Erkeklerin akl evlenecei kadnda, kalbi ise baka kadnlardadr..Sizce?

Bi dakka bidakka sapık kelimesi kibar kelimemi ki benim laflarımı cımbızladın.Ailene hakaret ediliyorsa argoda az kalır o kadar

bence bu hem erkeler hemde kadınlar için geçerli.tabi genelleme yapmak doğru olmaz.çoğu insan kadın yada erkek farketmez kalbi başkasındayken başka bi kişi ile evlenebiliyo.yada eski sevgilisini unutamıyo.kişiden kişiye değişir yani

Yazdılarınıza sadece gülerim ben... Bu sizin karakterinizi yansıtıyorsa beni ilgilendirmez..
Erkeklerin aklı karısında kalbi başka kadınlardadır düşüncesi yeniden yazıyorum bence sapıkcadır bu bana göre böyle... Açılımını yapmıştım diğer yourumumda gerek yok tekrar yaz.
Siz kendi düşüncelerinizi k.k konu açarak nasıl yazıyorsanız benimde sanırım buna hakkım var bunuda öğrenmeniz sizin adınıza faydası olur...
Ha birde burda kalkıp kadınları aşalıyorsunuz yok açık kadın bakılır birsürü abuk manalar. sanki çok doğru bir tezmiş gibi eşinizin düşüncelerinide yazıyorsunuz ya ne diyeyim zorunuza neden gidiyor anlamadım...

Son düzenleme:

Ben de bunu anlamıyorum..
Biz açık giyinen kadınlar aşağılanırken hatta evlenilmicek kadın gözüyle bakılırken iyi,erkeği eleştirdik mi olmaz di mi?
Aslında sapık derken kadınlara bu şekilde bakan erkeklerin düşünce şeklini belirtmiş bence arkadaş..
Sapıkça olmasa da hiç hoş değil..
Sizin eğitimci olarak eşinize burada kızmanız gereken yerde biz dışarıda mini etekle gezinenlere neler saydınız,hatırlayınız..

Mübarek Kurban bayramına az kala tatile çıkmak isteyenler var galiba
Lütfen üsluplarımıza,yazdıklarımıza dikkat edelim ve beğenmediğimiz yorumlara çataçat cevap vermeyelim,argo,ağır sözlerle dolu,ithamların yer aldığı yorumlarıysa KÖTÜ İÇERİKten bildirelim

vurgulamaya çalıştığım şeyi anlayabilmenizi isterdim...
ama tabiki anlamadınız...neysseee...

Yazılanları okudukça dehşete düştüm....
Sadece ayıp diyebiliyorum..
Bir insanı üstündeki kumaş parçasıyla değerlendiren zihniyete şaşırıyorum..
Mini etek giyen,dekolte giyinen insanların bu kadar aşağlanması..Bu gerçekten çok ayıp..
Daha öncede yazmıştım..
Bugün kot t-shirt giydim diyelim,yarında mini etek ve dar bluz..
Beni bugün görenler evlenilcek kız olarak değerlendirecek
Yarın görecekler de eğlenilecek kız olarak..
Bu komik değil mi?????
Sanırım Laaale gibi benim ailemde,erkek arkdaşımda anormal o zaman..
Giyimime bir gün bile laf eden biri olmadı..
Yeri geldiğinde mini de giyerim,dekolte de giyerim,dar da giyerim...Ne istersem giyerim..
Beni giyimimle değerlendirecek insanı da alnından öperim...

süper mini ile dışarıda gez altındada sexi çorapların olsun üzerine göğüs uçlarını belli eden thirt....böyle bir kadınla evli olan erkek varsa eşini sevmiyordur ben ona .b...lu erkek derim..

yaa o sondaki ".b. lu" ne demek yaa... CADIARZU düşünüyorum düşünüyorum bi türlü bulamadım...

göğüs uçlarım belli olmaz ama süper mini eteğim çok var,seksi çoraplarım da var dekolte de giyerim. peşimde de bir dünya erkek var evlenmem için can atan.

ayrıcaa eşim bana dese ki, "iyi ki seksi değilsin hanım, seksi olsan seni boşardım, seksi olmadığın için zaten seni tercih ettim, dikkat çekici kadınla evlenilmez, iyi ki paspal paspal geziyosun dışarıda sana kimse bakmıyor, oh ne şanslı erkeğim ben başkasına bakma hakkım da var" dese oturur ağlardım. siz iyi dayanmışsınız

Forumdaki tartışmalar GENELLEMEDİR.genelleme Sizin mini eteğinize ya da kocanıza ağzımı açtımmı?ki siz benim kocama sapık diyorsunuz?GENELLEME CEVAP ver bana ben sana yollu karı dedimmi ki mesela

bu konuya yaptığım yorumları görmezden gelin nolur, korktum sizden. arada bir iki küfür,hakaret de ben yemeyim. forum olarak sizi seviyoruz, saygı duyuyoruz.düşüncelerinize aynen katılıyoruz. eşinize de hürmetler.

