- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi AtomicGirl
-
Bizde önce kv ye gidiyoruz niye? Çünkü hemen alt katta oturuyor akrabalara şöyle Bi bayram kutlamasına gittikten sonra annemlere gidiyoruz ve tum günü annemlerde geçiriyoruz bizde bele
Hayatım her erkek aynı değil, ama doğu kökenli toplumların sorunlarından bir tanesidir bu. Ataerkil yaşam. Saygıyı el öpmek sanıyor birçoğu ne yazık ki. Baba ve dede yanında düzgün oturmak, düzgün giyinmek sanıyor.
Batının her şeyine bu yüzden aşığım
Hmm evet farkettim sanırım biraz çıkıntılık yaptımYa sizinki alt kattaymis o ayri ben her iki aileninde uzakta oldugu durumu kasdetmistim aslinda..
Doğu kökenli toplum balkanlardan sonrası olarak adlandırılıyor aslında. Ben Türkiye' nin doğusunu kastederek söylemedim.Valla dogunun adi cikmis hic olmazsa adamlar dogulu dimi, asil o dediginiz ic anadolu tam olarak..
Doğu kökenli toplum balkanlardan sonrası olarak adlandırılıyor aslında. Ben Türkiye' nin doğusunu kastederek söylemedim.
Eşini ikna et, bir de yurtdışındaydın sen yahu, Türkiye' ye mi geleceksin el öpmek için?
İstemedikten sonra el öpsen ne olacak?
aa adama bak
Bu ataerkil kültürün devamını çoğunlukla kadınlar sağlıyor . O yüzden önce bir kendimizi değiştirmeliyiz kadınlar olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?