• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin Evlilik Yüzüğü Takmamasıyla İlgili Düşünceleriniz?

Bence yüzük parmakta değil kalpte olmalı.. Takacak diye şart koşmuşsunuz yüzüğü polis kelepçesi sandınız herhalde :)
Evden çıktığında cebine de atabilir . Önemli olan saygı güven ve sevgi gerisi boş...

bizimki de işyerinde kıyamıyor takmaya ezilip bükülme ihtimali çok yüksek.
inşaat mühendisi zaten dişi sinek bile yok ortamda o yüzden takılmıyorum sanırım :27::27:

ama işten cıktığı an takar severek hemde:16::16:

Aksine eşim yüzük takmayı çok seviyor. Eğer aksi olsaydı sanırım sorun çıkarırdım..

benim eşimde takmıyor ilk başlarda üzülmüştüm ama sonra saygı duydum alışmadım diyor bende anlayışla karşılıyorum . bazı erkekler parmağında yüzük olsada olmasada zaten içinde varsa eğer her şekilde aldatıyorlar.

bir erkegın aldatma potansiyeli varsa orası burası oynuosa yüzük takmamak ıcınnn takmak ıstemeyecektır ha sunu da sölimm dayımın biri ordu mensubu biri polis silah kullandıkları ıcınnn takamıyorlar parmagı koparma riski yüksek cünkü...onun dısındaa evleniyorsann paşammm seve seve takacaksın oyüzügüüü!!!! yok öle bekar herıf gıbı dolanmalar :D

Fikrinize saygım var da acaba siz dışarıda sırf alyans taktığı için bir erkeğe daha çok sırnaşan,sizin tabirinizle orası burası oynayan bayanlar olduğunun farkında mısınız?:))
Yapacak adamın parmağında alyansı olsa da orası burası oynar zaten..Eşine saygısından takana tabi ki saygımız var ama tam hanımını aldatacakken """aaaa parmağımda alyansım var ya en iyisi vazgeçim"" diyen bir erkek düşünemiyorum malesef:)

ben nişanlılık ve evliliğimin ilk 5 ayı dahil 1 ,5 sene takdım alyansımı ama sevmiyorum ben yüzük takmayı çok rahatsız ediyor eşim hiç çılkarmazdı.. 5 aydan sonra bi çare buldum alyans parmağıma eşimin ismini dövme yaptırdım çokta şık durdu:1::1::1:

eşimde hafta da bir çıkarır parmağı yara olduğunda ama inatla takar yinede ben takması için zorlamam zira erkeğe yüzüğü çok yakıştıştırıyorum eşimede çok yakışır:1::1:

zaten istatiklere göre alyans takan erkekler daha cazip geliyormuş aklı bi karış hanımlara onun için zorlamam takmazsada takmasın :1::1:

Benim icin cok da muhim degildir. Esim benim biraz dindardır. Yuzugumuz altın, erkeklere altin takmak gunah diye takmiyor. Gumus yüzük istiyo alicaz ona da bi turlu dogru duzgun bisey denk gelmedi.. Takmak istiyor aslinda sever. Altın yuzugu 1 sene boyunca ben soylemeden takti. Ama benim mutlaka takmami istiyo yaninda bile olsam. Bazen ben unuturum bi bakarim o getirmis tak bunlari diye :)

Bu dönemde kadınlar erkeğin yüzüğüne bakıp bu evliymiş yanaşmayayım dermi aslında hiçte sanmıyorum ama bence yüzük evlilik bağıdır ve gereklidir. Yaşlı çiftler görüyorum hala parmaklarında yüzükler çok hoş bir görüntü bence. Benim eşimde sürekli takar hele bir takmasın canına okurum :)

İster taksın ister çıkarsın hiç önemli değil benim için.
Yüreğinde hep beni taşısın bana yeter.
Eski eşim mahkeme gününde bile parmağındaki yüzüğü gösteriyordu,hiç çıkarmam babında.
hahahahhayyyy bir tek halkayla bağlanacaksak zaten onunla ayrılmazdım.

bende yüzük bileklik saat vs takamayan bır ınsanım kolye küpede buna dahıl bu sıkıntı bende 5 senedır fln var nedendir bılınmez bır başka arkadasın dedıgı gıbı ağır geliyor helekı kolye boğazımı sıkıyor resmen bende bu yuzden yüzük ıcın hıc ısrar etmedim ama kendısı takar genellıkle..

takı takmayı sevmem
onu da zorlamam tak diye
herkes biliyor biz seviyoruz birbirimizi
ilk günkü gibi

takmıyoruz yüzüğü de başklarını da:1:

Kesinlikle takmalı, alerji falan anlamam ben :47: Gerekirse özel yapım olur milyarları bile veririm (zaten veriliyor) takılmalı o yüzük. Karşı taraf arsızsa yinede bir anlamı olmaz ama yinede herkes tarafından bilinir eşi olduğu... Ben gururla taşırım parmağımda, yüreğimde taşıdığım gibi :123:

alerjisi azmadıgı müddetçe takar
bazen bende takmayı unuturum eşim yanımdaysa bişey demez yanımda yokken takmazsam sorun olur
eşimin takıp takmadıgıda pek umrumda olmaz
adamın içinse varsa yüzük müzük dinlemez zaten

Bende hic baski yapmadim esime tak ve ya takma diye baslarda takiyodu sonra kaybetti 2 kere bende dedim takma o zaman ki ben o kadar kiskancimdir ki anlatamam ama esime guveniyorum sonucta o yuzugu evden cikarken takıp disarda cikartadabilir ben bunu bilemem disardakiler yanasmasin diyosunuz ama bu devirde artik parmaktaki yuzuge bakmiyorlar insan kafaya koyduysa parmaktaki yuzuge falan bakmaz

İster taksın istemiyorsa da takmasın.Böyle şeye takılmam.Çünkü erkekler alışık olmadıkları için takı sevmiyor da olabilirler.Benim zorumla takacaksa hiç takmasın.Bizim güven halkalarımız yüzük olamaz.Dışardakiler de yüzüğü var yanaşmayalım demez.Zaten dışardaki beni bağlamaz.Eşimin ne yaptığı ne düşündüğü önemlidir.Sevgimi simgeselleştirmem.

Back
X