• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin hepsi mi odun?!!

evet canım ya eskisinden de beter oldu. bugün tek kelime konuşmadık ve ben çatlıyorum artık :KK43:
bence hiçbir sey yapmamalısın bitecekse de bitsin hep üzülmektense..degerını bılecek bırı ıle olman daha iyi degılmı taviz verme bence.

bence hiçbir sey yapmamalısın bitecekse de bitsin hep üzülmektense..degerını bılecek bırı ıle olman daha iyi degılmı taviz verme bence.
dün gece sonunda aradı konuştuk ve beni suçlu çıkardı. çok yoğun çalıştığını ve dinlenemediğini tüm bunların yanında bir de benim ona trip yapmamın ne kadar saçma olduğunu söyleyip durdu. aradığıma pişman ediceksin filan dedi. çocuk muyuz diyor bunun çocuklukla ne alakası var. seviyorum merak ediyorum günde bir kez olsun sesini duymak istiyorum çok mu. ağladım ağladım durdum yine :(

içinize sinmeyen bir şeyi sürdürmeyin. bu hayatın her alanında geçerli.
sizin aradığınız gibi biri de elbet vardır. buna emin olun

dün gece sonunda aradı konuştuk ve beni suçlu çıkardı. çok yoğun çalıştığını ve dinlenemediğini tüm bunların yanında bir de benim ona trip yapmamın ne kadar saçma olduğunu söyleyip durdu. aradığıma pişman ediceksin filan dedi. çocuk muyuz diyor bunun çocuklukla ne alakası var. seviyorum merak ediyorum günde bir kez olsun sesini duymak istiyorum çok mu. ağladım ağladım durdum yine :KK43:
çok değil. bence aradığınız kişi de o değil. böyle tanıma zamanlarında insanı boşa yoruyorlar sadece.

dün gece sonunda aradı konuştuk ve beni suçlu çıkardı. çok yoğun çalıştığını ve dinlenemediğini tüm bunların yanında bir de benim ona trip yapmamın ne kadar saçma olduğunu söyleyip durdu. aradığıma pişman ediceksin filan dedi. çocuk muyuz diyor bunun çocuklukla ne alakası var. seviyorum merak ediyorum günde bir kez olsun sesini duymak istiyorum çok mu. ağladım ağladım durdum yine :KK43:
evet bende aglardım cunku ilgi gosterilmiyosa üzülüyosun neticede ..ben anlamıyorum wc ye gıdıyolar..yemek yıyıyolar..ama bı msj yada bı arama yapamıyolar sonra bız cocuk oluyoruz ...

Ay
Kızlar Günaydın,

5 ay önce şirketimin beni başka projeye yardım için gönderdiği şirkette biriyle tanıştım. Daha doğrusu ilk aylar sadece bakışmalar filan, sonra günaydınlar kolay gelsinler geçiyordu böyle. Beğeniyordum onu ama ondan emin olamıyordum ve ikimizinde hiçbir ortak tanıdığı yoktu. Sonra biz bir şekilde tanıştık ve konuşmaya başladık. bir buçuk aydır da sevgiliyiz. Bana çok değer veriyor bunun farkındayım aşkık mı derseniz ikimizde çok çok aşık değiliz tanıyoruz birbirimizi.Sorunum şu ki bazen çok ilgisiz oluyor yani sabah bi günaydın mesajı atıyor sonra saatlerce bir şey yok. Kendisine bunu söyledim ama çok yoğun olduğunu ve mesajlaşma işini de sevmediğini söylüyor. Bunun dışında bana karşı çok ilgili her sorunumu dinliyor , birlikte zaman geçirdiğimizde onun için değerli olduğumu hissettiriyor .

Ama bana bunlar yetmiyor ilgi istiyorum gün içinde sürekli telefona bakarak zaman geçirmek istemiyorum. Ne yapsam da bu adamı yola getirsem? Bana akıl verin kızlar ya hep ilişkilerim hüsranla bitti bu sefer kaybetmek istemiyorum.

** Bu arada ben 24 o 29 yaşında

kızlar yine ben :KK43: çok kötü hissediyorum kendimi ve takrar yazma gereği duydum.bir hafta öncesine kadar her şey çok ama çok güzeldi sizlerle konuştuktan sonra toparlamıştık fakat bir haftadır işler eskisinden de beter bir hal aldı. çalıştığı firma yan bir firma daha açtı ve satışta problem olduğu için geçici bir süreliğine ona devrettiler. bu nedenle de bir haftadır gece çalışıyor gündüz dinleniyor. ben de onu rahatsız etmemeye çalışıyorum en son 8 gün önce görüştük hiç görüşelim dahi demedim sen dinlen dedim. ama 3 gündür aramıyor bir iki mesaj atıyor o da benim yazdıklarıma cevap olarak. en son dün gece benden uzaklaşıyorsun yazdım o da uzaklaştığım yok lütfen şüphe etme yazmış. bugün de sabah 9 da işten çıktı eve geçip uyuycam dedi tamam dedim. ama ara ara face de aktif olarak görüyorum artık dayanamıyorum. uyumuyorsun bari tek bir mesaj at ara ya bu kadar mı zor. ne yapmak istiyor bilemiyorum kaybetmek de istemiyorum onu ama bunun sonu nereye gidiyor çözemiyorum. Ne yapmalıyım :KK43:
Üzülme ama ayrılık sinyalleri bunlar. Belki bitmesi hakkında hayırlı olanıdır.gidene yol ver gitsin

