- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi sohbetkoyu
Yok ben seven insan dokunmaya kıyamaz diyen arkadaşa demiştim. :) Evlilik öncesi ilişkiden bahsediyormuş kendisi de :)
Bu konuda tek bir doğru yok aslında. Daha doğrusu kişiden kişiye değişiyor. Kimine göre cinsellik yaşamak doğruyken kimine göre en ufak bir temasta bile bulunmamak doğrudur. O yüzden önce sana doğru gelen hangisi, onu bulmalısın.Sonra da bu kararına saygı duyacak bir erkek.
![]()
Ben bunu anlamiyorum iste, evlenene kadar sevgisinden dokunmaya kiyamiyor da evlenince birden sevgisi mi bitiyor da kiymaya basliyor? Hem kiymak nedir ya, sanki cinsellikten zevk alan sadece erkekler, kadinlar da onlari tatmin etmek icin buyuk fedakarlik yapan seks araclari gibi algilaniyor kimilerince. Sonra da evlenip cinsel hayatimiz kötü, kocam beni aldatiyor yok tuhaf seyler izliyor falan filan, bir kadin ya da erkek cinselligi sirf karsisindakini tatmin etmek icin bir gorev gibi gorurse tabi ki partnerini mutlu edemez. Karsilikli bir paylasim olmadiktan sonra ne anlami var ki...
evlenmeden once ya da sonra farketmez, insan sevdigine kiyamaz, yok onu arzulayamaz cok komik geliyor bana bunlar, ben kiyarim valla seviyorsam soyle bir yanina sokulmadan elini tutmadan, opmeden yasayamam. Sevmiyor muyum ben simdi

Bu arada 9 yillik evliyim yakinda 10 olacak. Bu mantikla kocam beni sevmiyor kiyiyor, bi de cocugumuz oldu