Erkeklerin en çok sinirlendikleri olaylar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaprak dökümü.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkekler sinirlenmek için her zaman mutlaka bir sebep bulurlar.daha önce kızmadıkları bir kıyafete(o kıyafeti ikinci yada üçüncü giyişiniz olsada),ses tonunun yüksekliğine(kendi sesleri hep alçak tondadır çünkü),aradıklarını bulamamaya(gözünün ününde olsada),bir şey yapmasını istediğinizde(keyfini bozuyorsunuzdur çünkü),aradığınızda sürekli aramamanız gerekirmiş (2-3 günde bir arasanızda),aramadığınızda(neden ona haber vermemişsiniz)....daha çooooookkkkk her zaman bir neden bulurlar.:)

makyaj yapmama
alışverişte o mağaza senin bu mağaza benim dolaşmama
aradıgı zaman telefon yanımda değil yada duymuyorsam
yüksek sesle konuşmama
sürekli gezmek istememe
telefonun yüzüne kapanmasına
aradığı şeyi bulamamasına oysa gözünün önündedir

bu ne ya karışmadıgı bişey kalmamış cadı kafa kkau dogru der bence git intihar et sen :mymeka: :1shok:

Benim eşim ise her erkek gibi dekolteye asla tahammül edemez.
Aksine çok abartılı olmayacak şekilde severim giymeyi bende o görmeden valla giyiyorum bayanlar itiraf ediyom

tahammul edemeyecekleri tek sey bence surat asmak olur.. suratsız kadınlardan nefret ederlerklava:senağlamalülülülülülü

naniknaniknaniknanik

Benim eşim ona haber verdiğim sürece hiç bir şeye karışmaz. Ne arkadaşlarıma ne de giyinmeme.. Baştan çok kızardı ama alıştırdım artık...

Baştan beri kızdığı ve hala çok kızdığı olay ise; telefon çalarken 3. çalışında açıyorsam çok çok çok kızar. "Nerede,ne yapıyordun da açmıyordun?" diye söylenir durur. Hele ki telefonu açamamışsam o zaman kıyameti koparır.. Açıkçası telefonu yüzüne kapatmam bana saygısızlık gibi gelir..

:asigim::asigim::asigim:

hemen ağlamama hemen sinirlenmeme sen beni artık sevmiyosun dememe sinir olur

atlet giymemek
telefonu hemen açmamak
kapıyı hemen açmamak

MADDE 1= ONDAN İZİNSİZ BİR YERE GİTMEME (AJAN GİBİ SIKIYOSA GİT)
MADDE 2= GİYSİMİN ALTINDAN ZIBIN GİYMEMEM(ONUN DEYİŞİYLE ÖYLE) NEYMİŞŞŞ BELİM AÇILIYOMUŞŞŞŞ
MADDE 3= TELEFONU SURATINA KAPATMAMA DELİ OLUYORRRRR BU YÜZDEN EVDE YUMRUKLAMADIĞII YER KALMAMIŞTIRRR
MADDE 4=(EN ÖNEMLİSİ) KIYAFETLERİMİN AÇIK OLMASINAA DELİ ADAM TAKINTILI VALLAHİ ONU TANIDIĞIMDAN BERİ UNUTTUM AÇIK GİYMEYİİ YAW ANNEM YILLARCA UĞRAŞTI BELİMİ KAPATAMADI ADAM Bİ HÖDKötü Kazen DEDİ BEN BAŞLADIM ZIBIN GİYMEYEE BEN ONA MANYAKSIN SEN NORMAL DEĞİLSİN DİYORUMMM
MADDE = 5 YOLDA GİDERKEN KAVGA EDERSEK TEPKİ OLARAK ELİNİ BIRAKMAMAbenneyaptımki
MADDE=6 SESİMİ YÜKSELTMEME Kİİİ HİÇÇ YAPMADIĞIM BİŞEY SADECE ABARTIYORRR:çok üzgünüm:ÇÜNKÜ ONUN BAĞIRMALARININ YANINDA BENİMKİ HAFİF BİR ÖKSÜRÜK GİBİ KALIYORR
MADDE= 7 KALABALIK BİR YERDE YÜRÜRKEN BİRİNİN BANA ÇARPMASINAAA VERDİĞİ CEVAPP DÜZGÜN YÜRÜSENEE
MADDE=8 MAKYAJ SORUNUM YOKK ÇÜNKÜM SAYESİNDE YAPMIYOUMM AMA HER HAFTA KUAFÖRE GİTMEME SİNİRR OLURR:icecream:
MADDE =9 NUMARAMIN ÖZELL OLMASIIII
MADDE = 10 ONA EMİR VAKİ YAPMAM YADA HİÇÇ OLMAYACAK BİŞEYE KARIŞMAM VEE MERAKLI OLMAM
MADDE = 11 ONUN MAÇA GİDECEĞİ GÜNE BİŞEY ÇIKARMAM ONU EN DELİRTENLERDENNsırnaşık şey
MADDE=12 KURSA VS.YERLERE GİTMEMEE ÇALIŞMAMAAA
MADDE =13 UFAK BİŞEYDE OTURUP AĞLAMAMA YADA SURAT ASMAMA
MADDE =14 DÜĞÜNLERE GİDİP ÜSTÜNE BİDE OYNAMAMA DÜĞÜNDE BAŞKA NPICAKSAMMM
MADDE=15 ONUN İSTEDİĞİ KIYAFETLERİ ALMAMA MAAA :sm_cool:
MADDE=16 ONUNLA İNATLAŞMAMA KARŞILIK VERMEME SUSMAYI BİLMEYİŞİMEE EN AZ ONUN KADAR SİNİRLENMEME SAHİLDE YÜRÜRKEN FAL BAKTIRMAK İSTEMEME YOLDA DONDURMA YEMEME TABİ HİÇ YEMEDİMM benneyaptımki HER MAĞAZAYA GİRİP BİŞEY ALMADAN ÇIKMAMA ALIŞVERİŞ İÇİN YALVARIP YAKARIP ÇARŞIYA İNİP BİŞEY ALMADAN DÖNMEME:icecream:
ANNEM İŞ YAPARKEN BENİM OTURMAMA ELİNDEKİ SİGARASINI İÇMEME VSVS DAHA AKLIMA GELİPTEEE YAZAMADIĞIMMM BİR SÜRÜ ŞEYEEEE

