Erkeklerin bakışlarının rahatsız etmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi zelkus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstanbuldakiler işi gücü var. Burdakiler gibi sünepe götlerini sürüye sürüye ha babam göztepe ha babam konak gezmiyolar. Güzel değilim.

Bu sıcak mesajınız için teşekkür ederim çok tatlısınız Genelde o günler kendimi salaş hissettiğim veya sürekli aynada gördüğüm bi tip olduğu için alıştığımdan da olabilir anlam veremememin nedeni (ay ne çok meme oldu umarım doğru yazmışımdır) Bazen dalgınlık yapıp rezil olmanın kıyısından döndüğüm için de korkuyorum

İzmir’de yaşıyorum. Bana kimse bakmıyoo
Bakıyolardır. Ben sadece bu ara dikkat etmeye başladım. Diğer kadınlara da baktıklarını, özellikle otobüste ayağa kalkıp inecekleri zaman kadınların poposuna derin derin bakıyolar. Ne var bu kadar bakılacak anlamadım. Giysiyle de ilgisi yok ya.

Asıl bakimsizken hiç öyle beklentilerin olmuyor ya kafanda o rahatlıkla daha çok dikkat çekiyor insan.bu her konuda böyle.

Kadınlar bakınca rahatsız olmuyorum ama erkekleri de sallamamaya çalışacağım. Kimse sallamıyormuş burda. Ben herkes rahatsız sanıyodum.

Asıl bakimsizken hiç öyle beklentilerin olmuyor ya kafanda o rahatlıkla daha çok dikkat çekiyor insan.bu her konuda böyle.
Sanırım öyle. Süslenip makyaj yapıp çıksan kendince haklı bir sebep bulabilirsin

Bana kimse bakmıyor ya da ben millete bakmadigim için; "bu bana niye dik dik bakıyor" diye bakmıyorlar
Kız öyle deme insan hissediyor baktıklarını yandan yandan

Çok güzel olduğun için bakmaktan kendilerini alamıyorlardır

Konu sahibinin İzmir hakkında ki engin bilgilerinden sonra çokda yazmaya gerek olduğunu düşünmüyorum konuya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…