aklı kalır lafını eşim demedi,dergide bir yazar yazmış...eşim ve ben de yorumladık yazıyı..eşim yazar şunu demek istiyo dedi"erkekler dışarıda hanımhanımcık evinde işini gücünü yapan akıllı kadınla evlenmek ister,fakat kalbinde isetv de dışarıda çekici kadınlarla beraber olmak vardır (sexi kadın demek istiyo sanırım)...ben o an sinirlendim sizin gibi..ne yani ben çekici değilmiyim güzel değil miyim falan filan oldum...eşim seni beğenemsem niye evleneyim senle dedi...ben tv de gördüğüm kadınlar gibi biri ile evlenmek istemezdim onlardan kadınmı olur dedi....bundan yola çıkarak her türkiyeli erkek,hatta tüm erkekler sexi kadınla olmayı hayal ediyo ama eşine değer veriyo ok?malesef böyleeee...evli bayan olarak hep sexi ol bakalım eşin sana ne yapıyo,seni kabullenebilir mi ?gerçekçi olalım lütfen..ben de gıcık oluyorum buna ama gerçekelr böle
Eşiyle arasında duygusal bağ olmayan erkekler böyle düşünür bence !!
Eşini seven erkeğin aklını neden bu gibi düşünceler sarsınkii!
Hele ki bu yorumunuzu hayretler içinde okudum..
Seksiliğimden rahatsız olacak adam neden benimle evlensin ki?
Ne yapacak bakalım demişsiniz,çok merak ediyorum ne yapar evli adam seksi karısına??
En fazla sevişir:icecream:
süper mini ile dışarıda gez altındada sexi çorapların olsun üzerine göğüs uçlarını belli eden thirt....böyle bir kadınla evli olan erkek varsa eşini sevmiyordur ben ona .b...lu erkek derim..
süper mini ile dışarıda gez altındada sexi çorapların olsun üzerine göğüs uçlarını belli eden thirt....böyle bir kadınla evli olan erkek varsa eşini sevmiyordur ben ona .b...lu erkek derim..
evin içinde sexi olmanı ister ama dışarıda istemez normal bir erkek..dahada yorumum yok doğru bitanedir oda benim yazdıklarım....ben kafamdan uydurmuyorum bilimsel olaak da dinimizcede açıklaması böyle ........
İşin dini boyutuna girmem,hem yasak burada hem de herkesin inancı farklı..
Evet eski kocam anormaldi ama kıyafetlerime karışmazdı,yakışır benim bebeğime derdi..
Babam da mı anormal acep?
Annem de mi boşansa???
biz normal erkeklerden, bildigin turk erkeginden bahsediyoruz canım
simdi sana seksi olmak sadece acik sacik olmak demek degildir diyecekler
bakis, durus vs diyecekler
ama erkekler icin seksi demek bu demek iste
ve katılıyorum erkekler icin ask ayri asksiz seks ayri bisey
onlar bizim gibi dusunmuyorlar
ben karımı severim, seksi de bulurum ama o isyerindeki sarisin hatun var ya tam bir afet...
bu tarz seyler iste
biz normal erkeklerden, bildigin turk erkeginden bahsediyoruz canım
ozaman erkekler evde karılarını kapatsın dısarıda acık sacık giyinen kadınlara baksın bununda adı ask sevgi olsun oylemi
Yok arkadaşım..
Evde açılabiliyormuşuz,dışarda kapatacakmışız bacağımızı,göğsümüzü..
Onlar da dışardaki göğüslere bakarak ilan-ı aşk edeceklermiş bize..
Kaçtır dikkatimi çekiyor...Türk...ilk harfi büyük...
Özel isim...
herkes nekadar çok şey biliyor Türk erkeleri ile ilgili ya...
anladıgım kadarıyla erkeklere bakma cesareti verende bu tarz dusunce ve yetistirilme tarzı ..turkiyede kadın cinsel obje goruluyor erkekde cinsel arzuları her zaman tavanda ona buna bakan off be hatuna bak diye gezinen bos insanlar olarak.. boyle yetisrilirse boylede olur goruyoruz iste kadınlarımız bile bunu kabullenmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?