• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin hepsi mi odun?!!

Şöyle düşünün, sizin neye ihtiyacınız varsa erkeğin de ona ihtiyacı var. Mesela anlayış, güzel sözler, sevgi gösterileri, vs.. Yanlış anlamadıysam haftada 1 görüşüyormuşsunuz, özlediğini ve haftaiçi de görüşmek istediğini söyleyebilirsin, işlerinin yoğun olduğunu bildiğini ancak sesini duymak istediğini söyleyebilirsin. İçinden geldiği gibi davranmalısın. Birde erkek olan o, hep ilk adımı o atsın diye bekleme. Dışardan biri olarak ancak bu kadar tavsiye verebiliyorum. Bol şans :KK66:

ne yazık ki hep ondan bekliyordum birşeyleri sanırım ben de biraz atik olmalıyım. aslında en doğrusu dediğin gibi içinden gelerek davranmak . çok çok teşekkür ederim cevap yazdığın için :)

ne yazık ki hep ondan bekliyordum birşeyleri sanırım ben de biraz atik olmalıyım. aslında en doğrusu dediğin gibi içinden gelerek davranmak . çok çok teşekkür ederim cevap yazdığın için :)

Ben çok çekingendim, eşimle çıkmaya başladıktan sonra hep içimden geldiği gibi davrandım. Belki yarın onu göremezsem, bugün mutlu olalım dedim. İlk buluşmamızda zorla kahve falına baktırdım, 2.sinde aldım elime çatal bıçağı ona yemek yedirdim, şakalar yaptım, komik şeylere güldük falan. Sıkıntıyla yaklaşırsan onada yansıtırsın, ama sen mutlu ol, gül söyle şakalaş ki adamda seni görmek istesin. Gün içinde hep iş iş iş, bu maratondan çıkıp cıvıl cıvıl birinin yanına gitmek kimi mutlu etmez ki? Eğer tabi duygularınız karşılıklıysa, yani arada elektrik varsa. Yoksa yapacak birşey zaten yok, ama onuda siz anlarsınız işte ;) Rica ederim bu arada :)

Siz ciddi ciddi sirf bu yuzden sevgilinize odun diyorsaniz odun gormemissiniz demektir. Sevgilinizin davranislari normal isi gucu olan adam oldugunu gosteriyor. Burada sorun o degil de sizsiniz. Mesajlasmak cidden sikan bir sey. Lisede degilsiniz ki artik...

Kızlar Günaydın,

5 ay önce şirketimin beni başka projeye yardım için gönderdiği şirkette biriyle tanıştım. Daha doğrusu ilk aylar sadece bakışmalar filan, sonra günaydınlar kolay gelsinler geçiyordu böyle. Beğeniyordum onu ama ondan emin olamıyordum ve ikimizinde hiçbir ortak tanıdığı yoktu. Sonra biz bir şekilde tanıştık ve konuşmaya başladık. bir buçuk aydır da sevgiliyiz. Bana çok değer veriyor bunun farkındayım aşkık mı derseniz ikimizde çok çok aşık değiliz tanıyoruz birbirimizi.Sorunum şu ki bazen çok ilgisiz oluyor yani sabah bi günaydın mesajı atıyor sonra saatlerce bir şey yok. Kendisine bunu söyledim ama çok yoğun olduğunu ve mesajlaşma işini de sevmediğini söylüyor. Bunun dışında bana karşı çok ilgili her sorunumu dinliyor , birlikte zaman geçirdiğimizde onun için değerli olduğumu hissettiriyor .

Ama bana bunlar yetmiyor ilgi istiyorum gün içinde sürekli telefona bakarak zaman geçirmek istemiyorum. Ne yapsam da bu adamı yola getirsem? Bana akıl verin kızlar ya hep ilişkilerim hüsranla bitti bu sefer kaybetmek istemiyorum.

** Bu arada ben 24 o 29 yaşında

genelde erkekler mesaj yazmayı sevmez bir süre de siz tepkisiz kalın bakalım ne yapacak

Yok hepsi odun deil ama özlerinde eser miktarda mutlaka var:-D:-D

iş saatlerini tabii ki anlayışla karşılıyorum fakat sonrasında da çok bir şey yok. En basit örneği dün işten sonra eve geçerken konuştuk sonrasında maç izlediğini söyledi. Hiç rahatsız etmedim ve bekledim ama tek mesaj gelmedi ta ki bu sabah günaydın mesajına kadar. Ben her dakika mesaj atsın demiyorum ama arada varlığını da göstermesini bekliyorum.
Evet is saatlerinde cok ustelemeyin ama mac sirasinda yada mactan sonra arayabilirdi yada msj atabilirdi ama genel olarak iyiyse cokta takilmyina benim esimde aynen boyle.. sunuda soyliyim cok ilgi alaka bekliyosaniz bence bu o kisi degil. Degismez cunku sen soyledikce iyice bunalir

