Yazmayayım diyorum dayanamıyorum.Erkek senin içini,kafandan geçenleri nerden bilecek.Tabiki kıyafetine bakacak.Sen yolda gördüğün erkek ve kadınların senin hakkındaki düşüncelerini anlayabiliyor musun?.........Sadece davranışlar belli etmez insan isteklerini.Madem yalnız davranış yeter o halde neden moda ve trendler var?Kıyafet,renkler insanın o anki psikolojisini ,isteklerini ,ruh halini yansıtır.O halde kıyafetler de insan davranışlarının yansımasıdır diyebiliriz.
Yazmayayım diyorum dayanamıyorum.Erkek senin içini,kafandan geçenleri nerden bilecek.Tabiki kıyafetine bakacak.Sen yolda gördüğün erkek ve kadınların senin hakkındaki düşüncelerini anlayabiliyor musun?.........Sadece davranışlar belli etmez insan isteklerini.Madem yalnız davranış yeter o halde neden moda ve trendler var?Kıyafet,renkler insanın o anki psikolojisini ,isteklerini ,ruh halini yansıtır.O halde kıyafetler de insan davranışlarının yansımasıdır diyebiliriz.
Madem eşinizin düşüncelerini bizlerle paylaşmısınız bende eşinizin bu yaklaşımına sapıkca, aç gözlülük, doymamışlık, olarak yorumluyorum buda benim düşüncem herkim evli barklı yada bir flörtü varsa başka kadınlara bakıp aklı onlarda kalıyorsaymış benim nazarımda sapıktır kimse kusuruma bakmasın.
Bu alıntı yaptığınız yazarın sözünde dahil..:1closedeyes:
:bbo::bbo::1shok::1shok:yazarın cümlesi idi eşimin değil.Sapık düşünceli olan sensin ..haddini bil yoksa bildiririm
tekrarAyrıca kimse kimsenin fikirlerine katılmak zorunda değil katılmıyorsun diye eşime sapık diyemezsin ağzını yırtarım ozaman.Trtışmayı ,medeniyeti öğren de yaz ,ikilee
Ayrıca kimse kimsenin fikirlerine katılmak zorunda değil katılmıyorsun diye eşime sapık diyemezsin ağzını yırtarım ozaman.Trtışmayı ,medeniyeti öğren de yaz ,ikilee
Forumdaki tartışmalar GENELLEMEDıR.genelleme Sizin mini eteğinize ya da kocanıza ağzımı açtımmı?ki siz benim kocama sapık diyorsunuz?GENELLEME CEVAP ver bana ben sana yollu karı dedimmi ki mesela
Forumdaki tartışmalar GENELLEMEDİR.genelleme Sizin mini eteğinize ya da kocanıza ağzımı açtımmı?ki siz benim kocama sapık diyorsunuz?GENELLEME CEVAP ver bana ben sana yollu karı dedimmi ki mesela
arkadaşlar bir dergide bu cümle yazıyordu.erkekler aklı ile evleneceği kadını seçer fakat evlendikten sonra kalbi başka kadınlardadır.Dikkatimi çekti eşimin fikrini öğrenmek istedim sordum."Erkekler namusunu dışarıda koruyabilecek ,evinin işine bakabilecek kadınla evlenir ama dekoltelii,bakımlı ,çekici kadınlarda aklı kalır,fakat o tür kadınlarla evlilik olmaz" siz ne diyorsunuz bu konuda ,Açıkçası ben çok sinir oldum,bir yıldır evliyiz,eşim bana çok saygı gösterir,saygıdan başka şeylermi eksik acaba bizde daha doğrusu bende
eh artık kendinize gelin be daha neler eşinizi korucam diye hakaretler havada uçuşuyo...
Bak arkadaş ben genel konu açtım.Yorum yapan genel yorum yapsın .Ben eşim nasıl biri diye sormadım kimseye...Sapık demeye hakkı var mı soruyorum sana senin eşine babana sapık diyelim sen susar mısın?İsterse kapansın konu ...Kimse kimsenin ailesine hakaret edemez.Ederse iki kat hakareti hakeder tarafımdan .O lafları yuttururum adama ben
Konuyu baştan sona okudum ve çok şaşırdım..Konuyu açan arkadaşım,eğitimci yazıyor meslek bölümünde ama cümlelerin çok seviyesizce...:enbuyukkk:
Bak arkadaş ben genel konu açtım.Yorum yapan genel yorum yapsın .Ben eşim nasıl biri diye sormadım kimseye...Sapık demeye hakkı var mı soruyorum sana senin eşine babana sapık diyelim sen susar mısın?İsterse kapansın konu ...Kimse kimsenin ailesine hakaret edemez.Ederse iki kat hakareti hakeder tarafımdan .O lafları yuttururum adama ben
Benim eşime sapık yazmış biri.Senin eşin de sapık ......Buyur bana saygılı ol bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?