Erkeklerin geçmiş takıntısı

Surekli eskiyi desen erkek, erkek degildir. Copleri kim karistirir sen dusun. Evlenincede aynisi olacak. Kaldiki ne kadar yakinlastigini anlatirken sen, suratina oyle okuz gibi bakarak dinledi mi? Tuhaf

Bir de laf söyleyecek adam her şekilde laf söyler. Tayini çıkmadığı için evinden biraz uzakta görev yapmakta olan bir öğretmene eşinin kimin için oraya gidiyorsun dediğini biliyorum ve adam da öğretmen. Kız da akrabam olduğu için gayet iyi tanıyorum evlenene kadar ilişkisi olmayan bir kız ( duygusal anlamda da fiziksel anlamda da) o yüzden bu kafa yapısında olan arkadaşlara velvetti sanırım onun dediği gibi bsg demek lazım.

Benim kocamda sevgiliyken sormuştu napcan dinlicen mi bide dedim özür diledi bir daha da aramızda konusu geçmedi :110: ben erkek milletine pek güvenmem 10 yıl sonra bile yüzüne vurabilir herhangi bir şeyi

sevgilimle biz bunu 3 kere konuştuk; ilkinde anlattım vicdanım rahatlasın diye ikincisinde detaya girmemi istedi girdim üçüncüsünde ise bu geçmişimi tekrar hatırlattı bunları yaşamış olmam onu üzdüğünü söyledi (kendisinin ilkiyim çünkü) ama o üçüncü hatırlatışından beri kendi geçmişimi unutamıyorum ne zaman kendimi affetsem kabullensem gene keşke böyle şeyleri yaşamasaydım diyorum üzülüyorum, unutmanın çaresi nedir bilmiyorum zaten kafaya takan bi insanım 4 aydır bunu yaşıyorum, ara ara bana hatırlatırdı kaş göz yapardı en son hatırlatma artık geçmiş geçmişte kaldı dedim bu aralar öyle bi sorun yaşamadık ama benim hayatım bi düzende gitmiyor, en iyisi evet anlatmamak kendi sırrın kendinde kalsın fakat bi süre sonra insanın içinde de kalamıyor için içini kemiriyor ya da tek ben öyleyim bilmiyorum

sevgilimle biz bunu 3 kere konuştuk; ilkinde anlattım vicdanım rahatlasın diye ikincisinde detaya girmemi istedi girdim üçüncüsünde ise bu geçmişimi tekrar hatırlattı bunları yaşamış olmam onu üzdüğünü söyledi (kendisinin ilkiyim çünkü) ama o üçüncü hatırlatışından beri kendi geçmişimi unutamıyorum ne zaman kendimi affetsem kabullensem gene keşke böyle şeyleri yaşamasaydım diyorum üzülüyorum, unutmanın çaresi nedir bilmiyorum zaten kafaya takan bi insanım 4 aydır bunu yaşıyorum, ara ara bana hatırlatırdı kaş göz yapardı en son hatırlatma artık geçmiş geçmişte kaldı dedim bu aralar öyle bi sorun yaşamadık ama benim hayatım bi düzende gitmiyor, en iyisi evet anlatmamak kendi sırrın kendinde kalsın fakat bi süre sonra insanın içinde de kalamıyor için içini kemiriyor ya da tek ben öyleyim bilmiyorum

böyle bir insanla devam etmeyin.

niye derseniz, gerçek sevgi bu değil.

gerçekten seven sizi olduğunuz gibi sever.

böyle bir insanla devam etmeyin.

niye derseniz, gerçek sevgi bu değil.

gerçekten seven sizi olduğunuz gibi sever.

yok ben onun beni olduğum gibi sevdiğine eminim zaten o ufak hareketler falan şakasına takılmak için, ilk başlarda kafaya takmazdım şu aralar geçmişimi düşünür oldum ne yapsam cidden hiç bilmiyorum, kendisinden de hatırlatmamasını istedim anlayışla karşıladı o hatırlamıyor olsa bile ben kurtulamıyorum :( birlikte psikiyatriye gitmeyi düşünüyoruz hem onun hem de kendim için

En yakın arkadaşım yaşadı benzer olayları eşiyle evlenmeden önce. Kız herseyi anlatmıştı sizin gibi Avrupa da okumuş adam kendine dert etmez diye. İlk kavgalarında senin namusunu temizledim ben diye sokmuştu kıza lafı. 5 yıl sonra Boşanmaya karar verdiklerinde de kızın tüm ailesi bekarlık geçmişini öğrenmiş hatta iffetsiz biri olduğu mahkemede bile dile getirilmişti. Keşke benim senden önceki özel hayatım seni ilgilendirmez, ben bilmek istiyormuyum deseydiniz 😏

Eşimle tanışıp iş resmiyete dönerken birbirimizden ilk isteğimiz geçmişle ilgili takıntımızın olmayacak olmasıydı... ben ilişkilerimde ne yaşadığımı paylaşacak değildim onunkileride sormadım ilgilenmiyorum bir kere eski pc lerde düzenleme yaparken fotoğraftı videoydu denk gelmesine rağmen izlemedim anladığım anda çıktım çünkü bu konular özel konular şahsen eşim bana bir kız arkadaşı ile yaşadığı özel anları anlatsa saygı falan biter bende özeldir ve bitmiştir kimseyi ilgilendirmez nitekim bende anlatmadım sormadı da sorsaydı anlatmazdım ve dediğim gibi kendimede eş yapmazdım... bazı şeyler yaşanır biter iki kişi arasındadır kimseninde bilmesine gerek yoktur

Merhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
Benim eşimde tam tersi. Hiç geçmişimi sormaz bende bu beni niye kıskanmıyor acaba diye geçmişte konustugum adamları anlatırım el ele tutusmustuk VS diye senin geçmişin suan beni ilgilendirmez zamanında bende yaşadım ama suan sen varsın diyor.

Benim eşimde tam tersi. Hiç geçmişimi sormaz bende bu beni niye kıskanmıyor acaba diye geçmişte konustugum adamları anlatırım el ele tutusmustuk VS diye senin geçmişin suan beni ilgilendirmez zamanında bende yaşadım ama suan sen varsın diyor.
hmm yani sadece el ele tutuşmak falan sorun edilcek şeyler değil bence başkasıyla yattım deseniz beni ilgilendirmez der mi?

Bunu sıkıntı eder ailesinden dolayı ve ilerde yüzüme de vurur. Ama öpülmeden falan bahsetmiştim hiç umursamadı dinlemek bile istemedi

Merhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
Bu kadar detay vermeyin su erkeklere ya hu. Sıla bile Ahmet Kural dan neler gördü bu yüzden

yok ben onun beni olduğum gibi sevdiğine eminim zaten o ufak hareketler falan şakasına takılmak için, ilk başlarda kafaya takmazdım şu aralar geçmişimi düşünür oldum ne yapsam cidden hiç bilmiyorum, kendisinden de hatırlatmamasını istedim anlayışla karşıladı o hatırlamıyor olsa bile ben kurtulamıyorum :KK43: birlikte psikiyatriye gitmeyi düşünüyoruz hem onun hem de kendim için

Bakın sizi olduğunuz gibi sevse "şakasına" bile olsa sizi üzen yaralayan bir şeyin konusunu asla ve asla açmaz.

Hepimiz hata yapabiliriz, insan hata yapmak ve öğrenmek için geldi bu dünyaya. Kimsenin de sizi yargılamaya hakkı yok.

Onun için değil kendin için git, inşallah düşünce yapını değiştirirsin.

Back
X