Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Allah bize en güzel hediyeyi veriyor artı Rabbim bizi bir mucizesine ortak ediyor hatta o mucizeyi bizim içimizde büyütüyor ve yaşatıyor,bundan daha güzel ne olabilir ki
çok pis duygulandım ya analık kadar güzel ne varki,yeniden yeniden hayata gelsem yine eşim yine evlatlarım derdim
İnşallah sende yegenimizi kucagına sag salim alır doya doya bereketli sagıklı bir ömür yaşarsınız birbirinizle
Bir bebek annesine tüm acıları hatta annenin geçmişini sıfırlamalı diye düşünüyorum ben,dünyaya geldigi andan itibaren reset atmalı geçmişe,yaşanmış tüm acılar,kötü hatıralar,günahlar o andan itibaren olmamalı,çünkü bir annede evladı ile yeniden tertemiz geliyor dünyaya
Ve acıları unutmak yine bizim elimizde,büyütmemek,kin gütmemek,kapatmak HAYAT kimse için MÜKEMMEL degil ama MÜKEMMELE yakın yaşamak bizim insiyatiflereimize baglı degilmi
Güzel haberlerle gelmen dileklerimle tatlım![]()
Bu bir gereklilik meselesi değil bence durumu olan ev de hediye eder arabada ya da alma geregi duymaz el alem ne diyecek diye eşe bir şey alınmamalı ama etrafta çok dedikoducu varsa bilemiyorum :)
yani sizinde istediginiz bir şey varsa bileklik küpe vs alınabilir yani. eşim de bana doğum olsun kızımla sana hediye alıcam demişti. ama almasada kimse sormazdı yani. eşimin tarafından kimse bana çöp bile almadı ama bazıları gelimlerine bilezik alıyormuş torun verdi diye ahh nerde öyle düşünceli kv kp?![]()
Kızlar merhaba,
Merak ettim daha önce duymamıştım bir arkadaşımdan duydum eşi doğum sonrasi tektas almış konu arasindada kayinvalidem de kolumdaki bilekligi aldı dedi.esimde yanımdaydı bu konu geçerken esim ben bu adeti bilmiyorum annemleride biliyorsun köylü kafa almazlar duysalar gulerler bile duymasinlar dedi ama bana dusen bişey varsa istedgn bişey varsa alayim dedi.bende bu adeti bilmiyorum açıkçası arkadasimada sormadim benim içinde evladının sağlıkla dünyaya gelmesi eşimin yanimda olması alacağı hediyelerden çok daha önemli..çiçek tabiki alır hastane odasına ama bişey alması gerekirmi gerçekten .hastaneye arkadaşlar falanca gelcek insanlarin düşüncesi benim için onemli olsada bu konuda değil ama esim sizde öyle bir adet varsa rezil olmayim dedi annemlerede sormak istemedim ...gerek varmi böyle biseye sizce ?eşleriniz size hediye aldimi dogum için ve ne aldı paylasabilirmisiniz??
aslında adet degildir bu güzel düşüncedir.esinizin içinden geliyorsa yapsın.benm esim ilk dogumumda yeni bi telefon almıstı ikinci dogumumda birsey almadı ama bir nmiktar para verdi istedigin birsey varsa al askım dedi her zaman verir ama hani dogumdan cıkınca belkide acı cekiyoruz diye içlerinden geliyor ama bence güzel olur süpriz yapması,sonucta siz ona allahın hediyesini getiriyorsunuz ne zorlukla bi tesekkür vaabında oda bir hediye alabilir. kadınlar dogumdan cıkınca duygusallasıyor, 40 gün boyunca daha bi kırılgan oluyor,daha bir ilgi bekliyor. bu dönemde eslerin iyi, ilgili davranması,yanınızda olması ve ufak suprizler yapması gercekten lohusa kadını iyi hissettirirKızlar merhaba,
Merak ettim daha önce duymamıştım bir arkadaşımdan duydum eşi doğum sonrasi tektas almış konu arasindada kayinvalidem de kolumdaki bilekligi aldı dedi.esimde yanımdaydı bu konu geçerken esim ben bu adeti bilmiyorum annemleride biliyorsun köylü kafa almazlar duysalar gulerler bile duymasinlar dedi ama bana dusen bişey varsa istedgn bişey varsa alayim dedi.bende bu adeti bilmiyorum açıkçası arkadasimada sormadim benim içinde evladının sağlıkla dünyaya gelmesi eşimin yanimda olması alacağı hediyelerden çok daha önemli..çiçek tabiki alır hastane odasına ama bişey alması gerekirmi gerçekten .hastaneye arkadaşlar falanca gelcek insanlarin düşüncesi benim için onemli olsada bu konuda değil ama esim sizde öyle bir adet varsa rezil olmayim dedi annemlerede sormak istemedim ...gerek varmi böyle biseye sizce ?eşleriniz size hediye aldimi dogum için ve ne aldı paylasabilirmisiniz??
arkadaşıma eşi bmw aldı![]()
ya şu var parası olan uyduruyor adet diye. zaten doğum ve bakımı başlı başına büyük masrafken duygusal desek olsa yeterli
![]()
Kızlar merhaba,
Aminn canımm allahrazaolsun..bende bebegimle beraber yeniden doğmak kötü herseyi unutmak evliligime bile sıfırdan başlamak kötü herseyi unutmak istiyorum.40hafta olmasina 19gun kaldı nezaman doğacak acaba :)) Allah evlatlarinida sana bagislasin canım eşinle beraber hep mutlu ol inşallah
Vallahi biz kadınlar kendimize her ne şekilde hediye aldıracak olursak olalım kılıf buluyoruz yani,
-Tanışma yıldönümü
-Nişan yıldönümü
-Evlilik yıldönümü
-Sevgililer günü
-Anneler günü
-Dogum günü
-Hamile kaldım hediyesi
-Dogum hediyesi
-Kadınlar günü
-Yılbaşı
Ooooo bitmez bizim günümüz
Adamların neyi var bişe beklemezler garipler
Babalar günü,sevgililer günü,öyle aybaşı yılbaşı mevzusu eden bunun da tribini atan erkek nadirdir hatta numunedir valla,sırf şu adetler gereksiz günler için evliliklerde hep bir tatrtışma küsme kavga hatta boşanmalar yaşanmıştır,hediyeleşmek güzeldir ama bunu bir güne sıgdırıp o gün hayatı başka türlü yaşıyormuş gibi davranmanın mantıgını çözemedim bir türlü,sanki yılbaşında kırmızı don giyip bişiler olunca her zamankindne farklımı oluyor,yılın bir günü anneler günü sevgililer günü kutlanıyor kalan günlerde anne yada sevgili olmuyormuyuz bilemiyorum bana bu tip şeyler için eşimle kötü olmak ters geliyor