Erkeklerin akl evlenecei kadnda, kalbi ise baka kadnlardadr..Sizce?

Tabi ki haketmiyorsun, arkadaş göz çapkınlığından çapkınlığa kayan bakmaları kastetti ve bu durumu kabullenen bayanlar için söyledi anladığım kadarıyla, senin yaptığını hepimiz yapıyoruz bende güzel olan her şeyden gözümü alamam yani yerimseniben

walla güzel olana bakılır ya :))
ama tabii capkinlik değil :)) yanlış anlamisim o zmn :))
capkinlik yaparsa eh iste o zaman oyabilirim gözünü :))
ama güzele bakmak sevap derler :))))))))))

bu konu sanırım uzadıkça uzar ve bi sonuca bağlanmaz biz eşimle böle şeyleri konuşuruz ve aklımda kalbmde kalan bi kadın olsa evlilik çekilmez olur der tahammül sınırım kısalır sadece ii huylu die bi kadınla bi erkek evlenemez aslında erkeklerin aradığı o kadar çok şey varki ve bunları eşinde buluosa başka bi kadına ne hacet:)))))))))))))))))eyer buysa dediğin baakım dekolte abartmadan tabi...

Arkadaşlar bu konuyu ben açmıştım uzun zamandır bakmıyodum...neler neler yazılmış....Kabul edin kadınlar kıskancızzzzzzzz.....kabul edin güzele herkes bakar..........erkek de bakıyor inkar etmeyin bakması sizi aldatması mı demek...ha şu var benim yanımda sürekli öküz gibi bakarsa ozaman yapacağımı bilirim yada çaktırmaz bana ama illaki bakar bakacakkkkkk...boşuna benim eşim bakmaz demeyin siz yokken bakar alla allaaa

Arkadaşlar bu konuyu ben açmıştım uzun zamandır bakmıyodum...neler neler yazılmış....Kabul edin kadınlar kıskancızzzzzzzz.....kabul edin güzele herkes bakar..........erkek de bakıyor inkar etmeyin bakması sizi aldatması mı demek...ha şu var benim yanımda sürekli öküz gibi bakarsa ozaman yapacağımı bilirim yada çaktırmaz bana ama illaki bakar bakacakkkkkk...boşuna benim eşim bakmaz demeyin siz yokken bakar alla allaaa

iyide sorun bakması değil..

eşinizin yukarde dediği gibi aklının kalması..

yoksa kimse kimsenin gözüne kilit vuramaz bakmak var bakmak var..

ama aklı kalır erkeğin dedimi aklının kaldığının yanına postalarım..aklı kalmak ne demek benim için affedilecek bi söz değil..

ayrıca üzerine basa basa söylüyorum bu erkeklikle ilgili değil karakterle ilgilidir..
bazı insanlar çevreleriyle fazla ilgilidir bazıları kendileriyle ilgilidir..
kimsenin kendini kandırdığı yok yani rahat olun..

aklı kalır lafını eşim demedi,dergide bir yazar yazmış...eşim ve ben de yorumladık yazıyı..eşim yazar şunu demek istiyo dedi"erkekler dışarıda hanımhanımcık evinde işini gücünü yapan akıllı kadınla evlenmek ister,fakat kalbinde isetv de dışarıda çekici kadınlarla beraber olmak vardır (sexi kadın demek istiyo sanırım)...ben o an sinirlendim sizin gibi..ne yani ben çekici değilmiyim güzel değil miyim falan filan oldum...eşim seni beğenemsem niye evleneyim senle dedi...ben tv de gördüğüm kadınlar gibi biri ile evlenmek istemezdim onlardan kadınmı olur dedi....bundan yola çıkarak her türkiyeli erkek,hatta tüm erkekler sexi kadınla olmayı hayal ediyo ama eşine değer veriyo ok?malesef böyleeee...evli bayan olarak hep sexi ol bakalım eşin sana ne yapıyo,seni kabullenebilir mi ?gerçekçi olalım lütfen..ben de gıcık oluyorum buna ama gerçekelr böle

eee tamam senin erkek arkadasın bakmamayı tercih ediyormus benim yazdıgımla senin soyledigin o kadar alaksızki :) bir kadın eger birlikte oldugu adamın baska kadınlarada baktıgını gozunun onlarda kaldıgını kabullenebiliyorsa o kadın basına gelen herseyide kabullenmis demektir

evet guzel bir bayan veya yakısıklı bir erkek gordugunde ne guzel kadınmıs veya ne yakısıklı adammıs dersin ama bunu zaten yanında esin varken onun uzulecegini bile bile yapmazsın ona saygısızlık olur artı soyleyis tarzıda onemlidir.. cıkıpta aman erkek yapar erkek bakar derse bir bayan yandı demektir ozaman erkek yapar yani :umursamaz: neyse ya ben burda ugrasıp anlatmaya calısıyorum yine farklı yere ceklir simdi

evlenilen kadınlar çekici yada seksi değiller mi yani. böyle bir kriter mi var. seksi olmak sadece giyimle olmaz. o kişinin bir ifadesi bir edası bir havasıylada ilgilidir yada vücut yapısıylada. çekicilikte öyle. ne evli kadınlar bilirim. çok çekici. evli 2 arkadaşım bunlardan sadece ikisidir

moon yanlış anlamisim ben seni..ztn bunu önceki yazımda da belirttim dikkat etmedin herhalde..

