• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin ihtiyac dedigi

Cinsellik bir ihtiyaç değildir oda aşkın dokunma halidir bir olma halidir.Ya bambaşka bir şey cinsellik.Ama evet kaba tabir ihtiyaçtır.Talep edilebilir istenebilir.
Bu sadece erkeğe bağlanmamalı.Sanki sadece erkekler ister değil.
Ama iki kişiden biri istemiyorsa,isteyen taraf bu tercihe saygı duymalı.Duymuyorsa zaten gitmesi en güzeli.
Bu cinsellik için değil her konuda geçerli.

Şimdi en seveni bile demeyin o zaman ortalıkta adam kalmaz. Evet ihtiyaçtır inanırım, ama sırf bu yüzden seven biri sevdiğini harcamaz. Karşı tarafında rızası isteği olur aşk için yapılır fakat arkasında durulacaksa ki ben 14 ila 20 yaş arasını hiç doğru bulmuyorum tamamen kişisel görüşüm.

sevenler sevişmiyor mu?:KK57:

Arkadaşım evlenmeden önce ; benim ihtiyaçlarım var bunları karşılamazsan baende başkalarıyla karşılarım diyen kullan-at tipi sevgililerden bahsediyorum . Seviyorsa gerçekten karşıdaki insanın düşüncelerine saygı duyar ihtiyaçlarım var adı altında zor durumda bırakıp terketmez ;)

eski esim evlenme teklif ettiginde henuz elimi tutmamisti.. bu konudaki hassasiyetimi biliyordu ve yuzugu takarken bile cekinmisti.. ve ayrilmis olsak da, eminim ki o zamanlar birbirimize delicesine asiktik.. yani iddia edildigi gibi 'en seven bile' uzaklasmadi.. bilakis, onun hosuna gidiyordu bu durus, benim de..
boyle genellemeler yapmak icin, elinizde biraz saglam doneler olsun ki, inandirici olun.. 'cok seviyodu ama kiz yanastirmayinca uzaklasti' derken, 'cok seven erkek' tanimini yeniden gozden gecirmenizi oneririm.. nasil olur yani cok seven erkek?

Sen demekki Seven gormemissin...

Seven erkek kiyamaz ve boyle bir davranista bulunmaz..

Senin anlatiklarin abaza istedigini aldiktan veya almadiktan sonra eyvallah.

Merhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum

bedeninin kontrolunü asla başkasına bırakma..
seviyosa eşşek gibi mahremine saygı duyacak...

Önce bi erkekleri tanıyın adam gibi. Ondan sonra bu tarz meseleleri kurcalayın.
Olayın erkeklerle bi ilgisi yok, mesele 'insan' olmakta. Yani konu erkeklik değil.
Erkekler de her canlı gibi çeşit çeşit.
Adamı var, hıyarı var, densizi var, iyisi var, kötüsü var.
Mesele bunları ayırt edebilmekte.
O arkadaşkarınızın sevgilileri hıyarmış demek ki. Abazaymışlar ve gerçekten sevmemişler.
Dışarda bi o kadar iyi erkek de var, gidin o iyileri bulup onlarla takılın.
Bakınız, biz de çocukken gençken sevgili yaptık. Ama hiçbir sevgilimin beni bişeye zorladığını, alamazsa terk ettiğini bilmem. Onlar da ergendi, niye yapmadılar?
Gidin, takılacağınız erkekleri iyi seçin ablacım. Kabahat erkeklerde değil, bizim tecrübesiz kızlarda.

Kizlar ben kontrolu birakmiyorum ben sadece tecrubeli olanlariniz vardir evli vs bilenlerden dogruyu ogrenmek istedim :) hepinize tesekkur ederim cevaplar icin :KK52:

Merhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum
bunun genel çerçeveli bir tanımı yoktur. Senin bir ilişkiden ne beklediğine bağlıdır bu ve tabularınla ilgilidir.
Yine erkek merkezli olmuş dediklerin.
Onların istekleri doğrultusunda yaşayacaksın ya da yaşamayacaksın, yine onların gidişatına göre ilişkiye şekil vereceksin öyle mi?
Eğer bir şeyler yaşamadığı için seni terk edecekse defolsun, sen de buna üzüleceksen yaşa ne diyebiliriz ki.

eğer seviyorsa "yakınlaşamadı" diye terk etmez.
birbirini seven iki kişinin ilişkisinde elbet olur öpüşüp koklaşmalar, sarılmalar.
ama her iki taraf da ister onu.
ama sırf erkek istiyor diye, ve de terk edip gitmesin diye, istemediğin yakınlaşmaları yaşamak... işte o zaman "kullandırtmak" olur benim gözümde.

ve de bırak giden gitsin, sen kime ne kadar yakınlaşmak istersen.
bunu erkeği elinizde tutmak için bir aracı olarak görmeyin.
esas o zaman daha fazlasını "veren" i bulunca gider.

