- 25 Ağustos 2018
- 744
- 175
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Ya o anlamda değil, ben birlikte vakit geçirmek adına diyirum . Bunu bir kere yaparsa hep yapar ama . Asmaaltı koyup.koyup gidecek , sonra da birlikte vakit harcamayan eşler olacaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçta geliyorsunuz eve? Haftasonu da çalışıyor musunuz?Ya biz zaten fazla görüşemiyoruz vakit kalmıyor çalışmaktan ki zaten
4 gün sadece akşam 7 den sonra evdeyiz . 30 yaşında evlendim nedne kiHafta 7 gün.
4 gün seninle.
Az mi şimdi?
Kaç yaşında evlendiniz?
Ya o anlamda değil, ben birlikte vakit geçirmek adına diyirum . Bunu bir kere yaparsa hep yapar ama . Asmaaltı koyup.koyup gidecek , sonra da birlikte vakit harcamayan eşler olacaz
Pek olgun düşünceler/davraniar değil bir insanın sosyalleşmesine engel olmak.4 gün sadece akşam 7 den sonra evdeyiz . 30 yaşında evlendim nedne ki
Engel mi oluyorum ben şimdi? Benle değilde arkadaşlarıyla gezmemesini istemeklePek olgun düşünceler/davraniar değil bir insanın sosyalleşmesine engel olmak.
Arkadaşlarının birkaç tanesini tanıyorum. Benim derdim aslında şu, eşimle daha çok vakit geçirmek, birde akşam dışarı çıkan eşleri sevmiyorum. Mesela akşam dışarı çıkıp.gece yarilarina kadar gelmeyip evde koca bekleyen baba bekleyen aileri sevmiyorum aslında . Buna alışmasını istemiyorum
Ironi falan mi yapıyorsunuz?Engel mi oluyorum ben şimdi? Benle değilde arkadaşlarıyla gezmemesini istemekle