genelde erkekler mesaj yazmayı sevmez bir süre de siz tepkisiz kalın bakalım ne yapacak
bugün bekledim ve 6 ya kadar aramadım da mesajda atmadım sonunda o beni aradı. sanırım arada geri çekmek gerekiyor.
Evet is saatlerinde cok ustelemeyin ama mac sirasinda yada mactan sonra arayabilirdi yada msj atabilirdi ama genel olarak iyiyse cokta takilmyina benim esimde aynen boyle.. sunuda soyliyim cok ilgi alaka bekliyosaniz bence bu o kisi degil. Degismez cunku sen soyledikce iyice bunalir

ben ilgi istiyorum buna gerçekten açım. Günde bir kaç mesaj ve aramayla idare etmeyi öğrenmeliyim sanırım.

Ben çok çekingendim, eşimle çıkmaya başladıktan sonra hep içimden geldiği gibi davrandım. Belki yarın onu göremezsem, bugün mutlu olalım dedim. İlk buluşmamızda zorla kahve falına baktırdım, 2.sinde aldım elime çatal bıçağı ona yemek yedirdim, şakalar yaptım, komik şeylere güldük falan. Sıkıntıyla yaklaşırsan onada yansıtırsın, ama sen mutlu ol, gül söyle şakalaş ki adamda seni görmek istesin. Gün içinde hep iş iş iş, bu maratondan çıkıp cıvıl cıvıl birinin yanına gitmek kimi mutlu etmez ki? Eğer tabi duygularınız karşılıklıysa, yani arada elektrik varsa. Yoksa yapacak birşey zaten yok, ama onuda siz anlarsınız işte :KK66: Rica ederim bu arada :)
inan yorumların o kadar motive edici ki gerçekten teşekkür ederim. bundan sonra aynen dediğin gibi davranıcam kesin kararlıyım :)

Kızlar Günaydın,

5 ay önce şirketimin beni başka projeye yardım için gönderdiği şirkette biriyle tanıştım. Daha doğrusu ilk aylar sadece bakışmalar filan, sonra günaydınlar kolay gelsinler geçiyordu böyle. Beğeniyordum onu ama ondan emin olamıyordum ve ikimizinde hiçbir ortak tanıdığı yoktu. Sonra biz bir şekilde tanıştık ve konuşmaya başladık. bir buçuk aydır da sevgiliyiz. Bana çok değer veriyor bunun farkındayım aşkık mı derseniz ikimizde çok çok aşık değiliz tanıyoruz birbirimizi.Sorunum şu ki bazen çok ilgisiz oluyor yani sabah bi günaydın mesajı atıyor sonra saatlerce bir şey yok. Kendisine bunu söyledim ama çok yoğun olduğunu ve mesajlaşma işini de sevmediğini söylüyor. Bunun dışında bana karşı çok ilgili her sorunumu dinliyor , birlikte zaman geçirdiğimizde onun için değerli olduğumu hissettiriyor .

Ama bana bunlar yetmiyor ilgi istiyorum gün içinde sürekli telefona bakarak zaman geçirmek istemiyorum. Ne yapsam da bu adamı yola getirsem? Bana akıl verin kızlar ya hep ilişkilerim hüsranla bitti bu sefer kaybetmek istemiyorum.

** Bu arada ben 24 o 29 yaşında
İşine yoğunlaşırsan daha az düşünürsün ve onun ilgisiz olduğundan yakınmazsın. Biz kadınlar fazlasıyla duygusal olduğumuz için her şeyi bırakıp onu düşünebiliyoruz gün içinde. Fazla kaptırmamak gerekiyor sanırım.

belki öyle düşündü bilemiyorum. bir buçuk aydır birlikteyiz

yaşıtların derken?? Neden herkeste bir ters cevap verme eğilimi var anlamış değilim
Yasla fln ilgisi yok asik okurken once yasini sirmadigimiza da göre ben bu yoruma katilmiyirum..viccik vicik olmak istemiyo kiz zaten okuz olmasın yeter diyo ne var bunda anlamadım

