elbette susmam dedirtmem de ama bunu biraz daha kibar bi şekilde açıklamak daha makul olur
yani bende karşılığında ona hakaretler savurmam kibarca yediririm gene lafını ama
söylediğiniz kelimeler biraz argoydu her neyse herkesin fikri kendine elbet.....
Cümleni düzelt ve özür dile benden !!!
NE OLDU NASIL TEPKİ VERDİN?Anladın mı şimdi beni?Ben senin eşini tanımam etmem eşine de sapık demedim empati kur yargılamadan önce diye yazdım.ok yoksa tabiki özür dilerim
Yazdılarınıza sadece gülerim ben... Bu sizin karakterinizi yansıtıyorsa beni ilgilendirmez..
Erkeklerin aklı karısında kalbi başka kadınlardadır düşüncesi yeniden yazıyorum bence sapıkcadır bu bana göre böyle... Açılımını yapmıştım diğer yourumumda gerek yok tekrar yaz.
Siz kendi düşüncelerinizi k.k konu açarak nasıl yazıyorsanız benimde sanırım buna hakkım var bunuda öğrenmeniz sizin adınıza faydası olur...
Ha birde burda kalkıp kadınları aşalıyorsunuz yok açık kadın bakılır birsürü abuk manalar. sanki çok doğru bir tezmiş gibi eşinizin düşüncelerinide yazıyorsunuz ya ne diyeyim zorunuza neden gidiyor anlamadım...
Arkadaşla aranıza girmek istemezdim ama burada yazım kurallarına nekadar dikkat etsek de dalgınlıktan yanlış yazımlar olabiliyor...Bu arada sen de en son cümlenin ilk harfini büyük başlamamışsın.Cümle büyük harfle başlar da ondan....
süper mini ile dışarıda gez altındada sexi çorapların olsun üzerine göğüs uçlarını belli eden thirt....böyle bir kadınla evli olan erkek varsa eşini sevmiyordur ben ona .b...lu erkek derim..
Forumdaki tartışmalar GENELLEMEDİR.genelleme Sizin mini eteğinize ya da kocanıza ağzımı açtımmı?ki siz benim kocama sapık diyorsunuz?GENELLEME CEVAP ver bana ben sana yollu karı dedimmi ki mesela
bu konuya yaptığım yorumları görmezden gelin nolur, korktum sizden. arada bir iki küfür,hakaret de ben yemeyim. forum olarak sizi seviyoruz, saygı duyuyoruz.düşüncelerinize aynen katılıyoruz. eşinize de hürmetler.
bir daha açık da giymeyeceğim, dekolte kıyafetlerimi çöpe atıyorum ya da atmasam mı? sonuçta ben teşhirci kızlardanım, evli erkeklerin kalbinin sahibi =)
hey yarabbim.. konunun çivisi çıkmış...halka açık bi forum burası ve sokakta gördüğümüz insanlar böyle düşünüyor bu gerçekten korkutucu.
not: küfürlü yanıt verirseniz banlanabilirsiniz.
Ben kendimi ifade edemiyorum galiba.Arkadaşlar bakın çekici ve sexi kadına bakan erkek eşini sevmiyor demek değildir.Bakıyorsa cinsel olarak arzulamıştır nefis olayı yani.Ne yani eşini seven erkek hiç başka kadınların bacağına orasına burasına bakmıyor.inanmıyorum ya inanmıyorum buna.Ben eşimin baktığını görmedim ama ben eşime de inanmam.Bakıyodur ama beni sevmediğinden değil.Hiç bakmayan erkek varsa oda şu dindar olarak tabir ettiğimiz erkeklerdir.Onlar bile düşünüyorlar .......
katılıyorum aynen
benim esim bakmaz etmez diyenlere de guluyorum
nerden biliyorsunuz, gozune chip taktirdiniz da evdeki bilgisayardan surekli goz haraketlerini mi takip ediyorsunuz?
guzele bakılır bu kanundur, kadinlar bile cok guzel bi kadin gorunce erkeklerden beter bakiyorlar ki erkekler aldirmayacak ha...
dedigin gibi eflatun, hic hic ilgilenmeyen erkekler coook cok dindar olacak kiiii en dindari bile bakmadan edemiyor, ruhlarında, yapilarinda var, insanın yapısında vardır bikere, goz ve beyin guzellige bakmaktan hoslanir, insan dogasi bu yaaaa bunu tartismanin manasi yok benim esim bakmaz demenin de manasi yok. Bazi gercekleri kabul etmek lazim.
Acikca soyluyorum dekoltesi olmayan ama guzel bir elbise giydiginde, bacaklarin ince corapla acikta kaliyorsa en basitinden karsidan gelenin ilk baktigi bacaklardir mesela. Herhangi bi yerin acikta kalmaya gorsun yani yeter ki
canım güzele güzel demekle iç geçirmek arasında dünyalarca fark varbakmaz diye redderek erkeklerin yaratılışında var olan duyguyu inkar etmiş oluyorsun...istediğin kadar sevsin eşin seni bakar..sorsana mankenlerden en güzeli sence hangisi de ne dicek...buarada kızmıyosun dimi art niyetim yok arkadaşım
bende erkektir bakar yorumlarına katımıyorumMadem herkes kendi ailesine,çevresine göre yorum yapıyor..
Ben de anormal ailemden ve çevremden bahsedeyim dedim..
Kusura bakmayın,rahatsızlık verdim..
Sadece unutmayın ki; erkektir bakar,yok fıtratı yok cinsel dürtüsü kılıflarına dayandığınız sürece daha çooook bakarlar onlar çooooooooook..
Çok şükür ailem anormal de seven bakmaz kültürü var bizde..
Yazmayayım diyorum dayanamıyorum.Erkek senin içini,kafandan geçenleri nerden bilecek.Tabiki kıyafetine bakacak.Sen yolda gördüğün erkek ve kadınların senin hakkındaki düşüncelerini anlayabiliyor musun?.........Sadece davranışlar belli etmez insan isteklerini.Madem yalnız davranış yeter o halde neden moda ve trendler var?Kıyafet,renkler insanın o anki psikolojisini ,isteklerini ,ruh halini yansıtır.O halde kıyafetler de insan davranışlarının yansımasıdır diyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?