yaşlarınız 18 değil,ergen bebeler değilsiniz..her dakika mesaj,telefon olmaz..herkesin sevgili dışında uğraşları var.üstelik henüz 1,5 aylık bir ilişki..görüşüyorsunuz,geziyorsunuz,arıyor soruyor,ilgisi de var..değerli hissediyorum diyorsunuz..daha da birşey beklemeyin.bunaltmayın da adamı..
adam 30 yaşında gelmiş,beklentiler daha olgun ilişkiler yönündedir...mesaj atmıyor diye odunlukla yargılandığı bir ilişkide değil..
herkes ters cevaplıyor olabilir,kk ne odunlar gördü ,sizinki melaike yanında da o yüzdendir.
adamın gideceği varsa ,siz ne yaparsanız yapın gider zaten..o yüzden siz ilişkinizi geliştirmeye birbirinizi tanımaya odaklanın bence..adamı kaybetmek korkusunu belli etmeyin..bırakın o sizi kaybetmekten korksun..herşeyi akıına bırakın ve rahatlayın,yoksa kaybetmemek için yaptıklarınız,tam tersi etki yapabilir.bunaltmayım derken tamamen uçup gitmesinden endişe ediyorum. kendimi tam anlatamadım sanırım her dk mesaj atmasını beklemiyorum zaten :) sadece amacım bir fikir almak değer verdiğim bir insanı kaybetmek istememek
İlişkiler hep böyle işte..
Bi taraf ilgi bekler, bir taraf ise anlayış..
Ortasını bulana helal olsun =)
Ben de her ikisini seviyorum fakat aralıklarla..bende mesajlaşmayı sevmiyom ama ısrarla mesajlaşıyoruz
nerdesin aşkım burdayım aşkım misalı
....
konu sahibide. beraber güzel vakit geçirmeye bakın. mesaj olayınıda takmayın. konuştuğunuzda bu hissettiklerin konuşmada vurmasın. huzursuz olmaya gerek yok
onun için belki bunlar gereksiz tasalar ama ben değer veriyorum işte :) fazla bunaltmama yolunda devam etmeliyim o zaman :)mesaj önemli
:)
heleki ilişkinin başlarında
hoş heyecanlar bunlar anlıyorum seni
ama karakter meselesi de yabana atılmaz
yanındayken sana hissettirdikleri mutlu olmanı sağlamalı diye düşünüyorum
sık boğaz etmek te ters tepebilir
bugüne kadar hep ilişkilerimde sorun yaşadım bu sefer yaşamamak adına böyle kurcalıyorum sanırım. sakin olmalı ve akışına bırakmalıyım sanırım teşekkür ederim :)adamın gideceği varsa ,siz ne yaparsanız yapın gider zaten..o yüzden siz ilişkinizi geliştirmeye birbirinizi tanımaya odaklanın bence..adamı kaybetmek korkusunu belli etmeyin..bırakın o sizi kaybetmekten korksun..herşeyi akıına bırakın ve rahatlayın,yoksa kaybetmemek için yaptıklarınız,tam tersi etki yapabilir.
hep ilgi bekleyen taraf ben oluyorum sanırımİlişkiler hep böyle işte..
Bi taraf ilgi bekler, bir taraf ise anlayış..
Ortasını bulana helal olsun =)
mesaj yazmaması onun odun olduğu anlamına gelmez.Sen seviyorsundur mesajı onun o an işi gücü oluyordur.Genel anlamda ilgisi önemli.Kızlar Günaydın,
5 ay önce şirketimin beni başka projeye yardım için gönderdiği şirkette biriyle tanıştım. Daha doğrusu ilk aylar sadece bakışmalar filan, sonra günaydınlar kolay gelsinler geçiyordu böyle. Beğeniyordum onu ama ondan emin olamıyordum ve ikimizinde hiçbir ortak tanıdığı yoktu. Sonra biz bir şekilde tanıştık ve konuşmaya başladık. bir buçuk aydır da sevgiliyiz. Bana çok değer veriyor bunun farkındayım aşkık mı derseniz ikimizde çok çok aşık değiliz tanıyoruz birbirimizi.Sorunum şu ki bazen çok ilgisiz oluyor yani sabah bi günaydın mesajı atıyor sonra saatlerce bir şey yok. Kendisine bunu söyledim ama çok yoğun olduğunu ve mesajlaşma işini de sevmediğini söylüyor. Bunun dışında bana karşı çok ilgili her sorunumu dinliyor , birlikte zaman geçirdiğimizde onun için değerli olduğumu hissettiriyor .
Ama bana bunlar yetmiyor ilgi istiyorum gün içinde sürekli telefona bakarak zaman geçirmek istemiyorum. Ne yapsam da bu adamı yola getirsem? Bana akıl verin kızlar ya hep ilişkilerim hüsranla bitti bu sefer kaybetmek istemiyorum.
** Bu arada ben 24 o 29 yaşında
Kızlar Günaydın,
5 ay önce şirketimin beni başka projeye yardım için gönderdiği şirkette biriyle tanıştım. Daha doğrusu ilk aylar sadece bakışmalar filan, sonra günaydınlar kolay gelsinler geçiyordu böyle. Beğeniyordum onu ama ondan emin olamıyordum ve ikimizinde hiçbir ortak tanıdığı yoktu. Sonra biz bir şekilde tanıştık ve konuşmaya başladık. bir buçuk aydır da sevgiliyiz. Bana çok değer veriyor bunun farkındayım aşkık mı derseniz ikimizde çok çok aşık değiliz tanıyoruz birbirimizi.Sorunum şu ki bazen çok ilgisiz oluyor yani sabah bi günaydın mesajı atıyor sonra saatlerce bir şey yok. Kendisine bunu söyledim ama çok yoğun olduğunu ve mesajlaşma işini de sevmediğini söylüyor. Bunun dışında bana karşı çok ilgili her sorunumu dinliyor , birlikte zaman geçirdiğimizde onun için değerli olduğumu hissettiriyor .
Ama bana bunlar yetmiyor ilgi istiyorum gün içinde sürekli telefona bakarak zaman geçirmek istemiyorum. Ne yapsam da bu adamı yola getirsem? Bana akıl verin kızlar ya hep ilişkilerim hüsranla bitti bu sefer kaybetmek istemiyorum.
** Bu arada ben 24 o 29 yaşında
Bence içeriği oku.Konuyu okumadım direkt başlığa bakarak cevap veriyorum : EVET
Erkek arkadaşınız çok haklı. O adamı yola getirmek istiyorsan mesaj beklemeyi bırakacaksın, gerekirse günde 2 kere yada 3 kere 1 dk bile olsa telefonda konuşma ayarlayın. Sesini duymanın bile size yeteceğini söyleyin. Adamın zaten işi gücü varmış, belki gerçekten mesaj yazacak zamanı yoktur? Hem daha çok yenisiniz, şimdi adamı sıkboğaz edersen çabuk sıkılır. Telefona bakarak zaman geçirmek istemiyorum diye sakın ona söyleme, boş boş benim aramaaı yada mesaj atmamımı bekliyorsun diye düşünebilir. Eşimde çoğu zaman hiç msj atmazdı, hatta bazen konuşamadığımızda oluyordu ama o zaman nişanlımdı, şimdi evliyiz, çok şükür her fırsatta arar, eğer uzun zaman konuşmazsak ben ararım ve toplantıda bile olsa açar telefonunu. Ama bunlar zamanın getirdiği şeyler. 1.5 ayda çok üstelersen kaybedebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?