• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin hepsi mi odun?!!

bunaltmayım derken tamamen uçup gitmesinden endişe ediyorum. kendimi tam anlatamadım sanırım her dk mesaj atmasını beklemiyorum zaten :) sadece amacım bir fikir almak değer verdiğim bir insanı kaybetmek istememek

Canım benden sana tavsiye, hiç bir erkeğin gidecek olmasından korkma. Bu onlara yansır
ve afedersin popoları yukarıya kalkar.. Rahat ol, izle, biraz naz yap
1 gün aradıysan diğer gün arama, neden aramadın derse sen niye aramadın demek yerine
aa çok işim vardı farkında değilim ama madem özleniyorum dikkat ederim diyerek gül.
Kafanda ne olduğunu anlayamasın yani biraz gizem iyiidir ;)

Canım benden sana tavsiye, hiç bir erkeğin gidecek olmasından korkma. Bu onlara yansır
ve afedersin popoları yukarıya kalkar.. Rahat ol, izle, biraz naz yap
1 gün aradıysan diğer gün arama, neden aramadın derse sen niye aramadın demek yerine
aa çok işim vardı farkında değilim ama madem özleniyorum dikkat ederim diyerek gül.
Kafanda ne olduğunu anlayamasın yani biraz gizem iyiidir :KK66:

dediklerinizi aynen uyguladım ve sonuçlar gerçekten etkileyici. dün mesaj atmamıştım sabah ve direk o aradı neden atmadın filan diye. sonrasında iş çıkış saatimde yine aradı dışarı çıkıyordu tekrar aradı iki kere. yatmadan öncede sesimi duymak için aradı :D bu kadar etkili olacağını tahmin etmezdim benim mesaj atmayan odunum sabahtan beri kaç mesaj attı :)

çok mutlu oldum ki :D

Sakin mesaj atmaya basladi nasil olsa diye yumusama..aynen devam cok da abartma tabi soguklugu bu sefer de bu kiz bana ilgi duymuyo der;)) sevindm senin adına sikma artik canini

dediklerinizi aynen uyguladım ve sonuçlar gerçekten etkileyici. dün mesaj atmamıştım sabah ve direk o aradı neden atmadın filan diye. sonrasında iş çıkış saatimde yine aradı dışarı çıkıyordu tekrar aradı iki kere. yatmadan öncede sesimi duymak için aradı :D bu kadar etkili olacağını tahmin etmezdim benim mesaj atmayan odunum sabahtan beri kaç mesaj attı :)

çok mutlu oldum ki :D

Oyyy sevindim.. Biz taktik uygulamayız bu odunlara kesinlikle..
Sadece duyguyla hareket edince kendilerini geri çekiyor uyanıklar,
ama biz de akıllı hatunlar olarak napıyoruuzz
kadının fendi erkeği yendi yapıyoruuz :))

Benim sevgilim her halde odundan deyil.Ben ondan cok memnunum.Allah bozmasin

Kızlar Günaydın,

5 ay önce şirketimin beni başka projeye yardım için gönderdiği şirkette biriyle tanıştım. Daha doğrusu ilk aylar sadece bakışmalar filan, sonra günaydınlar kolay gelsinler geçiyordu böyle. Beğeniyordum onu ama ondan emin olamıyordum ve ikimizinde hiçbir ortak tanıdığı yoktu. Sonra biz bir şekilde tanıştık ve konuşmaya başladık. bir buçuk aydır da sevgiliyiz. Bana çok değer veriyor bunun farkındayım aşkık mı derseniz ikimizde çok çok aşık değiliz tanıyoruz birbirimizi.Sorunum şu ki bazen çok ilgisiz oluyor yani sabah bi günaydın mesajı atıyor sonra saatlerce bir şey yok. Kendisine bunu söyledim ama çok yoğun olduğunu ve mesajlaşma işini de sevmediğini söylüyor. Bunun dışında bana karşı çok ilgili her sorunumu dinliyor , birlikte zaman geçirdiğimizde onun için değerli olduğumu hissettiriyor .

Ama bana bunlar yetmiyor ilgi istiyorum gün içinde sürekli telefona bakarak zaman geçirmek istemiyorum. Ne yapsam da bu adamı yola getirsem? Bana akıl verin kızlar ya hep ilişkilerim hüsranla bitti bu sefer kaybetmek istemiyorum.

** Bu arada ben 24 o 29 yaşında
odun çeşitleri çoktur şöyle..sarıçam..kayın..sedir..kızılçam..göknar..ladin..fıstıkçamı..ardıç..porsuk..servi..meşe..gürgen..kızılağaç..akçaağaç..dişbudak..kestane..çınar..huş..ıhlamur..sığla..kavak..senin odun hangi tür?.ona göre yorum yapalım...
agac_01.gif

Sakin mesaj atmaya basladi nasil olsa diye yumusama..aynen devam cok da abartma tabi soguklugu bu sefer de bu kiz bana ilgi duymuyo der:KK66:) sevindm senin adına sikma artik canini
sınırı korumaya çalışıyorum şuan. nazar değmesin çok iyi gidiyor şuan :)
arada böyle yollara da başvurmak gerekiyor demek ki :) ben sormadan kendisi açıklama gereği hissetti zaten. çok fazla mesajlaşmayı işini sevmediğini mesaj yerine merak ettiğinde arayıp sesimi duymayı tercih ettiğini söyledi. her dakika mesajlaşarak ilişkiyi cıvıklaştırmaktansa daha sağlam bir ilişki istediğini söyledi. ne yapalım benimki de böyle :)

