- 17 Ekim 2024
- 456
- 1.068
- 28
Öyle ama herkes bakıyorsa çok aşırı güzel olmak yada aşırı açık giyinmek gerekiyor yani dikkat çekici bir insan değilseniz neden çoğu insanın dikkatini çekesiniz,düz mantık fazlasını düşünmeye gerek yokki.Heralde konu sahibi de tam olarak bunu duymak istiyordu
Motorla turlarken öpücük attığında bakmışlardır sanaHerkese bakarım bakmayı severim cinsiyet farketmez yeterki güneş gözlüklerim takılı olsundlkj
Başlarını çevirip sonra tekrar baktıklarını görüyorsan sen de hiç gözlerini ayırmadan onlara bakıyorsun demek ki.Zombi gibi baktıkları için hissediyorum, bakıyorum başlarını çeviriyolar. Sonra yine bakıyolar. Neyi bu kadar ilginç bulduklarını hiç anlamıyorum.
Baksınlar anacım bakmayan bizden değildirsjdjkMotorla turlarken öpücük attığında bakmışlardır sana
Sen güzeldin bi kere, sallama.İzmir’de yaşıyorum. Bana kimse bakmıyoo
Amaann benden geçmiş bu işler, ben görmüyorumSanırım öyle. Süslenip makyaj yapıp çıksan kendince haklı bir sebep bulabilirsin
Kız öyle deme insan hissediyor baktıklarını yandan yandan
Ben olsam döner tekrar bakarım sana. Bu veletler yeğenleri herhalde derim.Baksınlar anacım bakmayan bizden değildirsjdjk
İstanbuldakiler işi gücü var. Burdakiler gibi sünepe götlerini sürüye sürüye ha babam göztepe ha babam konak gezmiyolar. Güzel değilim.
Bu kızı İzmir’de silah zoruyla mı tutuyorlar yav hahahhahahaİstanbuldakiler işi gücü var. Burdakiler gibi sünepe götlerini sürüye sürüye ha babam göztepe ha babam konak gezmiyolar. Güzel değilim.
İzmirli değilim ancak bir kıskançlık sezdim sanki.Bu kızı İzmir’de silah zoruyla mı tutuyorlar yav hahahhahaha
Lanet olsun çok güzel di mi?Ben olsam döner tekrar bakarım sana. Bu veletler yeğenleri herhalde derim.
Guzelligini teyit ettirmek istiyolar dimilkÖyle ama herkes bakıyorsa çok aşırı güzel olmak yada aşırı açık giyinmek gerekiyor yani dikkat çekici bir insan değilseniz neden çoğu insanın dikkatini çekesiniz,düz mantık fazlasını düşünmeye gerek yokki.
Hele hele bana diyene bak bide yaniiiiBen olsam döner tekrar bakarım sana. Bu veletler yeğenleri herhalde derim.
Evinden alcam senii şafak baskını hazır ol adresi aldımLanet olsun çok güzel di mi?
O yüzden onunla buluşmicem
Birbirinizin tipini mi biliyosunuz siz vay anasini ya bulusma falan mi oluyorHele hele bana diyene bak bide yaniiii
Buluşamama oluyor ama tanıştıkBirbirinizin tipini mi biliyosunuz siz vay anasini ya bulusma falan mi oluyorizmirli olma sarti var mi? Ben karamursel sepetiyim cunku
İşte bunların bu havalarını anlamiyorum izmir e köy deyip duruyorlar ama her sene koşa koşa geliyorlar kalın istanbulunuzda kim gel diyor ki sizeBu kızı İzmir’de silah zoruyla mı tutuyorlar yav hahahhahaha
Aha anne terligi geldi, ben Izmirli değilim cikmasam olur muİzmir kadınları geyik radarına yakalandınız, tek sıra topikten çıkıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?