O kadar tonton bi tipi vardı ki. Kimse inanmazdı. Gülerlerdi. Bir de kanıt yok bir şey yok. Demedim öyle bir şey diyecek bitecek gidecek.bu taciz. Niye yaygara koparmadın?
İstanbuldakiler işi gücü var. Burdakiler gibi sünepe götlerini sürüye sürüye ha babam göztepe ha babam konak gezmiyolar. Güzel değilim.İzmirde yaşıyorum özellikle bakılman için baya bir dikkat çekici özelliğin veya güzelliğin olması lazım burdaki kızlar genelde standartların üstündedir çünkü hele istanbul ile kıyaslaman garip olmuş biraz :)
Bu sıcak mesajınız için teşekkür ederim çok tatlısınızYorumunuza görünce aklıma takıldı bende hoş bulduğum hanımlara bakıyorum bazen öyle güzel yakıştırmış oluyor renkleri ya da saç şekilleri çok hoşuma gidiyor nasıl yapmış ki diye uzun uzun bakıyorum belki onlarda bana aynı şeyi diyordur. Bence güzel gözüküyorsanız ay çok hoş olmuş diye bakıyorlardır hiç rahatsız olmayın aksine kendinize güveniniz tazelenmeli
Tamam canim kızma güzel değilsin.İstanbuldakiler işi gücü var. Burdakiler gibi sünepe götlerini sürüye sürüye ha babam göztepe ha babam konak gezmiyolar. Güzel değilim.
Bakıyolardır. Ben sadece bu ara dikkat etmeye başladım. Diğer kadınlara da baktıklarını, özellikle otobüste ayağa kalkıp inecekleri zaman kadınların poposuna derin derin bakıyolar. Ne var bu kadar bakılacak anlamadım. Giysiyle de ilgisi yok ya.İzmir’de yaşıyorum. Bana kimse bakmıyoo
Tamam.İstanbuldakiler işi gücü var. Burdakiler gibi sünepe götlerini sürüye sürüye ha babam göztepe ha babam konak gezmiyolar. Güzel değilim.
Asıl bakimsizken hiç öyle beklentilerin olmuyor ya kafanda o rahatlıkla daha çok dikkat çekiyor insan.bu her konuda böyle.Bu sıcak mesajınız için teşekkür ederim çok tatlısınızGenelde o günler kendimi salaş hissettiğim veya sürekli aynada gördüğüm bi tip olduğu için alıştığımdan da olabilir anlam veremememin nedeni (ay ne çok meme oldu umarım doğru yazmışımdır) Bazen dalgınlık yapıp rezil olmanın kıyısından döndüğüm için de korkuyorum
Heralde konu sahibi de tam olarak bunu duymak istiyorduArada sırada herkes birbirine bakıyor ama herkes tek bir kişiye bu kadar bakıyorsa ya çok aşırı alımlı güzelsiniz yada size öyle geliyor.
SkhhklkgklAşk olsun!
Biz de Karamürsel sepeti değiliz yani
Yaşlı dedeler azmış. Ben orta boyda orta kiloda orta tipte biriyim.Heralde konu sahibi de tam olarak bunu duymak istiyordu
Sana mı inanmammmİzmir’de yaşıyorum. Bana kimse bakmıyoo
Kadınlar bakınca rahatsız olmuyorum ama erkekleri de sallamamaya çalışacağım. Kimse sallamıyormuş burda. Ben herkes rahatsız sanıyodum.Yorumunuza görünce aklıma takıldı bende hoş bulduğum hanımlara bakıyorum bazen öyle güzel yakıştırmış oluyor renkleri ya da saç şekilleri çok hoşuma gidiyor nasıl yapmış ki diye uzun uzun bakıyorum belki onlarda bana aynı şeyi diyordur. Bence güzel gözüküyorsanız ay çok hoş olmuş diye bakıyorlardır hiç rahatsız olmayın aksine kendinize güveniniz tazelenmeli
Sanırım öyle. Süslenip makyaj yapıp çıksan kendince haklı bir sebep bulabilirsinAsıl bakimsizken hiç öyle beklentilerin olmuyor ya kafanda o rahatlıkla daha çok dikkat çekiyor insan.bu her konuda böyle.
Kız öyle deme insan hissediyor baktıklarını yandan yandanBana kimse bakmıyor ya da ben millete bakmadigim için; "bu bana niye dik dik bakıyor" diye bakmıyorlar
Çok güzel olduğun için bakmaktan kendilerini alamıyorlardırMerhaba,
Bu yaz izmir karşıyakadayım. Konumumu belirteyim ki kenar mahallede yaşadığın için bunlar başına geliyor demeyin. Şimdi sorun şu, ben otobüste sokakta ya da parkta otururken erkeklerin bakışlarından çok rahatsız olmaya başladım. Özellikle 40 yaş üstü erkekler... Açık giyinmiyorum btw. Normal giyiniyorum ve vücudum tahta gibi. Neyse. Yani hep çok ilginç bir şey yapıyormuşum gibi inceleyerek bakıyorlar. Kitap okuyorum bakıyorlar. İneceğim durağa geliyorum bi bana bi durağa bakıyorlar falan. Paranoya mı yapıyorum? Neden bakıyorlar? Bu arada normalde istanbulda yaşıyorum. Orada herkes kendi aleminde. Kimse kimseyi zombi gibi süzmüyor. Ne dersiniz?
Edit : arkadaşlar galiba çoğunluk ben gibi düşünmüyor ya da neden hassas olduğumu anlamıyor. Açıkçası ben yaşlı dedelerleyken hiç değilse korku içinde olmak istemiyordum. Ama onlardan da tedirginim. Geçen gün bi kafede yalnız oturuyordum, arkadaşımın işi çıkmıştı. Sonra ayağa kalktım gitmek için, bir yaşlı adam da kalktı. Bir anda yanımda bitip maymun tipine bakmadan "bir şeyler içelim mi?" demez mi! O yüzden daha da tetiklenmeye başladım. Geçen sene de 70 yaşındaki bir ressamın sergisini gezdim, serginin sonundaki masada tek başına oturuyordu. mutlu olsun diye resimlerini beğendiğümi dedim, bir de memleketlimmiş, memleket muhabbeti yaptık. Sonra bana dedi... "bu gece göğsümde uyu." Cidden artık iyi bir laf değil bir bakış bile atmıyorum hiçbir erkeğe.
İzmirli damarım tutacak, asfalyalarım atacak az kaldı.İstanbuldakiler işi gücü var. Burdakiler gibi sünepe götlerini sürüye sürüye ha babam göztepe ha babam konak gezmiyolar. Güzel değilim.
Linçlenmemek için öyle yazdın anlıyorum ama kendine öyle deme yazıııkGüzel değilim. Herkes bakmıyo. Götü boklu dedeler beni rahatsız edecek kadar bakıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?