Erkeklerin akl evlenecei kadnda, kalbi ise baka kadnlardadr..Sizce?

Hele ki bu yorumunuzu hayretler içinde okudum..
Seksiliğimden rahatsız olacak adam neden benimle evlensin ki?
Ne yapacak bakalım demişsiniz,çok merak ediyorum ne yapar evli adam seksi karısına??
En fazla sevişir:icecream:

süper mini ile dışarıda gez altındada sexi çorapların olsun üzerine göğüs uçlarını belli eden thirt....böyle bir kadınla evli olan erkek varsa eşini sevmiyordur ben ona .b...lu erkek derim..

evin içinde sexi olmanı ister ama dışarıda istemez normal bir erkek..dahada yorumum yok doğru bitanedir oda benim yazdıklarım....ben kafamdan uydurmuyorum bilimsel olaak da dinimizcede açıklaması böyle ........

süper mini ile dışarıda gez altındada sexi çorapların olsun üzerine göğüs uçlarını belli eden thirt....böyle bir kadınla evli olan erkek varsa eşini sevmiyordur ben ona .b...lu erkek derim..

Ona seksilik denmez!
Teşhir denir bu 1
O şekilde giyinen insanlara hakaret etmek ayıp oluyor mu,bu 2
Göğüs uçlarım belli olmaz
Ama eteklerim aşırı minidir bu 3
Eteklerim için beni sevmiyorsa güle güle 4
Biz insanları kıyafetleri ile yargılamayız 5

simdi sana seksi olmak sadece acik sacik olmak demek degildir diyecekler
bakis, durus vs diyecekler
ama erkekler icin seksi demek bu demek iste
ve katılıyorum erkekler icin ask ayri asksiz seks ayri bisey
onlar bizim gibi dusunmuyorlar
ben karımı severim, seksi de bulurum ama o isyerindeki sarisin hatun var ya tam bir afet...
bu tarz seyler iste

evin içinde sexi olmanı ister ama dışarıda istemez normal bir erkek..dahada yorumum yok doğru bitanedir oda benim yazdıklarım....ben kafamdan uydurmuyorum bilimsel olaak da dinimizcede açıklaması böyle ........

İşin dini boyutuna girmem,hem yasak burada hem de herkesin inancı farklı..
Evet eski kocam anormaldi ama kıyafetlerime karışmazdı,yakışır benim bebeğime derdi..
Babam da mı anormal acep?
Annem de mi boşansa???

biz normal erkeklerden, bildigin turk erkeginden bahsediyoruz canım

ozaman erkekler evde karılarını kapatsın dısarıda acık sacık giyinen kadınlara baksın bununda adı ask sevgi olsun oylemi

biz normal erkeklerden, bildigin turk erkeginden bahsediyoruz canım

Madem herkes kendi ailesine,çevresine göre yorum yapıyor..
Ben de anormal ailemden ve çevremden bahsedeyim dedim..
Kusura bakmayın,rahatsızlık verdim..
Sadece unutmayın ki; erkektir bakar,yok fıtratı yok cinsel dürtüsü kılıflarına dayandığınız sürece daha çooook bakarlar onlar çooooooooook..
Çok şükür ailem anormal de seven bakmaz kültürü var bizde..

fazla lafa gerek yok dimi arkadaşım,bildikleri şeyleri inkar eden arkadaşlarla tartışmaya da gerek yokvereliniortak ........kıskançlık diye bir duygu niye var?evliler niye aldatıyor?evlenince başka kadınlara bakma arzularıdamı yok oluyor erkeklerin?bu nasıl bir arzuymuş ki yok oluyor?hangi arzumuzu yok edeiliriz?sadece törpüleriz engel olmaya çalışırız...herneyse

ozaman erkekler evde karılarını kapatsın dısarıda acık sacık giyinen kadınlara baksın bununda adı ask sevgi olsun oylemi

Yok arkadaşım..
Evde açılabiliyormuşuz,dışarda kapatacakmışız bacağımızı,göğsümüzü..
Onlar da dışardaki göğüslere bakarak ilan-ı aşk edeceklermiş bize..

Horoz ölür gözü çöplüktedir.. atasözünü hatırlatırım bayanlar.

Yok arkadaşım..
Evde açılabiliyormuşuz,dışarda kapatacakmışız bacağımızı,göğsümüzü..
Onlar da dışardaki göğüslere bakarak ilan-ı aşk edeceklermiş bize..

anladıgım kadarıyla erkeklere bakma cesareti verende bu tarz dusunce ve yetistirilme tarzı ..turkiyede kadın cinsel obje goruluyor erkekde cinsel arzuları her zaman tavanda ona buna bakan off be hatuna bak diye gezinen bos insanlar olarak.. boyle yetisrilirse boylede olur goruyoruz iste kadınlarımız bile bunu kabullenmis:)

Kaçtır dikkatimi çekiyor...Türk...ilk harfi büyük...
Özel isim...
herkes nekadar çok şey biliyor Türk erkeleri ile ilgili ya...

Arkadaşla aranıza girmek istemezdim ama burada yazım kurallarına nekadar dikkat etsek de dalgınlıktan yanlış yazımlar olabiliyor...Bu arada sen de en son cümlenin ilk harfini büyük başlamamışsın.Cümle büyük harfle başlar da ondan....

bu ne biçim konuşma tarzı. her mini etek giyen bayanla, evli erkek, öyle mi. ?? çok ayıp gerçekten...
sevip sevmediğinide bilemezsiniz. kendi değer yargılarınıza göre konuşuyorsunuz. her erkek ve kadının sizin gibi tutucu fikirleri olmayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen!!!!
Biz kendimize nasıl davranılmasını istediğimizi zaten o kadar güzel belli ediyoruz ki..
Adamlar da ona göre şekil alıyorlar..
Erkeklere hiç kızmıyorum hiç!!!

Yazmayayım diyorum dayanamıyorum.Erkek senin içini,kafandan geçenleri nerden bilecek.Tabiki kıyafetine bakacak.Sen yolda gördüğün erkek ve kadınların senin hakkındaki düşüncelerini anlayabiliyor musun?.........Sadece davranışlar belli etmez insan isteklerini.Madem yalnız davranış yeter o halde neden moda ve trendler var?Kıyafet,renkler insanın o anki psikolojisini ,isteklerini ,ruh halini yansıtır.O halde kıyafetler de insan davranışlarının yansımasıdır diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…