bir daha açık da giymeyeceğim, dekolte kıyafetlerimi çöpe atıyorum ya da atmasam mı? sonuçta ben teşhirci kızlardanım, evli erkeklerin kalbinin sahibi =)

hey yarabbim.. konunun çivisi çıkmış...halka açık bi forum burası ve sokakta gördüğümüz insanlar böyle düşünüyor bu gerçekten korkutucu.

not: küfürlü yanıt verirseniz banlanabilirsiniz.

Haklısın canım çok haklısın ben çok şey yazarımda arkadaşın anlayacağını sanmıyorum ya neyse

Son düzenleme:

kaç dindar erkek tanıyosunuzki onlar hakkında bile güveniniz yok ?
emin olun hala onlardan var, bu sadece dindarlarda değil başka erkeklerde de var
haa çoğuna güvenilmez o ayrı
off ne güzel hatun demak ayrı, onunla hayaller kurmak apayrı
güzel olan zaten seçilir kadında erkekte güzel der ama iç geçirmek değildir bu
bence anlatmak istediğiniz daha farklı olsa gerek
gelecek korkusu sanda hayretlerimi belirteyim
böyle erkeklerin olmasını çok ister gibisin bizler böyle yaparsak 2, 3,4 eşte olur
haremde olur
önce zihniyet değiştirmek gerek !

ve bir şey daha her erkekten nasıl bu kadar eminsiniz
allah kimseyi şaşırtmasın ama herkeste mevcut bakma potası yok
insanlatr eşlerini tanıyo nihayetinde
canım güzele güzel demekle iç geçirmek arasında dünyalarca fark var
aynı soru sana sorulduğunda seninde cevabın var
aaa çok yakışıklı demiyomusun sen
ama bu demek mi ki onla beraber olmak için can atıyosun
yakışıklıymış allah sahibine bağışlasındır çok cevap
bende erkektir bakar yorumlarına katımıyorum
ne ya böyle yapar affet, yapar affet
hadi bide kadın yapsın bakalım
kadınlar affedilmez
namus kadında, erkekte yok dimi
yok öylee, erkeklere fırsat verirsek hiç bi zaman bu bakıştan geçmez
işte demekki maalesef bunuda biz kadınlar yapıyoruz

ayyyy neler olmuş burda, bu topiğe ilk defa baktım, neyse baktığım gibi çıkayımakannehirakannehirakannehir

ufff yıne karısmıs burası...
ben gercekten sewen bı ınsan bakmaz dıe dusunuorum.aklı ewlencegı kadında kalbı baskasında.
ne sacma guzele guzel denır nasıl bız yakısıklı dıosak her guzel yakısıklı denılenle gece hayallerı kurulmuor.bakmakla bakmak arasında cok fark war nasıl baktıgın onemlı.kıyafet konusundada;
bazen ole kısıler goruorum kı ben bıle bakıorum yanımdakı nıe bakmasın.aman nese burda a desek yanlıs anlasılır b desek yanlıs bu benım yorumum.......

moda ve trendlere kaç kişi uyuyor bu senenin modası diye podyuma çıkan mankenlerin üzerindeki kaç kıyafet kaç mağazada var. piyasada ne varsa içimize ne sinerse onu giyeriz. farkındaysanız moda ve trendler farklı piyasaya sürülen kıyafetler farklı.
dolabım rengarenktir üzgünüm matem rengi siyahsa bugün kötüyüm siyah giyeyim desemde siyah kıyafetim yok.
her erkek kıyafete bakmaz bundan lütfen emin olun. ve istersniz birde test edin.
dikkat çeken kıyafetlerden bahsediyorsunuz ya giyin o tarz da çıkın caddeye bakanlar olduğu kadar bakmayanlar da olacak. bakıp kafasını çevirende laf atanda...

bunu genelleyemeyiz.her insanın kültürü farklıdır. anlayışı farklıdır. kimi insan bir karış açık yer görse bakar durur. kimiside ne kadar açık giyinsende önemsemez.:icecream:

ben dekolteyle seksilikle vb seylerle alakalı olmadıgını biliyorum böyle seylerin....benim eşim en hasta en bıkkın halimde bile beni sarıp sarmalar....eşofmanla karşısına cıktım diye benden soğuyacaksa soğusun ayrıca....24 saat şık bi şekilde oturamam...şık şıkırdım makyajla evde dolaşan kadınlar sanki cok mu mutlular..
erkekler bence sevdikleri kadınla evlenirler ben böyle düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…