Erkeklerin en çok sinirlendikleri olaylar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaprak dökümü.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1-Dekolte giyemem giydirmzzz )
Azıcık bağrım açık olsun kızıo . . . geçen gün anneme bile söledi .çok rahatsız oluorum dedi.
Bi eğilse heryeri gözükcek dedi. :olmaz:
2-Kısa kıyafetler gymeme çok kızıo.belimn gözükmesine sinir oluo çnkü.:umursamaz:
3-Sonracığıma sokakta sakız çiğnememe kzııo zemuszemus
4-Bazen yürürken bişeye sinirlenirim bağrırım .yolun ortasında bağırmama kızıo (Ama ben
bağırdımı düşünmüorm.sadece biraz sesli konuşuorum :D ) kaydirigubbakcemile5
5-Arkadaşlarımla buluşmamakaydirigubbakcemile3
6-düğünlerde oynamama sositososito
7-hemen her şeye mutlaka cevap vermeme.azıcık sivri dilliyim. hihoyyyt
8-telefonu yüzüne kapatmama yasakkelime
9-benimle konuşurken ona bakmamama sırnaşık şey
9-onunla inatlaşmama
gamyoncuiremsu

liste uzun devam edimmi !!!

kaydirigubbakcemile3 benimkide en çok giyimime sinirleniyo.beni tanıdığında açık giyinen hızması olan bi kızken şimdi dekoltenin d sini azıma alamayan biriyim hızmamada çok kızdıda bi kaç gün çıkarttım sona taktım ama kıyafet konusunda bi türlü yumuşatamadım sıcak bunalıyorum diyorum cıxx diyo ne olursa olsun azcık açık olsa bile giyemezmişim :dilcikar:
bide msn de konuşurken küsüp hiç bişi demeden çıkmam sinir küpü ediyo çatlıyo resmen.msj msj üstüne atıyo gel diye ben tekrar giriyorum tmm şimdi çıkabilirsin diyokaydirigubbakcemile3 illa o diyince çıkcam ancak öyle rahatlıyo..
aşkım benim yaaaaa:asigim:

aman onların sinirlenmeye hakkımı var kötükedihüso hepsinin köküne kibrit suyu..tabi arada iyiler vardır eşlerinizi,sevgililerinizi bu kıyaslamadan cıkartıyorum kızlar..hiç bi erkege güven yok ya..feminist oldum sanırım ama böyle daha mutluyum kaydirigubbakcemile2

tlf yüzüne kapatırsam çok fena trip atar konuşmaz
bide yolda bi erkeğe bağıran kadınlara çok sinir olur
kendisine yapsam napar bilmiyrm :))

Bırak dekolteyi bisiklet yaka bi t-shirt bile giysem bu sefer dar diyor :)) ruj sürmeme çıldırıyor:) saçlarımı kıvırcık yapmama telefonu yüzüne kapatmama makyaj yapmama yürüyüsüme oturusuma kalkısıma sesli gülmeme herşeye çıldırıyo valla okaydirigubbakcemile3 en iyisi ben yaşamiyim :)))

genel de kızılacak şeyler yapmam-tatlicadiarzu- ama;

kesinlikle açık giyinemem...önceden babamdı giydirmeyen şimdi eşim...sanırım babamdan alışmışım hiç heveslenmiyorum ben de...

surat astığımda kızar,

yüksek sesle konuşursam kızar,

sürekli tenkit etmeme kızarbuyrunnnnnnnnn

bir de mağazada pazarlık yapmama:delphin:

Back
X