Erkeklerin bayram manyakligi...

AtomicGirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
3.692
4.383
53
Bu evli turk erkegi diye adlandirdigimiz cins neden her bayramda once Benim atamin eli opulecek, her bayramda en cok en uzun Benim baba evimde kalinacak, her bayramda en cok Benim esim dostum akrabam gezilecek seklinde manyak bir psikolojiye giriyor biri bana anlatsin bunu.

Bu nedir yani anne babasina erkekligini ispatlamaya calismakmidir, anne babasini memnun etme cabasimidir nedir bu manyakca saplanti. Yemin ederim sirf bu yuzden kendi ulkemden soguyorum.

benim cevremde cok yok boyle tipler ama sagdan soldan duyuyoruz tabi kadınlarda karsı cıksın gitmesin

Biz oncelıkle benım aıleme gıdıyoruz. savas durumunda da degılız ılk bızımkıne hayır ılk bızımkıne gıbısınden.

Bizde önce kv ye gidiyoruz niye? Çünkü hemen alt katta oturuyor akrabalara şöyle Bi bayram kutlamasına gittikten sonra annemlere gidiyoruz ve tum günü annemlerde geçiriyoruz bizde bele

Hayatım her erkek aynı değil, ama doğu kökenli toplumların sorunlarından bir tanesidir bu. Ataerkil yaşam. Saygıyı el öpmek sanıyor birçoğu ne yazık ki. Baba ve dede yanında düzgün oturmak, düzgün giyinmek sanıyor.
Batının her şeyine bu yüzden aşığım

Bizde önce kv ye gidiyoruz niye? Çünkü hemen alt katta oturuyor akrabalara şöyle Bi bayram kutlamasına gittikten sonra annemlere gidiyoruz ve tum günü annemlerde geçiriyoruz bizde bele

Ya sizinki alt kattaymis o ayri ben her iki aileninde uzakta oldugu durumu kasdetmistim aslinda..

Valla dogunun adi cikmis hic olmazsa adamlar dogulu dimi, asil o dediginiz ic anadolu tam olarak..

Valla dogunun adi cikmis hic olmazsa adamlar dogulu dimi, asil o dediginiz ic anadolu tam olarak..
Doğu kökenli toplum balkanlardan sonrası olarak adlandırılıyor aslında. Ben Türkiye' nin doğusunu kastederek söylemedim.
Eşini ikna et, bir de yurtdışındaydın sen yahu, Türkiye' ye mi geleceksin el öpmek için?
İstemedikten sonra el öpsen ne olacak?
aa adama bak

Benim eşim böyle değil ama genel bir durum var böyle, haklısınız.
Adet mi, örf mü gelenek mi neyse ne.. Ataerkil ilerliyo herşey.

Ee benim babamın 3 kızı var.. Hepimiz son gün gidersek onlara bayram olmayacak mı.
Bu adaletsizliktir.

Doğrusu nedir derseniz bilmem..
Yakın olana mı ilk gitmeli, sırayla mı gidilmeli.. Karışık işler.

Akrabalık filan güzel şey de bazen bu ailevi ilişkilerden dolayı yabancılara özenmişimdir. Bizdeki gibi iç içe olmadıkları için bu tarz sorunlar da olmuyordur diye düşünürüm bazen

Benim eşim öyle değil. .hatta türk kültüründen o kadar uzak büyümüş ki hiçbir bayram onun için bir şey ifade etmez.buna hem seviniyor hemde üzülüyorum aslında. Çocuklarıma öğretmeye uğraşıyorum biraz ama gelen giden olmayınca ne kadar yaşanır ki bayram..

daha hic bayramda yurtta olmadik o yuzden rahatiz :)
ama gelecekte neler olacak gorucez artik.
atasina gidince atasi sizi nasil karsiliyor ben ona bakarim. evlatlarim gelmis diyip sofralar kurup buyurmu ediyor, yoksa hem ziyarete gelin hemde her isi gelin yapsinmi diyor.
gittiklerimizde misafir gibi oturup kalkiyorum simdilik, ins ilerde de devam eder.

Yok yaa benim onu ikna etmek gibi bir cabam yok kafama gore yapiyorum herseyi ama bu konunun surekli tartisma cikarmasindan yoruluyorum.

Bu ataerkil kültürün devamını çoğunlukla kadınlar sağlıyor . O yüzden önce bir kendimizi değiştirmeliyiz kadınlar olarak.

Henuz cocugum yok ama inanin hic o sekilde yetistirmeye niyetimde yok, bu nedir yaa, onlerinde bir penisleri var diye kendilerini dunyanin efendisi sanan hala icten ice kendini anne babasina kanitlamaya calisan zavalli erkek cocuklari gibi goruyorum ben bu olayi.
Cidden zavallilar yani, benim kocamda dahil,ailesiyle arasinda ne kadar sorun olursa olsun onu ne kadar yipratirlarsa yipratsinlar adam hastalik tasir gibi icinde o mecburiyeti tasiyor nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…