yeni bir öz güven(!) biçimi gelişti sanırım son yıllarda, ben de kendi bazı çift arkadaşlarımda gözlemledim, "ben çok coolum, böyle şeyleri hiç takmam" tavrıyla "ben eşime/sevgilime yolda, herhangi bir yerde kendim gösteririm ay şu kızın poposu harika, aşkım şuna bak memeleri nasıl da dik" vs.. 33 yaşındayım, şu ana dek uzun, kısa ilişkilerim bir sürü flörtüm oldu şu tavrı yapamadım, o kadar anlamsız geliyor ki. gelmesinin de nedeni şu umarım doğru anlatabilirim...mesela bunu diyen kadınların hiç başka bir erkeğin popusunu, kaslarını, malum organlarını espriyle bile övdüğünü görmüyorum, ama nedense başka kadınınkilerden bahsetmek "öz güven ve kendinle barışık olma hali". nedense hep kadınlar üzerinden yürüyor, ha derseniz ben de kadın olarak aynı partnerim gibi cinsel duygulara sahibim o zaman siz de "ay ne yakışıklı çocuk"tan bir tık öne geçin, "hayatım kimbilir bu adam yatakta bu kaslarla nasıldır" diyin. ama olmuyor o zaman çok değerli erkek ırkının egosu zedeleniyor.
ben çok anlamsız buluyorum arkadaşlar, anlamlı olacaksa da aynı erkek gibi kadının da cinsel içgüdüleri var o zaman kadın da çok rahat eşiyle oturup başka adamların cinsel performanslarından konuşabilsin, erkek de aynı medeniyet(!) ile karşılasın. ama tek taraflı olarak buna izin veren kadınlar bence sadece durumu kabullenmiş, gururlarını güya yıkmamak adına böyle "öz güvenli" rolü yapıyorlar. dediğim gibi olay "tek taraflı" ilerliyor olması nedense.