Erkeklerin %99u aldatır %1 i de fırsatı olmadığı için aldatmaz

Merhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu
Kişi kendinden bilir işi...herkesi de kendi gibi sanar

Hakikaten siz nasıl bi sohbet sonucu bu cümleleri duyuyorsunuz? Ben daha abim babam da dshil hiç bi erkekten duymadım sizin akrabalar hangi ortamda giriyor bu muhabbete?

• Beğen
Reactions: KV_
Babamı tanımasaydım bu lafa belki inanırdım. Üstelik babamın fırsatı da vardı. Evet çok emin konuşuyorum. Allah korkusu olan yapmıyor. Nikahlı eşi aldatmanın Allah katındaki cezasını biliyor ki anneme de çok aşık zaten. İnancı olmadığını halde çok sevdiğinden ya da etik bulmadığından aldatmayan insanlar da var. İçiniz rahat olsun kızlar evet böyle insanlar hâlâ var.

Merhaba. Canımı sıkan bir konu var. Benim büyük erkek akrabalarım ya da büyük erkek aile dostlarımız bana ilişkiler konusunda erkekler konusunda bunu söylüyorlar hep. Bu lafı o kadar fazla kişiden duydum ki. Canım çok sıkkın sonuçta tecrübeliler hem yaşlarından dolayı hem de kendi cinslerini iyi tanıyorlar. Sizce bu doğru mu
Ne kadar salaklar.. Ne kadar acizler...Ve ne kadar beyinsizler...

Bu dünyada iyi insanlar da var kötüler de..
Aldatanlar da var aldatmayanlar da..
Siz seciminizi dikkatli yapin yeter.
Esim bir erkek ve midesi almiyor öyle seyleri.
Onun da bir seferi, midesi, ahlak anlayisi var.
Genellemeyelim var öyle insanlar evet, siz esinizi böyle olmayanlardan secin, cogu kendini belli eder bu arada.

Firsati olmayan erkek nasil oluyor yahu. Evden disari cikan herkesin aldatmaya firsati vardir. Enistem vardi bir tane adamim agzinda dogru durust dis yok :KK70:tipine donup bakmazsin ama kac tane kadinla aldatti karisini artik sayamiyoruz. Cebinde az bucuk parasi olan her erkegin firsati vardir.
Ama hepsi aldatmaz.
Gerci culsuz olup aldatanlar da var o derece iste :D

Bu lafa aynen katılıyorum.Çevremde gördüğüm,şimdiye kadar yaşadığım her şey bana bunu anlattı.

bence doğru hepsi aldatır.en masumu bile yapmaz dediğim karakter iş arkadaşına bakıyorum yan odadaki bayana iyi niyet babında samimiyet babında yanaşıyor ama gayet arkadaşça.kız bir ışık yaksa bitti.ve bu tip eşini ve çocuklarını inanılmaz seviyor.

Aldatmanın kadını erkeği, evlisi bekarı dostu arkadaşı yoktur. Dostunuz bile size ihanet edebilir isterse. Bu yüzden cinsiyet değil karakter meselesidir. Burada bunları yazıp okuyup kendinizi korkutmayın. Korkular gerçekleşirler.

Genetik faktörler önemli ya bu konuda ya da adam babasından dedesınden gördüyse daha kolay aldatıyor

Asla katılmıyorum. Karakter meselesi. aldatan şerefsizdir. net.

Ki benim babam annemi yıllardır aldattı. sonu da malum herneyse.

Hiç bi ilişkimde aldatılırım diye korkmadım, şüphelenmedim, kıskançlıklar yapmadım.

Yukarda biri yazmış: aldatılanların kendini kandırdığı biiey bu. Aldatanlarda ‘herkes yapıyo’ diyerek kendi şerefsizliğinin üstünü kapatıyo.
Ha sordan müslümanız. Neyse dine bağlamayım.

Aldatılmış kadınların ya da aldatan erkeklerin sığındığı kalıplaşmış bir genelleme lakırdısı bu sadece, başka bir şey değil. Yer yüzünde hiçbir insan bana göre %100 güvenilir değildir, orası ayrı ama böyle bir genellemeye nereden varmışlar? Ya etraflarındaki insanlar hep ahlaksız, ya dünyadaki bütün erkekler üstünde bir araştırma yapmışlar ya da laf salatası... Bence üçüncü.

özgüveni düşük kadınların basit söylemlerine kanmayın... herkes bir değil. erkekler de kadınlar için bir sürü yaftalamada bulunur ama hepimiz için geçerli midir? bence her lafa inanmayın. inşallah karşınıza dürüstlüğüne sonsuz güvenebileceğiniz biri çıkar... =)

bence doğru hepsi aldatır.en masumu bile yapmaz dediğim karakter iş arkadaşına bakıyorum yan odadaki bayana iyi niyet babında samimiyet babında yanaşıyor ama gayet arkadaşça.kız bir ışık yaksa bitti.ve bu tip eşini ve çocuklarını inanılmaz seviyor.
Benim kız arkadaşım vardı anlattığınızdan daha beter. Nişanlısı olduğu halde iş yerinde bir erkek böyle yakın davransa hoşuna gidiyor. Yakın derken flörtöz konuşmalar vs. Onu da uzaktan görseniz hiç beklemezsiniz.

O yüzden kadın erkek olmakla alakası yok ahlaklı olmakla alakası var :)

Hayır kesinlikle doğru değil . Akrabalarının hepsi ahlaksız diye tüm erkeklerde Ahlaksız değil .

bence kim dediyse doğru söylemiş..
heleki internet denen şey çıktığından beri insanların birbiri ile tanışması iletişime geçmesi daha da kolaylaşmışken reel olmasa bile sanal ortamda tanışan, zamanla tanısıklığını flörte yada ilişkiye çeviren çok insan var.. erkekler birde iki memeye tabiri caizse bir kuru a... çok açlar... zamanında yaşayacağını yaşamış, doyuma ulaşmıs olanlar eşlerine de saygı duyuyorlarsa aldatma gibi bir eyleme bulaşmıyorlar ama hepsinin içinde az çok bir potansiyel var...
ama tabiki bu demek değil ki her erkek aldatır.. yinede babana bile %100 güvenmeyeceksin bu devirde..
Bütün erkekler ahlaksızdır diyorsunuz yani

Back
X