Erkeklerin akşam arkadaşlarla takılma isteği ?

Ya o anlamda değil, ben birlikte vakit geçirmek adına diyirum . Bunu bir kere yaparsa hep yapar ama . Asmaaltı koyup.koyup gidecek , sonra da birlikte vakit harcamayan eşler olacaz

Valla ben gündüz calisiyirum akşam 7 de evde oluyorum. Ve arkadaşlarımla takılmaya firsatim kalmıyor. Haftasonu da öyle kendime vakit ayıramıyorum ki arkadaşlarla gezsem.

Arkadaşlarının birkaç tanesini tanıyorum. Benim derdim aslında şu, eşimle daha çok vakit geçirmek, birde akşam dışarı çıkan eşleri sevmiyorum. Mesela akşam dışarı çıkıp.gece yarilarina kadar gelmeyip evde koca bekleyen baba bekleyen aileri sevmiyorum aslında . Buna alışmasını istemiyorum

Arkadaşlarının birkaç tanesini tanıyorum. Benim derdim aslında şu, eşimle daha çok vakit geçirmek, birde akşam dışarı çıkan eşleri sevmiyorum. Mesela akşam dışarı çıkıp.gece yarilarina kadar gelmeyip evde koca bekleyen baba bekleyen aileri sevmiyorum aslında . Buna alışmasını istemiyorum

onun bir sınırı olur, siz eşinizi yönetemezsiniz. insanlar arkadaşlarıyla görüşebilir ve bu evini ihmal ettiği anlamına gelmez. size de tavsiye ederim biraz farklı ortamlara girin. buradan pek sağlıklı görünmüyor haliniz.

[QUOTE="minis, post: 57255800, esir demedim ki m eşimde bir , ben erkeğim dışarı çıkarım isteği var bunu bana ispat etme istegi var gosterisi var . Bende bunu anlamıyorum ste

Benim iş yerim oturduğum yerde değil ve şuan evimin olduğu yerde daha arkadaş edinemedim pek kimseyi tanımıyorum fırsat olandı . Kimi bulacağım ki ben

[QUOTE="sassyassyy, post: aslında ben sosyal bir insanım, eşimin tek derdi bence , bana erkek olduğunu spat etmeye çalışmak, ben erkeğim istediğim yere çıkarım derdinde

Ee siz boyle israrci cikamazsiniz derseniz o da israrla cikarim diyecek tabi. Adam zaten evde olsa da sizinle paylasimi yokmus. Oyleyse neden evlendiniz?
O aksam disari cikmasa sizinle cok verimli zaman gecirecek yani? Adam yaninizda olmak istemiyor arkadaslariyla takilmak istiyor zorla evde olsa ne yarari olacak?Valla cok zor birisiniz evlenirken beklentiniz neydi?

Back
X