her erkek böyle degildir ayrıca hapçı çocuklar diyorsun yani ruh saglıkları yok sapıklaşmışlar sokağa salınmışlar..suç onları ortada bırakan ceza vermeyen hukuk sisteminde...
babalarımız da erkek degil mi....eşlerimiz,sevgililerimiz de erkek...erkekler olmadan da olmaz genelleme yapmamak lazım..
Çocukları hiç hatırlamıyorum malesef tek hatırladığım kırmızı bi tişört...
Ayrıca küçük oldukları için bişey yapılacağını sanmıyorum.
Ama ben okuldan dönerken otobüsle ordan geçiyorum,rastlarsam eğer mutlaka birşey yapacağım...
Gerçekten laf atmak nasıl dokunuyorsa,bu onun 1000 katı gibi birşey...
terbiyesizler...
kendi anneleri bacıları eşleri sevgilileri yokmu acaba.. sevdigi yakınları arkadasları yokmu acaba..
o zaman aslan kesilirler ama baskasına yapmadıgı kalmaz..
Allahım buyuksun hakkettiklerini ver onlara.. benimde lisede butur taciz girişimleri geldi basıma ve hepsini polise şikayet ettik.. ama yinede cıkıyolar nezaretten.. nalet olsun böyle insanlara...
sana gecmiş olsun canım.. halini anlayabiliorum.. ve cok üzüldüm inan
canim hukukcu birisine danisabilirsin burdan lanet okumakla onlara kotu bisi olmuyor malesef ki.
dedigim gibi yaslari kucuk dahi olsa sikayetci olabilirsin..
yaptiklari karsisinda hayatlari boyunca sevdiklerine dokunmayan insanlar var...
boyle sonuclari oldugunu umursamiyolar bile..
dedigim gibi ailene de danisabilirsin.. ama icine atma sakin..
Polise gidince elimde bir eşgal olması gerekecek ama yok işte yoksenağlamasenağlamasenağlama
tatlim senin yok belki ama arkadasinin olabilir?
arkasinla ve ailelerinizle gorusun susmayin..
ve alabilirseniz daha sonrasinda dstek alin..
belki baska kisilere de yapmislardir polis durumdan haberdardir sizin demenizle takipe alnirlar yani bu tarz igrenclikleri yapan insanlarin baska seyleri de cikabiliyor.
o yuzden sakin gidip kendin bisi yapma onun yerine ailenle paylas ve arkadasinla birlikte sikayetci olun ailelerinizin destegi ile.
Evet haklısın arkadaşımla yapmamız lazım bunu.Kendi derdime düşmekten kızı unuttum ben resmenbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?