Zombi gibi baktıkları için hissediyorum, bakıyorum başlarını çeviriyolar. Sonra yine bakıyolar. Neyi bu kadar ilginç bulduklarını hiç anlamıyorum.Bakınca baktiklarini görürsün ben hiç kimseye bakmadigim için bana kimse bakmıyor diye düşünüyorum.
Umarım öyledir :'(Bir çok ihtimal olabilir ama anlattıklarına göre bence kimse baktığını da farketmiyor. İş çıkışına denk geliyorsan eğer. O adamın sadece gözleri orda muhtemelen seni görmüyor bile.
Demekki Konumunuzun kenar mahalleyle bir alakası yokmuşMerhaba,
Bu yaz izmir karşıyakadayım. Konumumu belirteyim ki kenar mahallede yaşadığın için bunlar başına geliyor demeyin. Şimdi sorun şu, ben otobüste sokakta ya da parkta otururken erkeklerin bakışlarından çok rahatsız olmaya başladım. Özellikle 40 yaş üstü erkekler... Açık giyinmiyorum btw. Normal giyiniyorum ve vücudum tahta gibi. Neyse. Yani hep çok ilginç bir şey yapıyormuşum gibi inceleyerek bakıyorlar. Kitap okuyorum bakıyorlar. İneceğim durağa geliyorum bi bana bi durağa bakıyorlar falan. Paranoya mı yapıyorum? Neden bakıyorlar? Bu arada normalde istanbulda yaşıyorum. Orada herkes kendi aleminde. Kimse kimseyi zombi gibi süzmüyor. Ne dersiniz?
Üfff boşver.ne olacak?Merhaba,
Bu yaz izmir karşıyakadayım. Konumumu belirteyim ki kenar mahallede yaşadığın için bunlar başına geliyor demeyin. Şimdi sorun şu, ben otobüste sokakta ya da parkta otururken erkeklerin bakışlarından çok rahatsız olmaya başladım. Özellikle 40 yaş üstü erkekler... Açık giyinmiyorum btw. Normal giyiniyorum ve vücudum tahta gibi. Neyse. Yani hep çok ilginç bir şey yapıyormuşum gibi inceleyerek bakıyorlar. Kitap okuyorum bakıyorlar. İneceğim durağa geliyorum bi bana bi durağa bakıyorlar falan. Paranoya mı yapıyorum? Neden bakıyorlar? Bu arada normalde istanbulda yaşıyorum. Orada herkes kendi aleminde. Kimse kimseyi zombi gibi süzmüyor. Ne dersiniz?
Arada sırada herkes birbirine bakıyor ama herkes tek bir kişiye bu kadar bakıyorsa ya çok aşırı alımlı güzelsiniz yada size öyle geliyor.Merhaba,
Güzel değilim. Herkes bakmıyo. Götü boklu dedeler beni rahatsız edecek kadar bakıyolar.Arada sırada herkes birbirine bakıyor ama herkes tek bir kişiye bu kadar bakıyorsa ya çok aşırı alımlı güzelsiniz yada size öyle geliyor.
Yorumunuza görünce aklıma takıldı bende hoş bulduğum hanımlara bakıyorum bazen öyle güzel yakıştırmış oluyor renkleri ya da saç şekilleri çok hoşuma gidiyor nasıl yapmış ki diye uzun uzun bakıyorum belki onlarda bana aynı şeyi diyordur. Bence güzel gözüküyorsanız ay çok hoş olmuş diye bakıyorlardır hiç rahatsız olmayın aksine kendinize güveniniz tazelenmeliErkeklerin bakmasını bi yere kadar anlıyorum g.tüme falan bakmadıkları müddetçe buna da okeyim ama kadınların ve genç kızların bu kadar süzüp uzun uzun incelemesine anlam veremiyorum bende. Acaba fermuarım mı açık kaldı lan yada terliklerle mi dışarı çıktım diye panik oluyor insan.Baktıklarını hissedince ben de onlara bakıyorum boş boş, ortam pembe diziye dönüp köşeden Rosalinda fırtlıycak gibi olunca rahatsız olup öteye bakıyolar. Sana da tavsiye ederim. Bir de toplu taşımalarda nasıl olsa hemcinsim diye boyuna dayıyolarDirsek atıyorum artık.
Sonra bana dedi... "bu gece göğsümde uyu."
Aşk olsun!İzmirde yaşıyorum özellikle bakılman için baya bir dikkat çekici özelliğin veya güzelliğin olması lazım burdaki kızlar genelde standartların üstündedir çünkü hele istanbul ile kıyaslaman garip olmuş biraz :)
Kız ne alakası var çirkin misin didim sankiAşk olsun!
Biz de Karamürsel sepeti değiliz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?