yaşlarınız çok da ufak değil...
ama sana şunu söliim ben de mesajlaşmayı hiç sevmem... sevmedim, sevemedim..
yani bekarken de mesaj yazmaktansa açıp 2 kelime konuşmayı tercih ederim. öyle uzun uzadıya konuşmayı da sevmem telefonla..
biraz karakter meselesi bu..
eğer bir arada olduğunuzda sana ilgili davranıyorsa, güzel zaman geçiriyorsanız ve kafalarınız denkse.. fazla bunaltma derim tavsiye olarak..
gün içinde yoğun olabilir, işyerinde elinde sürekli telefon hoş karşılanmıyor olabilir, benim gibi telefonla iletişimi sevmiyor olabilir :)
hiç anlamadığım şey,hele ki iş saatlerinde ilgi bekleyen sevgililer.insanlar çalışıyor devamlı,hele işi yoğunsa..arada telefon açılır,ama mesaj falan beklemek saçma bana göre..ayrıca ben de hiç sevmem mesajlaşmayı..gün içinde ararım 1-2 sefer belki o kadar..adamın bir odunluğu yok bana göre..
görüşüyorsunuz,ilgisini belli ediyor,gün içinde mesaj atmıyor diye odun olmaz ki insan..
telefonun başından ayrılın ve gün içinde sevgilinize değil,işinize,iş ark. vs odaklanın bence..
çok fazla bunaltmak istemiyorum ben de ama zaten haftada bir gün görüşebiliyoruz diğer günler sanki havada kalıyor herşey gibi geliyor. birbirimizi daha iyi tanımamız gereken bu ilk aylarda sanki ilgisiz gibi geliyor.
iş saatlerini tabii ki anlayışla karşılıyorum fakat sonrasında da çok bir şey yok. En basit örneği dün işten sonra eve geçerken konuştuk sonrasında maç izlediğini söyledi. Hiç rahatsız etmedim ve bekledim ama tek mesaj gelmedi ta ki bu sabah günaydın mesajına kadar. Ben her dakika mesaj atsın demiyorum ama arada varlığını da göstermesini bekliyorum.
geç saatte bitti maç,o saatten sonra aramak kabalık diye düşnmüş olabilir..her sabah günaydın,her gece iyi uykular mesajları çok eskide kaldı bana göre,yaş itibari ile demek istedim..iş saatlerini tabii ki anlayışla karşılıyorum fakat sonrasında da çok bir şey yok. En basit örneği dün işten sonra eve geçerken konuştuk sonrasında maç izlediğini söyledi. Hiç rahatsız etmedim ve bekledim ama tek mesaj gelmedi ta ki bu sabah günaydın mesajına kadar. Ben her dakika mesaj atsın demiyorum ama arada varlığını da göstermesini bekliyorum.
birlikte güzel vakit geçiriyoruz uyumluyuz ama daha şimdiden böyleyse sonradan hiç arayıp sormayacakmış gibi geliyor. Korkuyorum biraz :)canım.. 2 tane mesajla da tanıyamazsınız ki birbirinizi.. aceleye gerek yok.. şu anda işleriniz gereği haftada 1 görüşebiliyorsanız, o zamanı dolu dolu geçirmeye bakın...
eğer uygun olursa hafta içi 1 gün de iş çıkışı buluşun mesela..
yüzyüze görüşün, tanışın, vakit geçirin..
mesaj falan bekleme... çoğu erkek sevmez böyle şeyleri..
dediğim gibi , eğer birlikte güzel vakit geçiriyorsanız, kafalarınız denkse.. hiç aceleye getirme.. yaşın daha 24.. tanımak için çok vaktin var..
:)
aynı şehirdeyiz hatta aynı semtte çok yakınızyüz yüze görüşmüyormusunuz. farklı şehirleerdemisiniz yoksa.
belki öyle düşündü bilemiyorum. bir buçuk aydır birlikteyizgeç saatte bitti maç,o saatten sonra aramak kabalık diye düşnmüş olabilir..her sabah günaydın,her gece iyi uykular mesajları çok eskide kaldı bana göre,yaş itibari ile demek istedim..
ne kadar zamandır berabersiniz bu arada?
yaşıtların derken?? Neden herkeste bir ters cevap verme eğilimi var anlamış değilimYas olmus 29 ne mesaji yavvv.
Mesaj istiyorsan yasitlarinla sevgili ol.
4-5 ay önce biriyle tanışmıştım. sürekli (çalışma saatleri de dahil) bana mesaj atıp duruyordu. hatta fenerbahçe şampiyon olduğunda bile ilk işi bana mesaj atmak oldu şaka gibitabi sonra ben daha fazla mesaj atmasını istemediğimi söyledim. tutturdu neden diye. sonuç olarak şimdi görüşmüyorum... sizin hikayenizde roller farklı sanırım. lütfen bunaltmayın karşınızdakini çok üzerine düşerseniz itici olursunuz
iş cıkışları akşamları arada görüşmeyi teklif et.aynı şehirdeyiz hatta aynı semtte çok yakınız
yaşlarınız 18 değil,ergen bebeler değilsiniz..her dakika mesaj,telefon olmaz..herkesin sevgili dışında uğraşları var.üstelik henüz 1,5 aylık bir ilişki..görüşüyorsunuz,geziyorsunuz,arıyor soruyor,ilgisi de var..değerli hissediyorum diyorsunuz..daha da birşey beklemeyin.bunaltmayın da adamı..belki öyle düşündü bilemiyorum. bir buçuk aydır birlikteyiz
yaşıtların derken?? Neden herkeste bir ters cevap verme eğilimi var anlamış değilim
o zaman onun mantığına göre kız ilgi göstermeliçok mesaj tabii ki bunaltır ben de rahatsız olurum bu durumdan anlıyorum . ben de biraz geri çekince bu sefer bana karşı ilgisizsin hiç mi merak etmiyorsun beni diyor. aynı şeyleri ben de ona karşı düşünüyorum ama o bunu anlayamıyor mu çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?