Erkeklerin geçmiş takıntısı

Anlatmamanız daha doğru olurdu ama olmuş bir kere... Büyük ihtimalle anlatmazsanız sonradan suçluluk hissedeceğinizi yada öğrenirse diye endişelendiniz... Ama sizi seven insan her durumda sever bunu unutmayın... Geçmişiniz için belki kıskanmış üzülmüş olabilir ama takıntı yapması çok sıkıntı... Çünkü takıntılı biri malesef evliliğe de bunu taşıyor... Benim arkadaşım evlenmeden önce eşiyle yakınlaşmaları oldu... üstelik hayatında ilk kişiydi... Eşi ilk tartışmalarında benimle evlenmeden yaşadıklarını başkasıyla yaşanmadığını nerden bileyim diye yüzüne vurmuş... Üstelikte Avrupa da yaşamış bir insan...bazı erkekler için çok önemli malesef... birde şu var eğer uzun süreli bir ilişkiyse yaşadığınız çok çirkin bu konu üzerinde durması .. .Bahane gibi geldi bana...
ne biçim bi adammış böyle denir mi ya iğrenç. Ayrışmayı hiç düşünmedi çok seviyorum aşıcam falan dedi ama bilmiyorum tabi.bi yan dan da hemen evlenmek istiyo napcam ben :(

Bu tarz sorun yaşayan inşalardan yardım bekliyorum kimsenin başına gelmedi mi ya
Benim başıma geldi. Aylarca mücadele ettim. Çok sevdiğim için alttan aldım, aldım, aldım... Sonra kendimi psikiyatri doktorunda buldum. 1 yıl ilişki, 1 yıl antidepresan... Öyle işte canım benim. 🙄

yüzüne vurmam dediğinde hangi hadle yüzüme vurabilirsin ki demeliydiniz.
siz adam için çare arıyorsunuz nasıl düşünmesin aşsın bunu diye, bu durumda beyin nakli önerebilirim ancak.
ya ben demiştim sürekli bunları konuşup yüzüme mi vurcaksın diye o zaman demişti yüzüne vurmam diye

yaşlarımız evlilik için uygun ve evlilik düşünüyo.beni çok sever değer verir evlenmek istiyo. Bsg demek bi çözüm değil. Ben çözüm arıyorum
Çözüm olarak adama elektro şok verdirip konustugunuz o anı sildirebilirsiniz. :halay: adama her şeyi anlatmıssin kardes zaten takintiliymis ki sormuş baska çözüm var mı

Benim başıma geldi. Aylarca mücadele ettim. Çok sevdiğim için alttan aldım, aldım, aldım... Sonra kendimi psikiyatri doktorunda buldum. 1 yıl ilişki, 1 yıl antidepresan... Öyle işte canım benim. 🙄
sonra değişmedi di mi hiçbi şey işe yaramadı.

Ben baska bir acidan bakacagim. Eger olgun ve mantikli bir adamsa bu yasadiklarinizi zamanla icsellestirecektir, diyecektir ki ben Snu'dan sirf bu yuzden ayrilsam ilerde sevebilecegim biri karsima ciktigi zaman onun da gecmisini sindirmek zorundayim, sonucta herkesin bir romantik gecmisi var . Ama eger kendine guveni olmayan, takintili bir kisilikse bunu icinde kopurtup mesele haline getirebilir. Sizin bir muddet daha iliskinizi surdurmenizi ve sahsi tartmanizi oneririm. Ona her seferinde digerlerinin hayatinizda yanlis bir tecrube oldugunu soylersiniz. Onlarin bir anlami olsaydi zaten simdi seninle degil onlarla olurdum dersiniz. Sirf bu defosu varsa idare etmeyi deneyin derim ben. Bakalim ne kadar idare edeceksiniz.

sonra değişmedi di mi hiçbi şey işe yaramadı.
Yok canım yok, hiçbir işe yaramadı. Üstelik devamlı alttan aldığım ve gönlünü yapmaya çalıştığım, daha özenli davrandigim için kiymetim azaldı,azaldi, azaldi... En son "Ee, Idilcim, bende artık bir şeyler bitti ya. Arkadaş olarak kalabiliyorsan kal, yoksa ben bitiriyorum." dedi 3 ay evvel barışmak için mücadele veren kendisi değilmiş gibi... Anlaşılacağı gibi bu sebeplerden dolayı bir iki kez ayrıldık, barıştık. Ama sonuçta olmuyor, dikiş tutmuyor. Şimdiki aklım olsaydı ahhh...

