ya işte kısacası soyundun mu falan dedi ? Kaldığında çok ileriye gittin mi gibi sorular sordu. Öf biliyorum tuhaf şeyler. Ben sadece böyle sorunlar nasıl aşılır yardım istiyorum
1 kerr evetŞu anki sevgilinle bişeyler yaşadın mı?
yaşlarımız evlilik için uygun ve evlilik düşünüyo.beni çok sever değer verir evlenmek istiyo. Bsg demek bi çözüm değil. Ben çözüm arıyorum
En fazla ne kadar koseye sıkıstırabılır FBI da falan mı bu adam. İstedigi kdar sorsun ben sana soruyor muyum ne onemı var genç kızım sonucta illakı hoslandıgım ınsanlar oldu ama demek kı kafamız uyumamıs begenmemısız suan senınleyım de. Ya da genellıkle gorucu usulu geldiler 1 hafta falan konustuk kafalar uymayınca ciddiyede binmedi de gec. Yanı sen ona sormuyorsan, onun sana sorması ilerdede bu gecmiş takıntısıyla senı cok cok yıpratacagı anlamına gelir. Valla söyle dırekt ben ara ara dusundum bu sureklı gecnısımı sorman benı sıkostırman ilerisi ıcın bana guven vermiyor de. Yanı, hzır daha nişan falan olmamısken bunları cıddı cıddı konus. Gecmıse olup bıtmıs sunger öekelım demeyı bılmelı. Ne gerek var tatıle gittigibi tatile kadar neler yasadıgını hangı sevglınle ne derece yakınlastıgnı anlatmaya ne gerek vardıMerhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
Kendine gelince ses yok ben zaten evlenecem seninle diyo dimi1 kerr evet
Yüzüne vurmam demiş size. Bu ne demek? Sizi suçlu, hatalı görüyor. Bu zihniyeti düzeltebileceğiniz mi sanıyorsunuz?ya işte kısacası soyundun mu falan dedi ? Kaldığında çok ileriye gittin mi gibi sorular sordu. Öf biliyorum tuhaf şeyler. Ben sadece böyle sorunlar nasıl aşılır yardım istiyorum
1 kerr evet
Kendisi kesin her haltı yemiştir. Bence asla yol alma o adamla. Evliliğinin her günü burnundan gelir. Her kavgada başına kakar.Merhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
1 kerr evet
O da kendi problemi. Bunun derdine mi duseceksin?benim kadar sevgilisi olmamış sadece 1 tane
Aşılmaz...
Eninde sonunda yüzüne vuracak bir öküzle birliktesin. Çünkü yüze vurulacak bir şey olduğunu düşünüyor.
Ama evlenmek istediği için değer veriyor tabi o yüzden bu evlenmelisin kesinlikle elinden kaçırma.
anladım. Düzeldim demesine inanmamalıyım yani5 senelik evliyim eşim bir kez olsun geçmişimi sormadı. Beni ilgilendirmez diyor. Ki zaten ilgilendirmez de.
Bu adam takıntılı bir adam , şimdiden bunları arastırması ruh halinin normal olmadığını gösterir. Şimdi unutmuş gibi davranır evlendikten sonra pençelerini çıkarıp aslan kesilir. Bence böyle adamlarla evlilik düşünülmez hatta sevgiliyi bırak arkadas bile olunmaz. Bu adam sana hayatı zindan eder , bile bile kendini atese atma derim.
haklısın. Kimi de önmli değil deyip evlendikten sonra sorun yapıyor nerden alıcaz o zaman
O da büyük ihtimalle öğrendikten sonra olmuştur demi1 kerr evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?