erkektir bakar değil..ama insan bakar..
ben bile güzel bı kız gördüm mü deli gibi bakarım hatta bazen erkek arkadasıma ohaa kıza bak çok güzelmiş derim..o yorum yapmamayı tercih eder:) veya gercekten yakışıklı birini görürsem bakarım..
insan bakar..ister istemez bakar..
bunu dedim diye aldatilmayi mı hak ediyorum yani??
arkadaşlar bir dergide bu cümle yazıyordu.erkekler aklı ile evleneceği kadını seçer fakat evlendikten sonra kalbi başka kadınlardadır.Dikkatimi çekti eşimin fikrini öğrenmek istedim sordum."Erkekler namusunu dışarıda koruyabilecek ,evinin işine bakabilecek kadınla evlenir ama dekoltelii,bakımlı ,çekici kadınlarda aklı kalır,fakat o tür kadınlarla evlilik olmaz" siz ne diyorsunuz bu konuda ,Açıkçası ben çok sinir oldum,bir yıldır evliyiz,eşim bana çok saygı gösterir,saygıdan başka şeylermi eksik acaba bizde daha doğrusu bende
erkektir bakar değil..ama insan bakar..
ben bile güzel bı kız gördüm mü deli gibi bakarım hatta bazen erkek arkadasıma ohaa kıza bak çok güzelmiş derim..o yorum yapmamayı tercih eder:) veya gercekten yakışıklı birini görürsem bakarım..
insan bakar..ister istemez bakar..
bunu dedim diye aldatilmayi mı hak ediyorum yani??
evet guzel bir bayan veya yakısıklı bir erkek gordugunde ne guzel kadınmıs veya ne yakısıklı adammıs dersin ama bunu zaten yanında esin varken onun uzulecegini bile bile yapmazsın ona saygısızlık olur artı soyleyis tarzıda onemlidir.. cıkıpta aman erkek yapar erkek bakar derse bir bayan yandı demektir ozaman erkek yapar yani :umursamaz: neyse ya ben burda ugrasıp anlatmaya calısıyorum yine farklı yere ceklir simdiTabi ki haketmiyorsun, arkadaş göz çapkınlığından çapkınlığa kayan bakmaları kastetti ve bu durumu kabullenen bayanlar için söyledi anladığım kadarıyla, senin yaptığını hepimiz yapıyoruz bende güzel olan her şeyden gözümü alamam yani yerimseniben
evlenilen kadınlar çekici yada seksi değiller mi yani. böyle bir kriter mi var. seksi olmak sadece giyimle olmaz. o kişinin bir ifadesi bir edası bir havasıylada ilgilidir yada vücut yapısıylada. çekicilikte öyle. ne evli kadınlar bilirim. çok çekici. evli 2 arkadaşım bunlardan sadece ikisidiraklı kalır lafını eşim demedi,dergide bir yazar yazmış...eşim ve ben de yorumladık yazıyı..eşim yazar şunu demek istiyo dedi"erkekler dışarıda hanımhanımcık evinde işini gücünü yapan akıllı kadınla evlenmek ister,fakat kalbinde isetv de dışarıda çekici kadınlarla beraber olmak vardır (sexi kadın demek istiyo sanırım)...ben o an sinirlendim sizin gibi..ne yani ben çekici değilmiyim güzel değil miyim falan filan oldum...eşim seni beğenemsem niye evleneyim senle dedi...ben tv de gördüğüm kadınlar gibi biri ile evlenmek istemezdim onlardan kadınmı olur dedi....bundan yola çıkarak her türkiyeli erkek,hatta tüm erkekler sexi kadınla olmayı hayal ediyo ama eşine değer veriyo ok?malesef böyleeee...evli bayan olarak hep sexi ol bakalım eşin sana ne yapıyo,seni kabullenebilir mi ?gerçekçi olalım lütfen..ben de gıcık oluyorum buna ama gerçekelr böle
Ben kendimi ifade edemiyorum galiba.Arkadaşlar bakın çekici ve sexi kadına bakan erkek eşini sevmiyor demek değildir.Bakıyorsa cinsel olarak arzulamıştır nefis olayı yani.Ne yani eşini seven erkek hiç başka kadınların bacağına orasına burasına bakmıyor.inanmıyorum ya inanmıyorum buna.Ben eşimin baktığını görmedim ama ben eşime de inanmam.Bakıyodur ama beni sevmediğinden değil.Hiç bakmayan erkek varsa oda şu dindar olarak tabir ettiğimiz erkeklerdir.Onlar bile düşünüyorlar .......
katılıyorum aynen
benim esim bakmaz etmez diyenlere de guluyorum
nerden biliyorsunuz, gozune chip taktirdiniz da evdeki bilgisayardan surekli goz haraketlerini mi takip ediyorsunuz?
guzele bakılır bu kanundur, kadinlar bile cok guzel bi kadin gorunce erkeklerden beter bakiyorlar ki erkekler aldirmayacak ha...
dedigin gibi eflatun, hic hic ilgilenmeyen erkekler coook cok dindar olacak kiiii en dindari bile bakmadan edemiyor, ruhlarında, yapilarinda var, insanın yapısında vardır bikere, goz ve beyin guzellige bakmaktan hoslanir, insan dogasi bu yaaaa bunu tartismanin manasi yok benim esim bakmaz demenin de manasi yok. Bazi gercekleri kabul etmek lazim.
Acikca soyluyorum dekoltesi olmayan ama guzel bir elbise giydiginde, bacaklarin ince corapla acikta kaliyorsa en basitinden karsidan gelenin ilk baktigi bacaklardir mesela. Herhangi bi yerin acikta kalmaya gorsun yani yeter ki
Ben kendimi ifade edemiyorum galiba.Arkadaşlar bakın çekici ve sexi kadına bakan erkek eşini sevmiyor demek değildir.Bakıyorsa cinsel olarak arzulamıştır nefis olayı yani.Ne yani eşini seven erkek hiç başka kadınların bacağına orasına burasına bakmıyor.inanmıyorum ya inanmıyorum buna.Ben eşimin baktığını görmedim ama ben eşime de inanmam.Bakıyodur ama beni sevmediğinden değil.Hiç bakmayan erkek varsa oda şu dindar olarak tabir ettiğimiz erkeklerdir.Onlar bile düşünüyorlar .......
Siz de kadın olarak ne yakışıklı erkekmiş dediğiniz olmuyor mu?Erkeklerin bizden farkı cinsel olarak arzulamaları .Arzulamaları bizi aldatacaları anlamına gelmez.Lütfen gerçekçi olun yaaa
ben o güldüğünüz insanlardanım o zaman..
ben birtek erkekten bahsediyorum yani eşimden gözüne çip takmamı gerektirmeyecek kadar tanıyorum..
hadi ben bir tek erkekten bahsediyorum siz tüm erkeklerden bahsederken dünyadaki tüm erkeklerin gözüne çip mi taktınızda bu kadar net ve kesin konuşuyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?