Yok canım yok, hiçbir işe yaramadı. Üstelik devamlı alttan aldığım ve gönlünü yapmaya çalıştığım, daha özenli davrandigim için kiymetim azaldı,azaldi, azaldi... En son "Ee, Idilcim, bende artık bir şeyler bitti ya. Arkadaş olarak kalabiliyorsan kal, yoksa ben bitiriyorum." dedi 3 ay evvel barışmak için mücadele veren kendisi değilmiş gibi... Anlaşılacağı gibi bu sebeplerden dolayı bir iki kez ayrıldık, barıştık. Ama sonuçta olmuyor, dikiş tutmuyor. Şimdiki aklım olsaydı ahhh...
sorun eski cinsel yaşantı mıydı?

benim kadar sevgilisi olmamış sadece 1 tane
Şöyle bak sen 2. İsen senle yakınlaşmış ilkiyle yakinlasmadigi ne malum.
Ve sayaç mı takılı da 1 deyince inaniyorsun. Aile ile tanışmakta çok bir şey fark ettirmiyor yaşadıkça anlarsin. Ailesiyle tanıştırdı djye hemen seninle evlencek değil öyle hareket et.

Dürüst olmak gerekirse geçmişe ben de takılıyorum.
En baştan soruyorum, eğer sevgili olmak gibi bir niyetimiz varsa.

Şanslı olduğum nokta ise erkeklerin övünülecek bir şey olduğunu düşündükleri için her şeyi anlatmaları.
ben de geçmiş takıntılıyım dasdad

sevgilin olacak adamdan midem bulandı.sen hala evlenmeyi mi düşünüyorsun?bile bile lades valla ne diyim.

Gecmisinizi detayina kadar utanmadan sormus sevgiliniz, siz de utanmadan ballandira ballandira anlatmissiniz yasadiklarinizi. Simdi de gelip agliyorsunuz.

Ozsaygi denilen kavrama yogunlasin derim. :KK66:

geçmişi kurcalamak şimdi mi gelmiş aklına? sende onun geçmişine git bakalım neler çıkar ortaya. Bu kadarı bana bahane gibi geliyor bir erkekte ya yoksa bu kadar dar düşünmez heralde

Yalnız senin ev arkadaşın da maşallah ahtapot gibiymiş 😳 evli mi şimdi
O neydi oyle. Doguda kucuk bir sehirde yasiyor. Evden gece 3 gibi çıkardı sevgilisinin yanina. Sabah 8 gibi eve elinde ekmekle dönerdi . Biri gorduyse "ekmek almaya ciktim", biri yoklugunu farketmisse "hastaneye kan vermeye gittim" demek icin.
Uzun zamandir arkadas degiliz o yüzden bilmiyorum evli mi bekar mi...ama erken anne olmak isterdi. O yuzden evlenmistir bence

Siz de kendisinin de yaptığı gibi
"Sadece bir tane kısa süreli bir ilişkim oldu cok da şeyapma" deseydiniz de başınıza iş açmasaydınız keşke..Dürüst davranmanız ters tepmiş çünkü karşınızda bunu hakedecek birisi yok.Takıntılı ve size/hayatınıza saygisi olmayan biri.Sordu anlattınız eline ne geçti çok mu güzel oldu şimdi sanki?
Olan olmuş yapacak birşey yok bunun çözümü de yok hafızasını sildiremeyeceğine göre kabullenmeye bakacak ama tek bir iliskisi oldugu bana cok sacma ve uyduruk geldi açıkcası.Ezilip büzülmeyin bu sebepten.

Back
X