- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
- Konu Sahibi AtomicGirl
-
Bu evli turk erkegi diye adlandirdigimiz cins neden her bayramda once Benim atamin eli opulecek, her bayramda en cok en uzun Benim baba evimde kalinacak, her bayramda en cok Benim esim dostum akrabam gezilecek seklinde manyak bir psikolojiye giriyor biri bana anlatsin bunu.
Bu nedir yani anne babasina erkekligini ispatlamaya calismakmidir, anne babasini memnun etme cabasimidir nedir bu manyakca saplanti. Yemin ederim sirf bu yuzden kendi ulkemden soguyorum.
Ne anlamsız ya. Kayınvalide şaşırmıyor mu daha 2 saat önce buradaydınız diyeBizde durum daha da enteresan. Sabah gidiyoruz kayınvalidemlere, bayramlaşıyoruz. Sonra kendi annemlere geçiyoruz. Daha sonra 2. kez kayınvalidemlere gidiyoruz, oturmaya. Bunu 3 yıldır hiç ama hiç çözemedim
fabrikasyon erkekler tıpkı anlattığınız gibi maalesef çözümü de yok yontulmuyorlar.hiç bir erkek 4*4 lük değildir fakat ben bu konuda şanslı olanlardanım bu bayram ful benim ailemdeyiz kurbana sizdeyiz dedim şimdilik okeyiz de bayram içerisinde pislik yapar mı muammaBu evli turk erkegi diye adlandirdigimiz cins neden her bayramda once Benim atamin eli opulecek, her bayramda en cok en uzun Benim baba evimde kalinacak, her bayramda en cok Benim esim dostum akrabam gezilecek seklinde manyak bir psikolojiye giriyor biri bana anlatsin bunu.
Bu nedir yani anne babasina erkekligini ispatlamaya calismakmidir, anne babasini memnun etme cabasimidir nedir bu manyakca saplanti. Yemin ederim sirf bu yuzden kendi ulkemden soguyorum.
siz beraber yaşıyorsunuz zatenBayram yine iyi, bizde doğum günleri, yılbaşında falan da mecburen aileye gidilir. Gidilmezse bütün sene uğursuzluk yaşanacağına inanıyor eşim. Bu arada kendisi bilmem kaç göbek İstanbul'lu
Yo sürekli bizde değillerdi. Şu an ayrı yaşıyoruz ama yine bayram seyran özel günler beraber kutlanacaksiz beraber yaşıyorsunuz zaten
ay o eş ne güzel eşmiş öyle iyi bakOnce esimin ailesine gidiyoruz. Benimde isime geliyor annemlerde rahat oturuyoruz. Once onlara gidip sonra bizimkilere gidip bizimkilerde rahat rahat oturuyoruz. Simdiye kadar bunu sorununu hic yasamadik Allah a sukur.
Ikinci gunde onun benim karisik akraba ziyareti yapiyoruz. Esim sag olsun hic ayrim yapmaz. Sira onemli degil kim nereye yakin ona gore rota ciziyoruz.
3. Ve 4. Gun esim istisnasiz gezmek ister. Gezmeyi seviyor. Suraya gidelim buraya gidelim der durur. Pesimizede kimseyi takmaz. O ve ben gezerdik simdiye kadar simdi birde bebegimiz var.
Bu bayram fransada egitimde olacakti. Basta bana annenlerde kalirsin beraber bayram yaparsiniz demisti. Sonra beraber gitmeye karar verdik fransaya. Bayramda esim bebegim ve ben fransada olacagiz.
Cok sukur Rabbime. Yurtdisina ciktigi zaman hicbir zaman benim ailemde kal diye baski yapmaz. Ben giderim kendi ailemde kalirim. O gelmeden bir gun once kayinvalideme giderim orada yatarim bir gece sonra gelir beni alir eve gideriz beraber burada kalalim diye tutturmaz. Evlendik evleneli 2 yil oldu sadece 2 gece kalmisizdir kayinvalidemlerde.
Esim her zaman benimde kiz kardesim var. Benim kizkardesime nasil davranilmasini istersem onu dusunur ben sana oyle davranirim der.
Bu evli turk erkegi diye adlandirdigimiz cins neden her bayramda once Benim atamin eli opulecek, her bayramda en cok en uzun Benim baba evimde kalinacak, her bayramda en cok Benim esim dostum akrabam gezilecek seklinde manyak bir psikolojiye giriyor biri bana anlatsin bunu.
Çok şanslısınızOnce esimin ailesine gidiyoruz. Benimde isime geliyor annemlerde rahat oturuyoruz. Once onlara gidip sonra bizimkilere gidip bizimkilerde rahat rahat oturuyoruz. Simdiye kadar bunu sorununu hic yasamadik Allah a sukur.
Ikinci gunde onun benim karisik akraba ziyareti yapiyoruz. Esim sag olsun hic ayrim yapmaz. Sira onemli degil kim nereye yakin ona gore rota ciziyoruz.
3. Ve 4. Gun esim istisnasiz gezmek ister. Gezmeyi seviyor. Suraya gidelim buraya gidelim der durur. Pesimizede kimseyi takmaz. O ve ben gezerdik simdiye kadar simdi birde bebegimiz var.
Bu bayram fransada egitimde olacakti. Basta bana annenlerde kalirsin beraber bayram yaparsiniz demisti. Sonra beraber gitmeye karar verdik fransaya. Bayramda esim bebegim ve ben fransada olacagiz.
Cok sukur Rabbime. Yurtdisina ciktigi zaman hicbir zaman benim ailemde kal diye baski yapmaz. Ben giderim kendi ailemde kalirim. O gelmeden bir gun once kayinvalideme giderim orada yatarim bir gece sonra gelir beni alir eve gideriz beraber burada kalalim diye tutturmaz. Evlendik evleneli 2 yil oldu sadece 2 gece kalmisizdir kayinvalidemlerde.
Esim her zaman benimde kiz kardesim var. Benim kizkardesime nasil davranilmasini istersem onu dusunur ben sana oyle davranirim der.
Bence sırayla olmalı bir bayram birine gidildiyse öbür bayram diğerine önce gidilmeli. Zaten bayramın ilk günü bayram gibi geliyor bana sadece. En önemlisi ilk gün. Benim aileme hep sonra gidilecekse ne anladım. Benim ailem yol üstünde olduğu halde, bayramlarda ilk bizimkilere gideriz sonra sizinkilere döneriz evlenince, yok benim emmimin yanında bacak bacak üstüne atma yok dayımın yanında şunu yaparsan seni evden kovar diyen birini iyi ki şutlamışım çok şükür böyle adamlarla ömür mü geçer..
Aahhh ah ne yazık ki yobaz bi zihniyet bi ana baba onlarda varmış gibi..
Babaannem iyi kadındır öyle fiştekçi fettan bi kadın olmamasına rağmen.. pek sevmezdim bayramlarda köyde olmayı bazen gitmezdim bigün babama demiş ki adam olup da bi kız çocuğunu kolundan tutup getiremiyosun demiş.. babam laf yemesin diye evlenene kadar idare etmiştim.. en kendi halinde erkek anası bile bunu yapıyosa varın gerisini siz düşünün.. mikro beyinlerle uğraşmak zor.. bunu bi erkeklik göstergesi kabul ediyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?