BAK ISTE ERKELER BOYLE CANIM

kızlar bana bir akıl verin ne yapıcam nasıl davranıcam ağlayıp sızlamak istemiyorum artık :(

Kızlar Günaydın,

5 ay önce şirketimin beni başka projeye yardım için gönderdiği şirkette biriyle tanıştım. Daha doğrusu ilk aylar sadece bakışmalar filan, sonra günaydınlar kolay gelsinler geçiyordu böyle. Beğeniyordum onu ama ondan emin olamıyordum ve ikimizinde hiçbir ortak tanıdığı yoktu. Sonra biz bir şekilde tanıştık ve konuşmaya başladık. bir buçuk aydır da sevgiliyiz. Bana çok değer veriyor bunun farkındayım aşkık mı derseniz ikimizde çok çok aşık değiliz tanıyoruz birbirimizi.Sorunum şu ki bazen çok ilgisiz oluyor yani sabah bi günaydın mesajı atıyor sonra saatlerce bir şey yok. Kendisine bunu söyledim ama çok yoğun olduğunu ve mesajlaşma işini de sevmediğini söylüyor. Bunun dışında bana karşı çok ilgili her sorunumu dinliyor , birlikte zaman geçirdiğimizde onun için değerli olduğumu hissettiriyor .

Ama bana bunlar yetmiyor ilgi istiyorum gün içinde sürekli telefona bakarak zaman geçirmek istemiyorum. Ne yapsam da bu adamı yola getirsem? Bana akıl verin kızlar ya hep ilişkilerim hüsranla bitti bu sefer kaybetmek istemiyorum.

** Bu arada ben 24 o 29 yaşında

kızlar yine ben :KK43: çok kötü hissediyorum kendimi ve takrar yazma gereği duydum.bir hafta öncesine kadar her şey çok ama çok güzeldi sizlerle konuştuktan sonra toparlamıştık fakat bir haftadır işler eskisinden de beter bir hal aldı. çalıştığı firma yan bir firma daha açtı ve satışta problem olduğu için geçici bir süreliğine ona devrettiler. bu nedenle de bir haftadır gece çalışıyor gündüz dinleniyor. ben de onu rahatsız etmemeye çalışıyorum en son 8 gün önce görüştük hiç görüşelim dahi demedim sen dinlen dedim. ama 3 gündür aramıyor bir iki mesaj atıyor o da benim yazdıklarıma cevap olarak. en son dün gece benden uzaklaşıyorsun yazdım o da uzaklaştığım yok lütfen şüphe etme yazmış. bugün de sabah 9 da işten çıktı eve geçip uyuycam dedi tamam dedim. ama ara ara face de aktif olarak görüyorum artık dayanamıyorum. uyumuyorsun bari tek bir mesaj at ara ya bu kadar mı zor. ne yapmak istiyor bilemiyorum kaybetmek de istemiyorum onu ama bunun sonu nereye gidiyor çözemiyorum. Ne yapmalıyım :KK43:

%95i odun..

Okumaya erindim açıkçası konu başlığından cevap istemen bile yanlış KESİNLİKLE EVEEEETTTT

vallahi cevap verıyorum ve hep bunun doğruluguna ınanıyorum
sız suan uzuluyorsunuz ya öle mi böyle mi diye tamam kestıkkkkkk
bu sahne bıtsın burda olmadı bastan al

'Benden uzaklaşıyorsun, soğuyorsun' vs vs bu cümleleri söylemeyin..
Erkekler direkt triplere giriyorlar böyle bir şey yoksa bile.
Ve o mesaj atmıyorsa bırakın siz de atmayın bu nasıl iştir ben anlamadım....
Hadi mesajlaşmayı sevmiyor olabilir ama en azından arar sorar insan bu kadar da olmaz ki.

kızlar bana bir akıl verin ne yapıcam nasıl davranıcam ağlayıp sızlamak istemiyorum artık :KK43:

Aynı dertten muzdarip birisi vardı, ilişkileri bitti. Boşuna üzme kendini değişir diye de bekleme.
Yeni ilişkilere yelken aç:KK55:

'Benden uzaklaşıyorsun, soğuyorsun' vs vs bu cümleleri söylemeyin..
Erkekler direkt triplere giriyorlar böyle bir şey yoksa bile.
Ve o mesaj atmıyorsa bırakın siz de atmayın bu nasıl iştir ben anlamadım....
Hadi mesajlaşmayı sevmiyor olabilir ama en azından arar sorar insan bu kadar da olmaz ki.
atmıyorum şuan mesaj ama neden böyle oldu anlam veremiyorum. evdelerimiz bile çok yakın 15 dk mesafe. görmek isteyen insan kaç saatlik yollardan kalkıp geliyor bu burnunun dibindekiyle 8 gün olmuş görüşmüyor. hep aynı sonla bitmesinden yoruldum :(
Aynı dertten muzdarip birisi vardı, ilişkileri bitti. Boşuna üzme kendini değişir diye de bekleme.
Yeni ilişkilere yelken aç:KK55:

değişir belki dedim . ki geçen hafta bambaşka biri olmuştu çok ilgiliydi şimdi ne oldu da birden böyle uzaklaştı . bizimki de bitecek ki :(

Back
X