Erkeklerin akl evlenecei kadnda, kalbi ise baka kadnlardadr..Sizce?

Diyorum ya herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz...
Ben yolda gördüğüm erkeğin tipine bakmam ki düşüncelerini anlamaya çalışayım..
Bana bakan varsa da görmem çünkü umursamam..
Kıyafetlerim hep açık saçıktır o zaman sizin görüşünüze göre davranış şeklim sürekli cinsellik olsa gerek çevreme karşı di mi?
Modayı da bilmem,trendi de..
Kendime yakışanı giyerim de açarım da..
Neyse dersim var giydim mini eteğimi gideyim bari..
Size bol fıtratlı ve dürtülü günler dilerim..
Almıyım,alana da mani olmuyayım ben..

Madem eşinizin düşüncelerini bizlerle paylaşmısınız bende eşinizin bu yaklaşımına sapıkca, aç gözlülük, doymamışlık, olarak yorumluyorum buda benim düşüncem herkim evli barklı yada bir flörtü varsa başka kadınlara bakıp kalbi onlarda kalıyorsaymış benim nazarımda sapıktır kimse kusuruma bakmasın.
Bu alıntı yaptığınız yazarın sözünde dahil..:1closedeyes:

ne alaka. hiç mi hiç katılmıyorum bu fikrinize...
ruh halime göre , o anki isteklerime göre giyinmiyorum. bir tarzım var ..sevdiğim bana yakışan renkler var ,onları giyiyorum.
bugün üzgünüm gri giyeyim ,bugün çok mutluyum, canlı renkleri tercih edeyim, diye saçma davranışlarım yok.
.yada bugün üzgünüm ya, o anki, psikolojim kıyafet seçimime, yansımıyor. sevdiğim, bana giden, hangi kıyafetimse yine onu giyiyorum ben.

yazarın cümlesi idi eşimin değil.Sapık düşünceli olan sensin ..haddini bil yoksa bildiririm

Ayrıca kimse kimsenin fikirlerine katılmak zorunda değil katılmıyorsun diye eşime sapık diyemezsin ağzını yırtarım ozaman.Trtışmayı ,medeniyeti öğren de yaz ,ikilee

Forumdaki tartışmalar GENELLEMEDıR.genelleme Sizin mini eteğinize ya da kocanıza ağzımı açtımmı?ki siz benim kocama sapık diyorsunuz?GENELLEME CEVAP ver bana ben sana yollu karı dedimmi ki mesela

Ayrıca kimse kimsenin fikirlerine katılmak zorunda değil katılmıyorsun diye eşime sapık diyemezsin ağzını yırtarım ozaman.Trtışmayı ,medeniyeti öğren de yaz ,ikilee

arkadaşım mahalle kavgası mı ediyoruz:1shok:
kim kimin ağzını yırtıyo bu ne biçim bi laf:1closedeyes:
söylememesi gerektiğini daha kibarca anlatabilirsiniz...

ayrıca bu konudada bizde eşinizin o engin fikirlerine katılmak zorunda değiliz.. eşiniz sizin öyle giyinmenizi istemiyor olabilir ozaman giyinenede bakmasın bu ne tezatlıktır mini giymiş bunla evlenilmez ama yatılır!! bu ne abuk bi düşünce tarzıdır herkes istediğini giymekte özgürdür
benim sözlümde açık giyinmemi istemez ama açık giyinenlere bunlardan kadın olmaz
diyip gözü de onlarda değildir .
bence siz eşinizle bu fikri tekrar tartışınakannehir

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumdaki tartışmalar GENELLEMEDıR.genelleme Sizin mini eteğinize ya da kocanıza ağzımı açtımmı?ki siz benim kocama sapık diyorsunuz?GENELLEME CEVAP ver bana ben sana yollu karı dedimmi ki mesela

kendi actıgın konuyu kendi kelimelerinle kapattıracaksın hoş kelimeler degil bunlar :umursamaz:

Forumdaki tartışmalar GENELLEMEDİR.genelleme Sizin mini eteğinize ya da kocanıza ağzımı açtımmı?ki siz benim kocama sapık diyorsunuz?GENELLEME CEVAP ver bana ben sana yollu karı dedimmi ki mesela

eh artık kendinize gelin be daha neler eşinizi korucam diye hakaretler havada uçuşuyo...

güzel giyimli bakımlı ve birazda herkesin giydiğinden kısa ve açık olana hanginiz bakmıyorsunuz

ki erkekte bakmasın

yada bakarken siz kalbinizimi veriyorsunuz o bakımlı açık (seksi diyeyim hadi daha net olsun ) giyinen kadın yada genç kıza

erkekte kalbini versin bakarken

aslında biz kadınların düşünceleri değilmi bu düşünceler bizler erkeklere mal ede ede erkekler bu düşüncelere sahip çıkmaya başlayıncada erkekler neden böyle yapıyor demiyormuyuz

açık giyinen açık giyer bakılmaktan rahatsız olmadığı sürece

sanki sadece açıklara bakılıyormuş gibi konu direk o noktaya gelmiş

erkek olsun kadın olsun bakımlı düzgün giyinen insanlara bakılıyor ve bu bakış illaki bel altı için değil göze hoş göründüğü için beğeni belkide saygı bakışı olamazmı

cinsellik için bakan için zaten kapalı giymişsin açık giymişsin farketmiyor o zaten öküz gözüyle soyuyor insanı

yine çenem düştü galiba biri beni sustursun

Katılmıyorum...Çünkü evde yeterince dekolte gezerim.Bakımlı,alımlı bir tipim...Eşimin gözünün dışarda kalmasına gerek kalmıyor....Ev işlerini de canım isterse yorgun değilsem yaparım..Eşim bana yardımcı olur ya da durumum müsaitse kadın tutarım ev temizliğine....

eh artık kendinize gelin be daha neler eşinizi korucam diye hakaretler havada uçuşuyo...

Bak arkadaş ben genel konu açtım.Yorum yapan genel yorum yapsın .Ben eşim nasıl biri diye sormadım kimseye...Sapık demeye hakkı var mı soruyorum sana senin eşine babana sapık diyelim sen susar mısın?İsterse kapansın konu ...Kimse kimsenin ailesine hakaret edemez.Ederse iki kat hakareti hakeder tarafımdan .O lafları yuttururum adama ben

birşeyden rahatsız olduysanız tepkinizi ,seviyeli kelimelerle de belli edebilir ve yazabilirsiniz.. bu şekilde kavgacı bir üslupla vede hakaret yağdırarak değil.

bu sekilde cevap verirsen suclu durumuna dusersin farklı bir sekilde anlatmayı deneyebilirsin rahatsızlıgını

Konuyu baştan sona okudum ve çok şaşırdım..Konuyu açan arkadaşım,eğitimci yazıyor meslek bölümünde ama cümlelerin çok seviyesizce...:enbuyukkk:

elbette susmam dedirtmem de ama bunu biraz daha kibar bi şekilde açıklamak daha makul olur
yani bende karşılığında ona hakaretler savurmam kibarca yediririm gene lafını ama
söylediğiniz kelimeler biraz argoydu her neyse herkesin fikri kendine elbet.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…