Erkeklerin akşam arkadaşlarla takılma isteği ?

Allah aşkına adam karısını evde bırakıp dışarıya gezmeye gidiyorsa , kârı.la vakit geçireyim onunla olayım demek yerine arkadaşlarını önemsiyorsa, bundan ben mi suçluyum ya da abartıyorum. Baglayamiyor muyum ben bu adamı eve

Sizinle de geri kalan 3 gün vakit geçirsin işte bu hafta.Israrla ben ben diyorsunuz.Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
İnsan eşini özler vs. de yazdıklarınıza bakınca adam sanki ülkeyi terk edecek gibi bir durum var.Abartmayın.O çıkmışken siz de bir arkadaşınızla çıkın işte,siz de kafa dağıtın.Yapışık ikiz misiniz ?

Allah aşkına adam karısını evde bırakıp dışarıya gezmeye gidiyorsa , kârı.la vakit geçireyim onunla olayım demek yerine arkadaşlarını önemsiyorsa, bundan ben mi suçluyum ya da abartıyorum. Baglayamiyor muyum ben bu adamı eve
bağlama büyüsü yaptırın bence, cok etkili olur

16 sayfa herkes abartıyorsun yazmış.
hala abartıyormuyum diye soruyorsunuz:işsiz:

Nasıl yani ? Akşam mangala gidecek beni evde bırakıp, ?
Niye gidemiyormuş? Böyle sıka sıka bunaltın adamları sonra beni aldattı bilmem ne. Evlense bile herkes arkadaşlarıyla ayrıca görüşmeli diye düşünenlerdenim. Kendine özel zamanı olmalı. Çok sık olmasada arada tabiki gitmeli. Heryere yapışık ikiz gibi sizlemi gitmeli bumu evlilik yani.

Sizi haklı buldum bende olsam aynısınıdüşünürdüm daha çok yeni evlisiniz tabiki görüşebilir arkadaşlarıyla ama bunu sizi sinirederek söyleyemez haddi değil size gerektiği kadar ilgi gösterir sonra arkadaşlar benimkide aynıydı arkadaşları ona öyle hayırsızlıklar yaptıki şimdi kendi görüşmüyor onlarla kendimize evli arkadaşlar bulduk beraber görüşüyoruz ve hayatımızdan çok mutluyuz evliyken o ayrı hayat ben ayrı hayat yaşayayım tarzı bana hiç uygun değil bence tartışmadan mesela güzel bir cinselliğin ardından beklentilerinizi söyleyin sakin sakin gayet işe yarar:KK66:

Benim eşim ev kuşu mesela. Ben de tam tersi akşam veya gündüz arkadaşlarımla buluşup gezmeyi çok severim. Kocam çıkıyor diye çıkmıyorum yani; çünkü o çıkmıyor zaten. Benim kendi hür irademe ait isteğimdir, tam tersi de olabilirdi.Hayatım kimseye göre şekil almaz benim. Bence siz de böyle hür iradeye sahip kadınlar olduğunu kabul edin!
Olabiliyor yani:KK49:

Öf ne dedin simdi sen öyle yok mu dedim ben. Genel kanidan bahsediorum kadinlar daha domestic.

Gerçekten inanamıyorum şunu yazmış olabileceğinize. Şaka mı?

Arkadaşıyla mangala gider nasıl gider? Bencil insanlar keşke başkalarının hayatına dahil olmadan yaşayıp gitseler...

Sizi haklı buldum bende olsam aynısınıdüşünürdüm daha çok yeni evlisiniz tabiki görüşebilir arkadaşlarıyla ama bunu sizi sinirederek söyleyemez haddi değil size gerektiği kadar ilgi gösterir sonra arkadaşlar benimkide aynıydı arkadaşları ona öyle hayırsızlıklar yaptıki şimdi kendi görüşmüyor onlarla kendimize evli arkadaşlar bulduk beraber görüşüyoruz ve hayatımızdan çok mutluyuz evliyken o ayrı hayat ben ayrı hayat yaşayayım tarzı bana hiç uygun değil bence tartışmadan mesela güzel bir cinselliğin ardından beklentilerinizi söyleyin sakin sakin gayet işe yarar:KK66:
Hayretler içersinde okudum yorumunuzu. Nasıl bir cehalet ya.

