- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
İlişkide yapılacak en büyük 3 hatadan birini yapmışsın...Of of of...Artık evlenirsen ömür boyu her tartışmada bunlar başına kakılacak....hayırlı olsun
Diğer ikisi ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkide yapılacak en büyük 3 hatadan birini yapmışsın...Of of of...Artık evlenirsen ömür boyu her tartışmada bunlar başına kakılacak....hayırlı olsun
diğer hatalar nedirİlişkide yapılacak en büyük 3 hatadan birini yapmışsın...Of of of...Artık evlenirsen ömür boyu her tartışmada bunlar başına kakılacak....hayırlı olsun
Ya da bakire olmadan da evlenen bir sürü kadın var onlar bu sorunlarla nasıl uğraşıyor? Ya da ilişkilerinde acaba geçmişi sorun edicek korkusuyla mı geçiyo hayat?
yani adam olan karısına karşı her şeyi koz olarak kullanmaz zaten. Karakter meselesi.Yakın arkadaşım daha önce bir ilişki yaşamıştı 6 yıldır evliler eşi konusunu bile açmamış, en büyük kavgalarda bile önüne getirmemiş hiç öyle söylüyor. Ancak sizin erkek arkadaşınız sanırım net bir şey söylemese de biraz kendini geri çekmiş.. İyice bi gözlemleyin bence ileride sorun çıkarması olası gibi duruyor ama umarım öyle olmaz.
Bence bu konuda objektif değilsiniz . Herkesin peşinden koştuğu kadının genellikle özgüveni, ozsaygisi oluşmuş olur .evet genel olarak peşinde koşulan bi kızım ben ayrıldım hepsinden de
Kızlık zarı vajinanizi çocukken dışkıdan korumak üzere gelişmiş bir yapı. Duygusal anlam yüklemeye gerek yok .Ya da bakire olmadan da evlenen bir sürü kadın var onlar bu sorunlarla nasıl uğraşıyor? Ya da ilişkilerinde acaba geçmişi sorun edicek korkusuyla mı geçiyo hayat?
defolu ne be. Ben defolu falan görmüyorum kendimi ama hatalı gördüğüm yerler var tabi ki. Kendime özsaygım da var karşımdaki adama yardım etmek istiyorum bi durumu çözmek istiyorum. Geçmişteki ilişkilerimde Bu tarz bi şey yaşasaydım çoktan ayrılmıştım ama ben bu insanla bi şeyleri aşıp güzel bi gelecek istiyorum.Bence bu konuda objektif değilsiniz . Herkesin peşinden koştuğu kadının genellikle özgüveni, ozsaygisi oluşmuş olur .
Biraz bile özgüveni olan bir kadın geçmişinde cinsellik yaşadı diye kendini defolu görmez.
o zaman sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Ayrıca konuşabilir miyiz özeldenBi benzerini ben yaşamamış olsam ben de bsg semeni tavsiye ederdim ama yaşadım, atlattık ve suan çok mutluyum. Tabii benim karsimdaki sansima iyi bi insan cikti, senin sevgilin de bu durumu seni manipüle etmek, üstünde baskı kurmak için kullanmayacaksa sabret derim. Ben hep güçlü durdum, "yaptım, çok da iyi yaptım, sana ne" diyebildim, sen de diyebilirsen ezemez seni, çünkü "ben sana baştan söyledim, isine gelirse" diyebilirsin o zaman. Şu erkeklerin (ve kadınların) "bir kadının en güzel çeyizi opulmemis dudaklarıdir " kirolugundan bana gına geldi ya gerçekten
kızlık zarına duygusal anlam yüklenmiyo zaten sevişmeye, ten tene yaşanılan en özel anlara vs yani kızlık zarı bu kan da gelmeyebilir olay o değil.Kızlık zarı vajinanizi çocukken dışkıdan korumak üzere gelişmiş bir yapı. Duygusal anlam yüklemeye gerek yok .
Benim bakireligimle ilgilenen adamla bırakın evlenmeyi oturup sohbet dahi etmem . Benim bedenim bana aiittir bir imza atıldı diye kimse kimsenin sahibi olmuyor .
İlişkilerimde geçmişi hic konuşmuyoruz , konussakta güzel anılardan vs bahsediyoruz. Evlenirsem de böyle olur . gerçekten anlamıyorum bi adam sizin geçmişinizle ilgili naısl negatif yorumlar yapabilir . O kimdir yani ?
Demek istediklerimi anlamak istemiyorsunuz . Dilerim istediğiniz gibi olur her şey.iyi geceler.kızlık zarına duygusal anlam yüklenmiyo zaten sevişmeye, ten tene yaşanılan en özel anlara vs yani kızlık zarı bu kan da gelmeyebilir olay o değil.
demek istediklerinizi anlamamış olabilirim sonuçta mesaj yoluyla bi iletişim kuruyoruz ama inş siz beni anlamışsınızdır. İyi geceler.Demek istediklerimi anlamak istemiyorsunuz . Dilerim istediğiniz gibi olur her şey.iyi geceler.
Bu tarz sorun yaşayan inşalardan yardım bekliyorum kimsenin başına gelmedi mi ya