:dance::dance:valla kızlar mükemmelsiniz hepinizde gülmekten kırıldım ya erkekler bu kadarmı birbirlerine benzermiş aynı olaylar bendede var valla :teytey::teytey:

Belli bi saatten sonra eve gelmeme...
İnternette vakit geçirmeme...
mini etek ve dekolteli giyinmeme..
Durmadan yeni fikirler üretmeme..
Onsuz yaz tatiline gitmeme(bikini giydiğim için telaşlanıyor sengözlerimebaksanab )
dahada aklıma gelmeyenler varr.. a.s

Kısa etek giymeme
Açık giyinmeme
Dekolteme
Erkeklerin bana bakmasınakafamçokkarıştı
Çok güzel olmamakafamçokkarıştı
Parfüm sıkmamakafamçokkarıştı
Kuaföre gitmemekafamçokkarıştı
Ondan habersiz dışarı çıkmama:dilcikar:
İşyerinden eve geç gitmeme:dilcikar:
Hergün alışveriş yapmama:dilcikar:
Sivri dilli olmamaklava:

Onun kafasında geçenleri tahmin etmeye çalışmam,bir aradıktan sonra tekrar aramam çünkü telde az konuşur unuturum diyeceğimi,kaşlarımı çatmam,sinirlenince kapıdan çıkma istememe sinir olurrrr başkaaaa

dekolte giymeme
kısa etek giymeme
dar giyinmeme ( ne kadar olabilcekse tabi )
eğilince belimin görünmesine
krem sürmeme ( nefret eder yağ ve kremden )
makyaj yapmama...vsss

dar giymeme...
belimin acılmasına...
dekolteye...
saclarım sarı ama her boyattığımda tekrar kızar bende aynı rengi tekrar boyatırım ama ne yapayım sarıdan vazgecemiyorumm...
tel yüzüne kapatmama...
surat yapmama...
küsmeme...
bağırdığımda...
arabayı hızlı kullandığımda solladığımda erkekleri kızar neymiş benimle diğer erkekler yarışa girerse ne olacakmış...hahahahh
fazla makyajıma...

ama ben ona bi kızarsam susar sesini cıkarmaz erkekim benim...:)))

canım ya senin sevgilinle benimki aynı bu kadar olamaz

ah ah bi yazsam var inanamazsınız...neyse yazim bari...dar giymek yasak,etek giymek yasak,göğüs dekoltesi giymek yasak.erkeklerle konuşmam yasak,ben okuyorum evde kalıyorum bulunduğum eve erkek girmesi yasak,yürürken sağa salo birine bakmak yasak,içime çıtçıtlı atlet giymeden dışarı çıkmam yasak,kotu çizmemin içine koymak yasak,saçlarımı düzleştürmeme zor izin veriyor,makyaj yapmam yasak,sadece yakın akraba düğünlerine gidebilirm yakın olmayanlarda ne işim varmış,sokakta sakız çiğnemek yasak,dışarı çıkıp gezmek yasak,spora gitmek yasak,tlfonu yüzüne kapatmak,çok fazla bağırmak,saygısızca konuşmak yasak ya daa neler neler yani arkadaşlar yaşamak gerek diyorum ya yaşamayan anlayamaz .........

süpersinizzzzzz kızlar süper erkeklere inat herşeyi yapıorzzzz:sm_cool:

Kırmızı oje :1ninca:
ıstersen poponu aç gez ama kırmızı oje sürme der.. Deli mi ne!

Kırmızı ruj sürmeme sinir oluyor makyaj yapmama. Ama yakışıyor bana diyorum güzele ne yakışmaz maşallah dde diyorum öyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…