Güzel bir cinselliğin ardından. Bu nasıl bir tabir. Eşinizle bir konı üstünde İstediğiniz ve istemediğiniz şeylerleri cinsellikle mi hallediyorsunuz.

Pes.

Hayretler içersinde okudum yorumunuzu. Nasıl bir cehalet ya.

Güzel bir cinselliğin ardından. Bu nasıl bir tabir. Eşinizle bir konı üstünde İstediğiniz ve istemediğiniz şeylerleri cinsellikle mi hallediyorsunuz.

Pes.
Beni alıntılamayın size yorum yapmadım birdaha asla cevap vermiycem muhalefetiniz bana olmasın bu siteyi sorun çözmek için değil adeta muhalefet için kullanıyorsunuz saygılar siz ve sizin gibi düşünen arkadaşlara iyi geceler devam edersek banlanırız o yüZden cevap vermiycem istediğinizi söyleyin:KK52:

Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Bence abartiyorsun, herkesin kendine ait‘de zamana ihtiyaci var. Sende cik arkadaslarinla. Oda ciksin bunda kötü birsey yokki. Nerde kiminle oldugunu bildikten sonra bi sorun yok bence

Herkes buna ihtiyaç duyar, sürekli olmamak şartı ile. Bazen ben kafa dinlemek için, eşimi kardeşimgile postalarım, gelinimizi alır gezerim. Geçen çocukları bıraktık bunlara, cafe kapanana kadar muhabbetin dibine vurduk, kız kıza. Giderken de dondurma aldık :-)
Onlar da hamama giderler, okeye giderler... Gitsin arada ne olacak ya adamı sıkmayın bu kadar yazık.

Son düzenleme:
Baya abartiyorsunuz. Gerekçeyi de beğenmemissiniz baksaniza. Bence evli çiftler kız kıza ya da erkek erkeğe eğlenmek gerekcesi ile bile çıkabilir ki sizinki baya da haklı bir gerekçe.

Bir şey yapacak öyle olacak diye daraltmayın yapacak adam zaten yapar.Bırakın biraz nefes alsın bir gün çıksın ne var.Özleyin birbirinizi.Siz de çıkın evlilik yapışık yaşamak değil herkesin kendi alanı olsun.

Hayatında sizden başka alan bırakmak istemiyorsunuz anlaşılan, devamlı çıkan adam da değilmiş. Alışır diyorsunuz da zamanla adamı bunaltacaksınız, sıka sıka. Adam sizden farklı her alana koşacak ya da haklı olarak boşanmak isteyecek. Biraz özletin, umursamayın, kıymetli olun.

Mangal nedir ya, hemde erkek erkeğe.
Gidecekler orda et, tavuk, sucuk.
Kolesterol tavan yapacak ayrıca kömür ateşinde pişen yiycekler kanserojen içerir.
Kadın yok içlerinde hijyen kurallarınada uymaz şimdi bunlar.
Haklısın tabi yollama o kocayı sokakta bulmadın ya.

Erkekler kendi aralarında sohbette edemezler, futbol, arabalar, iş güç ne kadar sıkıcı değil mi?

Açık hava çarpar zaten fanustan çıkınca.
Hak verdim size.

Benim eşimde bazen çıkar mangala kafeye benden izinde almaz edepsiz, bende mecburen arkadaşlarımla gezerim, kocasız böyle bomboş kız kıza alışveriş felan nasıl sıkıcı. Birlikte olsak muhabbetin dibine vururduk ömür boyu dip dibe başka insan yüzü görmeden ama işte adamlar bi tuhaf.

Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
eşimin hiç böyle huyu yok resmen ev kuşu içki içse ertesini gün hasta olur, erkek erkeğe takılmalar hep tuhaflamışımdır birbirleriyle paylaştıklarını senle paylaşmaması endişe verici,
Geldiği yetiştiği yörede önemli sanırım biraz o yörenin kültürüyle bağlantılı tabi bunu başka erkeklerede yayıyorlar
Erkeğin erkek ile dedikodusu bence

Back
X