çok değil. bence aradığınız kişi de o değil. böyle tanıma zamanlarında insanı boşa yoruyorlar sadece.
ilişkinin daha yeni ayları şimdiden böyle yaparsa bunun sonu olur mu ki?
Ay

Üzülme ama ayrılık sinyalleri bunlar. Belki bitmesi hakkında hayırlı olanıdır.gidene yol ver gitsin

bana da öyle geliyor dün özellikle bilmem gereken bir şey varsa söyle dedim yanlış düşünüyorsun diyor. sorsan suç sormasan olmuyor . inşallah hakkımda hayırlı olan olur. benim için hayırlı değilse uzamadan bitsin zaten

Ya burada yazılanları dinlemeyip bu adamla gittiği yere kadar gidip evlenecen canım... İki sonra evliyim kocam benimle ilgilenmiyor, iş yerinde bir kere bile aramıyor, eve geliyor tv karşısında uyuya kalıyor. Hiç birlikte birşey yapamıyoruz diye konu açacaksın.
Ya da aklını başına alıp, dediği gibi çocukluğu bir kenara bırakıp doğru düzgün bir karar vereceksin.
Ya da tatlım, bu adam , beni boğuyorsun deyip seni terkedecek, gelip burada ağlayacaksınnn.

Çok mu acı ve ağır oldu ? Gerçekler acıdır...

Üzerine düştükçe böyle yapar. Düşme üzerine.
Aynen öyle sen baskı yaptıkça o uzaklaşacak sen kendini geri çeksende ona bağlı bir hayat süreceksin.. seven insan emin ol hele ki ilk aylarda arar görüşür
.

Her ilişki olacak diye bir şey yok kaldı ki ilişkide zorlama yok..

Ya burada yazılanları dinlemeyip bu adamla gittiği yere kadar gidip evlenecen canım... İki sonra evliyim kocam benimle ilgilenmiyor, iş yerinde bir kere bile aramıyor, eve geliyor tv karşısında uyuya kalıyor. Hiç birlikte birşey yapamıyoruz diye konu açacaksın.
Ya da aklını başına alıp, dediği gibi çocukluğu bir kenara bırakıp doğru düzgün bir karar vereceksin.
Ya da tatlım, bu adam , beni boğuyorsun deyip seni terkedecek, gelip burada ağlayacaksınnn.

Çok mu acı ve ağır oldu ? Gerçekler acıdır...

evet biraz ağır oldu ama sonuna kadar haklısınız. benim hiç düzgün bir ilişkim olmadı sevgiye açım resmen o nedenle de biriyle bir şeyler yaşamaya başlayınca direk kapılıyorum ve bitmemesi için uğraşıyorum. şuan için ondan ayrılmayı göze alamıyorum , dediğiniz gibi de belki de o beni terkedecek bunların hepsini de bana zaman gösterecek. mutlu musun derseniz sürekli bir tedirginlik altında sürekli beni bırakacak endişesiyle ne kadar olunabilirse..

evet biraz ağır oldu ama sonuna kadar haklısınız. benim hiç düzgün bir ilişkim olmadı sevgiye açım resmen o nedenle de biriyle bir şeyler yaşamaya başlayınca direk kapılıyorum ve bitmemesi için uğraşıyorum. şuan için ondan ayrılmayı göze alamıyorum , dediğiniz gibi de belki de o beni terkedecek bunların hepsini de bana zaman gösterecek. mutlu musun derseniz sürekli bir tedirginlik altında sürekli beni bırakacak endişesiyle ne kadar olunabilirse..
Sevgiye açım demeniz bir problem. Kendinize yetemiyorsunuz demektir. Önce kendinizi sevmelisiniz, en önce kendinizi. Herkesin ilişkisi yok, elbette karşı cinsten gördüğümüz ilgi ve sevgi güzel duygular, elbette bunlar da gerekli. Ama ben sevgiye açım diyerek ilişkinizde mantığınızı bu kadar kolay kaybetmeniz ve bunu böyle kolay kabullenmeniz sağlıklı değil. Herkes ihtiyaç duyar sevgiye. Ama tek birşeye odaklı yaşarsaniz şimdiye kadar hiçbir ilişkiniz yolunda gitmediği gibi bu ve bundan sonrakiler de öyle olacaktır. Evlenememek gibi bir kaygınız mı var kendi içinizde yaşadığınız? Yalnız kalmayi göze almalısınız. Hayat o zaman güzelliklerle gelecektir karşınıza. Sevgi dolu olun, ama bunu bir erkeğe değil herseye yükleyin. Gördüğünüz fakir bir çocuğa, dua eden bir dilenciye, masum bi bebeğe, güzel gülen insanlara, birbirine aşkla bakan bir çifte. Hayatı, yaşamayı severseniz kendinizi de hep daha fazla seveceksiniz. Ama karşı cinsle ilişkilerinizde, bu kadar kisa bi zamanda mantığınızı kaybedip olumsuz düşünceler beslerseniz, düşünceleriniz size aynen geri dönecektir. Kaygı ve korku olumsuz düşüncelerdir. Bunlardan kurtulun. :)

Back
X