Nasıl görmedin ya?:KK57::KK57::KK57:Beni etrafımda dolusuyla var. Üstelik arkadaş çevrem muhafazakar da değil. Sen Amsterdam'da falan mı yaşıyorsun acaba? Benim 3 sen önceki Amerikalı iş arkadaşlarımdan biri bile nişanlısıyla evlenen kadar bekleme kararı almıştı. (Nişanlısı da Amerikalı) Sen Türkiye'de nasıl bekleyen erkek bulamıyorsun elin kızı Amerika'da buluyor da???
Bu kismet isi boylesini cevremde bile gormedim yok yani. Hatta gordum sandim iki sene ogrendimki o iliskidede bu durumlar varmis :) sanirim bizim jenarasyonun iliskiden anladigi bu evet oyle temizlerde var ama onlarinda sevgilileri olmuyor yalnizlar kizlarla konusmuyorlar, ben bisi anlamadim ..

Seven insan dokunmaya kıyamaz siz ne ihtiyacından bahsediyorsunuz.:KK12:

Evlenince de telapati yontemiyle sevisir seven erkekler degil mi :KK59: ya da sevdiklerine dokunmaya kiyamayip uzaktan bakmakla yetinir sevmedikleriyle evlenip coluk cocuga karisirlar, sevdigini yataga atacak degil ya dimi?

Yapmayin allah askina, seven dokunmak ister, opmek, yakin olmak, sicakligini hissetmek...
aksi halde aseksueldir baska aciklamasi olamaz:KK14:

Evli misiniz merak ettim. Evliyseniz bu sözünüzün üzerine kocanızla hiçbir şey yaşamamanız gerekiyor.
21 yasindayim :) evlilik zaten ayri konu nisanlilik doneminde nasil olunmali onuda ileride arastirma konum haline getiricem. Ben iliski uzerine cok kitap okudum ve cok soylesiye katildim fikirlerinizle dusuncemi kiyasliyorum ve dogru olana ulasmaya calisiyorum.. Cogunuz tecrubeli insanlarsiniz cunku

Evlenince de telapati yontemiyle sevisir seven erkekler degil mi :KK59: ya da sevdiklerine dokunmaya kiyamayip uzaktan bakmakla yetinir sevmedikleriyle evlenip coluk cocuga karisirlar, sevdigini yataga atacak degil ya dimi?

Yapmayin allah askina, seven dokunmak ister, opmek, yakin olmak, sicakligini hissetmek...
aksi halde aseksueldir baska aciklamasi olamaz:KK14:
Kimsenin fikrini yorumlamadim ama es gecemicem artik buna katiliyorum :) cok dogru ama o seviyeyi nasil ayarlamali orasi zor.. Ben sinir belirledim rahatim ama kimine gore bu sinir hic olmasada olur basit seyler kimine gore ileri kaciyor. Bu ikilemi sabitlemeye calisiyorum net bi orta yolla bir anlamda kendimide sorguluyorum..

21 yasindayim :) evlilik zaten ayri konu nisanlilik doneminde nasil olunmali onuda ileride arastirma konum haline getiricem. Ben iliski uzerine cok kitap okudum ve cok soylesiye katildim fikirlerinizle dusuncemi kiyasliyorum ve dogru olana ulasmaya calisiyorum.. Cogunuz tecrubeli insanlarsiniz cunku

Yok ben seven insan dokunmaya kıyamaz diyen arkadaşa demiştim. :) Evlilik öncesi ilişkiden bahsediyormuş kendisi de :)

Bu konuda tek bir doğru yok aslında. Daha doğrusu kişiden kişiye değişiyor. Kimine göre cinsellik yaşamak doğruyken kimine göre en ufak bir temasta bile bulunmamak doğrudur. O yüzden önce sana doğru gelen hangisi, onu bulmalısın. ;)Sonra da bu kararına saygı duyacak bir erkek. ;)

Back
X