Tabiki zirt zirt mesajlasma yok artik hele ji erkeklr nefret ediyor ama ben siizn bu mesajlasma isinnden surekli olsun anlaminda bahsetmediginizi biliyorum.haliyle madem biseyler var iletisim halinde olmak istoyorsunuzdur..bu gayrt normal.yasla fln da alakali degil bence oyle cok buyuk bi yasi yok ... isi gucu vardir yogundur ona da tamam ama insan gunde bi iki defa bile olsa bi iki kelime yazsa fena olmaz hani ozellikle tanisma asamasinda sizi anliyorum.ama madem ki odun ki erkekle ayni anlami tasir bu kelime sakin ustune gitmeyin.hele ki niye mesaj atmiyosun fln hic demeyin..tutun kendinizi ve iliskiniz kendiloginden sekil alsin erkeler sikiya gelemez.. agizlarina tukurunce mecnun olurlar

mesaj değil de gün içinde kısa tel.görüşmeleri sık olmalı.. ayrıca yüzyüze görüşmeleriniz de daha sık olmalı diye düşünüorum...ben olsam veya benım sevgilim beni hergün görmeli...görmezse bir terslik vardır.. 10 dakka da olsa görecek arkadas:)))) bu arada 25 yasındayım...yaşla ilgisi yok....sevgi alışkanlıkla beraber gelir....alışırsa sever:)

Bende ayni sekilde dusuniyorimm yasla alakasi uok bende 25 yasindayim..illaki bi iletişim olmali..ama kendiliginden isratla degil

Tabiki zirt zirt mesajlasma yok artik hele ji erkeklr nefret ediyor ama ben siizn bu mesajlasma isinnden surekli olsun anlaminda bahsetmediginizi biliyorum.haliyle madem biseyler var iletisim halinde olmak istoyorsunuzdur..bu gayrt normal.yasla fln da alakali degil bence oyle cok buyuk bi yasi yok ... isi gucu vardir yogundur ona da tamam ama insan gunde bi iki defa bile olsa bi iki kelime yazsa fena olmaz hani ozellikle tanisma asamasinda sizi anliyorum.ama madem ki odun ki erkekle ayni anlami tasir bu kelime sakin ustune gitmeyin.hele ki niye mesaj atmiyosun fln hic demeyin..tutun kendinizi ve iliskiniz kendiloginden sekil alsin erkeler sikiya gelemez.. agizlarina tukurunce mecnun olurlar
sonunda beni anlayan biri :) aynen dediğin gibi sürekli mesaj atsın istemiyorum ben de zaten . sadece gün içinde kısa da olsa birşeyler yazsın diye bekliyorum. işini gücünü bırakıp tüm gün benimle ilgilensin diye bir beklentim yok. ben de çalışan biriyim benim de yoğun olduğum zamanlar oluyor bencillik yapmıyorum. bu durumu kendisine söyleyip ters tepme ihtimalini göze alamadığım için burda sizlerden fikir almak istedim . ama sanki ilgi manyağı biriymişim gibi yorumlarla yaklaşıldı sanki.
ilk aylar ve içim kıpır kıpır sevgimi daha dolu dolu yaşamak istiyorum hepsi bu ;)

mesaj değil de gün içinde kısa tel.görüşmeleri sık olmalı.. ayrıca yüzyüze görüşmeleriniz de daha sık olmalı diye düşünüorum...ben olsam veya benım sevgilim beni hergün görmeli...görmezse bir terslik vardır.. 10 dakka da olsa görecek arkadas:)))) bu arada 25 yasındayım...yaşla ilgisi yok....sevgi alışkanlıkla beraber gelir....alışırsa sever:)

hergün görüşemiyoruz ne yazık ki ikimizde yönetici olduğumuz için iş çıkış saatlerimiz dengesiz. bazen 12 lere kadar çalıştığı oluyor sadece haftasonlarımız var onunda tüm gününü birlikte geçirmeye çalışıyoruz. Benim onu bu ilişkiye ve kendime alıştırmam gerekiyor o da zamanla olacak belli ki.

İs saatinde msg atmamak odunluksa sanirim bende bir odunun hem de önde gideninden normalde bile sevmem atman gondermem alman alsamda cevap yazmam ararim

Aynennn oyle insan ilgi ister ama erkek hicbir zaamn senin gibi bizler gibi ince dusunemez..Sikma canini hic sadece izle..sakin mudahale etme ben yaptim zamaninda ters tepti..

Aynennn oyle insan ilgi ister ama erkek hicbir zaamn senin gibi bizler gibi ince dusunemez..Sikma canini hic sadece izle..sakin mudahale etme ben yaptim zamaninda ters tepti..

hergün günaydın mesajını uyandığımda atardım ona bugün ilk defa atmadım ve bekledim tepkisini. sonuç direk beni aradı neden atmadın dedi arada geri çekmekte lazım sanırım :D akışına bırakıcam biraz düşünmemeye çalışıcam zamanla rayına oturur sanırım.

Atma birakk inan o kadar ise yarar ki... kendini tutmaya çalış mesela bazen ilk aradiginda acma bekle bi daha arasin.boyle seyler iyi olur..erkekler alismis kadınların pohpohlamasina..inan bana bir aylik da olsa uc yillik da olsa erkek ayni.bende yaşadım burda bazi arkadaslar saolsin destek oldular kendini geri cek dediler ise yaradi sen de yapp

Back
X