Erkeklerin akşam arkadaşlarla takılma isteği ?

Nasıl yani ? Akşam mangala gidecek beni evde bırakıp, ?

Hımm o zaman evlenen çiftler birbirini yalnız bırakmamak için hiç bireysel takılmamalı.. :işsiz:
Sizin hiç arkadaşınız yok mu?
Bireysel olarak dışarı çıkabilir, arkadaşlarla çay, kahve içebilir.
Sürekli dip dibe boğulurum ben ayol..:KK14:

Çalışıyor musunuz? Ben evlenmeden yalnız yaşadım. Bazen yalnızlığı özlüyorum. Ben eşimi teşvik ederim dışarı arkadaşları ile çıkması için. Evimin tadını çıkarıyorum o anlarda :halay:
Haftada bir kez kesin çıkar, ben de 2 haftada bir çıkarım kızlarla. Biraz tadını çıkarmaya bakın yalnızlık bazen çok iyi geliyor.

Salıverin küçük enişteyi gitsin :KK53: şaka bir yana da gören der adam pavyona falan gitmek istiyor sende git buluş arkadaşlarinla

Aslina bakarsanız, ben nişanlı iken de yalnızdım. Eşim o zmaan da da uzaktaydı nadir görüşürdük onun işi gereği. Sanırım bu beni yoruyor .

Sorun burda zaten hayati paylasmak esinizi hayatinizin odagina koyup hayatinizi tamamiyla ona bagimli yasamak degildir. Niye planlarinizi iptal ediyorsunuz ki birakin sizi ozlesin, o size soylesin seni daha sik evde bulmak istiyorum diye.

Ay ne biliyim ya . Ben öyle yaparsam eşim bunun farkına varmayacak bir insan gibi . Yanı demez ki bana artık beraber olalım diye . On3msemz gibi geliyor bana . Ve bende öyle yaparsam biz köpük bir çift oluruz

eğer size de zaman ayırıp beraber vakit geçirdiğiniz anlar oluyorsa arada kendinisine de zaman ayırmak istemesi çok normal .( sizde kendinize zaman ayırın )

ama önceliği siz değil arkadaşları , sizle değil onlarla olmayı tercih edip sürekli onlarla eğleniyorsa normal değil tabii ki.

Işte sorun da şu , akşamları evdeyken de sürekli eli telefonda, arkadaşları il3 mesajlasir. Ilgisi tel3fonda . Böyle olunca da bende kafamda diyorum ki , evdeyken bile arkadaşları aramızda bir şekilde, bari dışarı çıkmasın diyirum kendimce. Haksız mıyım

Işte sorun da şu , akşamları evdeyken de sürekli eli telefonda, arkadaşları il3 mesajlasir. Ilgisi tel3fonda . Böyle olunca da bende kafamda diyorum ki , evdeyken bile arkadaşları aramızda bir şekilde, bari dışarı çıkmasın diyirum kendimce. Haksız mıyım
bunun tam tersine odaklanmaniz daha mantikli bence. "zaten disariya cikiyor, evde aramizda arkadaslari olmasin" deseniz anlayabiliriz mesela.

Onu da diyirum . 3vde sürekli telefonla oynama diyirum ona , bu seferde suçlu ben oluyorum yine .
siz iki taraftan da baskiliyorsunuz ama. evde telefonu eline alma, arkadaslarinla cikma.hep ben hep ben.

esim beni boyle kisitlasa bunalirim.hersey tadinda olunca guzel. bi kac kere arkadaslariyla cikti diye kotu yola dusecek muamelesi yapmissiniz adama :)

Anladığım kadarı ile siz genel bir ilgisizlikten şikayetçisiniz. İş gereği bazı zamanlar görüşemiyorsunuz evdeyken de sizle pek ilgilenmiyor. Bu yüzden arkadaşları ile dışarı çıkmasını istemiyorsunuz. Yeni mi evlisiniz? Belki henüz bir şeylere alışamamıştır.Zamanla yoluna girer. Ben olsam o dışarı çıktığında kendi arkadaşlarımla plan yapardım.Merak etsin dursun.

Maalesef abartıyorsunuz. Bu kadar sıkmayın adamı, patlar sonra. Herkesin arkadaşlarıyla vakit geçirmeye ihtiyacı var. Sizin kız muhabbetine onun da erkek muhabbetine ihtiyacı var.

Ne yapayım peki koyuvereyim gitsin mi ? Evin yolunu mu unutsun ? Ya da kahve köşelerinde mi dolansın. Ki eşim kahveye gitmeyi de isteyen bir insan . Ona gore boylesinnormal . Kahveye gidenler erkek
Ne alaka, nasıl cümleler bunlar?
Evlisiniz diye her yere yapışık gitmek zorunda mısınız? Kendinize ait özel alan, arkadaşlarınız yok mu? Böyle yaparak kendinize "bağlayabileceğinizi" mi sanıyorsunuz? E sıkı tutun o zaman.

Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Tasma filan al onu tak böyle başedemezsin vallahi

Back
X