptığı hiç bir şeyi yapmaz olmuştu.Ta ki 8 mayıs tarihine kadar saat 22:30 da beni aradı evdemisin dedi evt dedim yatıyormusun dedi evt dedim ama bana yakın oturduğu için evimin ışığı ve arabam kapının önündeydi bende bir bayan arkadaşımla hemen dönmek adına banka atm sine gitmiştik film burda koptu zaten sen bana yalan söylüyosun dedi bu bana kaçıncı yalanın dedi şok şok şok oldum bir saat dil döktüm yalvarma değil ama geç oldu dedi ve gitti o gün bu gün 4 gün oldu ne o arıyor nede bir tepki veriyor ben ne yapabilim kızlar yardım edin yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.:95:
bastab tavrını koy
onu hayatıının merkezine koyma
sanki o olmadında dunya dönmicekmiş gibi davranma
sen olmasanda ben varolurum sen sadece beni mutlu edersin yoklugunla mahvedemessin gibi bir izlenim ver
eften püften herseye gidip ayaklarına kapanıp özür dileme her kavgada bırak o gelsin
kac o kovalasın aramıosa arama sormuosa sorma
neden böle oldunu sordunda geçiştir öle bi üstüne düşer dize gelirki direk evlenmek ister kacırmamak içinn bu tavırların yüzünden