• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerin eslerine dogum hediyesi alma gibi bir adet varmidir

Ben dogum yaptığımda öyle hediye almadım zaten böyle durumlarda bana göşteriş gibi gelir eşim de sag olsun baba çok destek olmuştur dogum da en büyük hediye yanımda olmasıydı benim için siz eşim bozulur demişsiniz birşey derlerse biz çok takmayız milletin ne değini en güzel günümü bi patavatsızın yüzün den heba edemem zaten ama üzülmesin diye eşiniz bir çiçek üstünde güzel görünür bi not yaza bilir birde çikolata falan alırna bilir şöyle gösterişli bi paketle gersin ağzı kapanır zaten soran olusa da bize özel söyleyemem de kapat konuyu bazıları çok sever eşinin aldığı maydonozu çelenk yapmayıhayırkı bi dogum yapın evladınız sağlıklı hayırlı olsun inş :)
En güzel hediye bebişlerimiz

Esimle anlaştık bana hediye almayacak onun yerine iki yerde mevlüt okutacagiz ihtyci olanlara yardım edeceğiz ikram vs gbide olabilir ve bebegin ihtyci için kullanacağız.bankalarda bebekler için hesap açılıyor heray onun için bir miktar para yatirmayi dusunuorm okulcçağına gelene kdr oraya kullanadabilirz bana hediye olarak alinicak parayı.

Sizi bilmem ama bizde adettir hediye almak. Annemden biliyorum 3 çocuğunda da 1 çift bilezik almış babamdan. Bende şuan 4 aylık hamileyim ve eşim 2 kolye yaptırdı hamilelik hediyesi , doğum hediyesi de isimlik ve künye yaptırıcakmış :) olsun o kadar hakkımız canım kolay mı hamile olmak aylardır kusma-bulantı çekiyorum hediye az da olsa unutturuyor acıları bence :)

Back