Erkeklerin Hepsini Öldürebilirim!

fairytale

Müzisyen♪♫
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
273
0
96
Kocaeli
Arkadaşlar bugün hayatımın en kötü anlarından birini yaşadım.
Uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla çarşıda geziyorduk.Bir ara biz kaldırımda yürürken,iki tane çocuk da karşıdan geliyordu.Arkadaşım önümde yürürken birden bire ona inanılmaz bir hareket yaptılar,ben ne olduğunu anlayana kadar aynı şeyi bana yaptılar.İnanın buraya bile yazmaya utanıyorum hareketi.Yanımdan geçerken "dur elliyim burayı" diyerek..pantolonumun aşağı kısmına dokunmaya kalkıştı.Engellemeye çalıştım ama şoka girdiğim için tam olarak ne yaptım bilmiyorum.Sadece arkasından ne yapıyosun sen diye çaresizce bağırabildim ama uzaklaştılar tabii...
Bir de ben liseye gidiyorum ve bunu yapan çocuklar benden oldukça küçüktü.Sokak ortasında böyle bi hareketle karşılaşınca,malum bütün günüm o anı düşünmekle geçti.Arkadaşımın söylediğine göre çocuk hapçı filan gibi birşeymiş.

Şimdi siz olsanız ne düşünürsünüz?O kadar iğrendim ki erkeklerden!!Biliyorum hepsine mal etmek saçma ama inanılmaz bişeydi bu yaşadığım...

malasefkı hayatımızda böyle ınsanlar var bende yenı evlıydımesım evde bızde yegenımle bıyere kadar gıdıp gelcektık tam bı yoldan gecerken 40 yaslarında bır adam keske benım koynuma gırse dedı o an adama bır daldım paramparca yaptım hıç kımse ayıramadı keldı o kafasından kanların aktıgını gördum hıncımı alamadım gıderkende motorunu ıteledım bışıyı kırıldı ama ne kırıldı bılmıyorum 1 hafta hasta oldum yattım

Sen hıncını çıkarmışsın,ben hiç bişey yapamadım o kadar şaşırdım ki sadece bakabildim arkasından..:1shok:

erkekleri öyle bir programlıyoruzkisanki herşey serbestmiş gibi
sonucuda bu.
lanetliyorum

ortam çok kötü..

malesef çok kötü bir dünyada yaşıyoruz. biber gazı taşımak şart gibi düşünüyorum bazen.

çok geçmiş olsun canım...

başına öyle bişey gelsin ki hayatı boyunca unutamasın inşallah.
erkeklerden bu kadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum.

Teşekkür ederim er_ca

Bir arkadaşım da biber gaz taşı demişti ama o kadar anlık birşeydi ki taşısaydım bile birşey yapamazdım eminim

her erkek böyle degildir ayrıca hapçı çocuklar diyorsun yani ruh saglıkları yok sapıklaşmışlar sokağa salınmışlar..suç onları ortada bırakan ceza vermeyen hukuk sisteminde...
babalarımız da erkek degil mi....eşlerimiz,sevgililerimiz de erkek...erkekler olmadan da olmaz genelleme yapmamak lazım..

Kendini benim yerime koy bak
psikolojinin bozuk olmasını dinleyemiyor ki insan o durumdan
yoksa ben de düşünüyorum o kısmını ama,hiç tanımadığm bi insan böyle bişey yaptı inanamıyorum çok farklı geliyor bana

canim cocuklari eger cikarabilirsen sikayetci ol...
buna susmak ve icine atmak zorunda degilsin..
laf atma felan degil cok cok igrenc bisi bu..
polislere gidip sikayetci ol esgallerini ver.. neden gec geldigini felan sorgulamzzlar utandigini bilirler zaten..
boyleleri cezasiz kalmamali!

terbiyesizler...
kendi anneleri bacıları eşleri sevgilileri yokmu acaba.. sevdigi yakınları arkadasları yokmu acaba..
o zaman aslan kesilirler ama baskasına yapmadıgı kalmaz..
Allahım buyuksun hakkettiklerini ver onlara.. benimde lisede butur taciz girişimleri geldi basıma ve hepsini polise şikayet ettik.. ama yinede cıkıyolar nezaretten.. nalet olsun böyle insanlara...
sana gecmiş olsun canım.. halini anlayabiliorum.. ve cok üzüldüm inan

bu durumu yasamis birsine soylenecek en son soz bunlar gibi geldi bana..

Çocukları hiç hatırlamıyorum malesef tek hatırladığım kırmızı bi tişört...
Ayrıca küçük oldukları için bişey yapılacağını sanmıyorum.
Ama ben okuldan dönerken otobüsle ordan geçiyorum,rastlarsam eğer mutlaka birşey yapacağım...
Gerçekten laf atmak nasıl dokunuyorsa,bu onun 1000 katı gibi birşey...

canim hukukcu birisine danisabilirsin burdan lanet okumakla onlara kotu bisi olmuyor malesef ki.
dedigim gibi yaslari kucuk dahi olsa sikayetci olabilirsin..
yaptiklari karsisinda hayatlari boyunca sevdiklerine dokunmayan insanlar var...
boyle sonuclari oldugunu umursamiyolar bile..
dedigim gibi ailene de danisabilirsin.. ama icine atma sakin..

Teşekkür ederim sineks...Tecavüze uğrayan kadınları,kızları düşündüm de,inanılmaz bir şey olsa gerek.Anlamıyorum erkeklerin kendini tatmin çabasını.

Polise gidince elimde bir eşgal olması gerekecek ama yok işte yoksenağlamasenağlamasenağlama

Polise gidince elimde bir eşgal olması gerekecek ama yok işte yoksenağlamasenağlamasenağlama

tatlim senin yok belki ama arkadasinin olabilir?
arkasinla ve ailelerinizle gorusun susmayin..
ve alabilirseniz daha sonrasinda dstek alin..
belki baska kisilere de yapmislardir polis durumdan haberdardir sizin demenizle takipe alnirlar yani bu tarz igrenclikleri yapan insanlarin baska seyleri de cikabiliyor.
o yuzden sakin gidip kendin bisi yapma onun yerine ailenle paylas ve arkadasinla birlikte sikayetci olun ailelerinizin destegi ile.

Evet haklısın arkadaşımla yapmamız lazım bunu.Kendi derdime düşmekten kızı unuttum ben resmenbenneyaptımki

Evet haklısın arkadaşımla yapmamız lazım bunu.Kendi derdime düşmekten kızı unuttum ben resmenbenneyaptımki

tatlim once gidip annene anlatiyosun olayi o da babana anlatiyo arkadasina da ailesine anlatmasini ogutluyorsun ve sonra ailecek ne yapmaniz gerektigine karar veriyorsunuz gerekirse arkadasinin ailesi birlikte gidip sikayetci oluyorsunuz..
senin utanman cekinmen gereken hicbirsey yok.
o yuzden sakin ama sakin bunu icine atma utanmasi gereken bunu yapan insanlar sakiin unutma.
yillar gectiginde neden susmusum neden icime atmisim dersin eminim dersin mutlaka dersin..
kendine bu bakis acisini kazandir simdi biseyler yapmaz ve susarsan bu omru billah gider de eger simdi susmazsam bana kimse bisi yapamaz de ve harekete gec.

inan bana bu olaylarin ruhunda birakacagi izi kaldirmak cok zor,

İnanın aklımdan geçmiyor değil o kadar iğrendim ki bu hırsla evlenemem,arkadaşlık kuramam vs.benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…