kafa ile duyguyu yönetmek ve anlamak zor ondan dolayı çok hatalar yapılıyor evlenirken:hulya:gamyoncuiremsu

Eşiyle arasında duygusal bağ olmayan erkekler böyle düşünür bence !!
Eşini seven erkeğin aklını neden bu gibi düşünceler sarsınkii!

Ben kendimi ifade edemiyorum galiba.Arkadaşlar bakın çekici ve sexi kadına bakan erkek eşini sevmiyor demek değildir.Bakıyorsa cinsel olarak arzulamıştır nefis olayı yani.Ne yani eşini seven erkek hiç başka kadınların bacağına orasına burasına bakmıyor.inanmıyorum ya inanmıyorum buna.Ben eşimin baktığını görmedim ama ben eşime de inanmam.Bakıyodur ama beni sevmediğinden değil.Hiç bakmayan erkek varsa oda şu dindar olarak tabir ettiğimiz erkeklerdir.Onlar bile düşünüyorlar .......

Siz de kadın olarak ne yakışıklı erkekmiş dediğiniz olmuyor mu?Erkeklerin bizden farkı cinsel olarak arzulamaları .Arzulamaları bizi aldatacaları anlamına gelmez.Lütfen gerçekçi olun yaaa

katılıyorum aynen
benim esim bakmaz etmez diyenlere de guluyorum
nerden biliyorsunuz, gozune chip taktirdiniz da evdeki bilgisayardan surekli goz haraketlerini mi takip ediyorsunuz?
guzele bakılır bu kanundur, kadinlar bile cok guzel bi kadin gorunce erkeklerden beter bakiyorlar ki erkekler aldirmayacak ha...

dedigin gibi eflatun, hic hic ilgilenmeyen erkekler coook cok dindar olacak kiiii en dindari bile bakmadan edemiyor, ruhlarında, yapilarinda var, insanın yapısında vardır bikere, goz ve beyin guzellige bakmaktan hoslanir, insan dogasi bu yaaaa bunu tartismanin manasi yok benim esim bakmaz demenin de manasi yok. Bazi gercekleri kabul etmek lazim.

Acikca soyluyorum dekoltesi olmayan ama guzel bir elbise giydiginde, bacaklarin ince corapla acikta kaliyorsa en basitinden karsidan gelenin ilk baktigi bacaklardir mesela. Herhangi bi yerin acikta kalmaya gorsun yani yeter ki

ben o güldüğünüz insanlardanım o zaman..
ben birtek erkekten bahsediyorum yani eşimden gözüne çip takmamı gerektirmeyecek kadar tanıyorum..

hadi ben bir tek erkekten bahsediyorum siz tüm erkeklerden bahsederken dünyadaki tüm erkeklerin gözüne çip mi taktınızda bu kadar net ve kesin konuşuyorsunuz..

Siz de kadın olarak ne yakışıklı erkekmiş dediğiniz olmuyor mu?Erkeklerin bizden farkı cinsel olarak arzulamaları .Arzulamaları bizi aldatacaları anlamına gelmez.Lütfen gerçekçi olun yaaa

Neden???
Neden her evliliği kendi evliliğimizle,her kadını kendimizle,her erkeği de eşimizle bir tutuyoruz nedir yani amaç?
Tüm insanlar aynı mı bu dünyada?
Öyleyse paylaşamadığımız nedir ki?
Kendi adıma; evliyken kocamın başka bir kadına bakma ihtimalini hiç düşünmedim ki gözü benden başkasını görmezdi,sağolsun çok düşkündü bana..
Ayrıca dini duyguları çok zayıf bir adamdı..
Kendim boşandım,kaç oldu hala bir erkeğin tipi hakkında yorum yapamıyorum..
Aşk,sevgi dediğiniz duygular o kadar kolay mı yaşanıyor sizin orada bilmiyorum..
Evet seven insan (kadın ya da erkek) bakmak istemiyorsa bakmaz!
Zorla baktırmıyorlar ya insana..
Yanındakine bakmaktan vakti kalmaz zaten...

bakmaz diye redderek erkeklerin yaratılışında var olan duyguyu inkar etmiş oluyorsun...istediğin kadar sevsin eşin seni bakar..sorsana mankenlerden en güzeli sence hangisi de ne dicek...buarada kızmıyosun dimi art niyetim yok arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…