• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin ihtiyac dedigi

Yok ben seven insan dokunmaya kıyamaz diyen arkadaşa demiştim. :) Evlilik öncesi ilişkiden bahsediyormuş kendisi de :)

Bu konuda tek bir doğru yok aslında. Daha doğrusu kişiden kişiye değişiyor. Kimine göre cinsellik yaşamak doğruyken kimine göre en ufak bir temasta bile bulunmamak doğrudur. O yüzden önce sana doğru gelen hangisi, onu bulmalısın. :KK66:Sonra da bu kararına saygı duyacak bir erkek. :KK66:

Ben bunu anlamiyorum iste, evlenene kadar sevgisinden dokunmaya kiyamiyor da evlenince birden sevgisi mi bitiyor da kiymaya basliyor? Hem kiymak nedir ya, sanki cinsellikten zevk alan sadece erkekler, kadinlar da onlari tatmin etmek icin buyuk fedakarlik yapan seks araclari gibi algilaniyor kimilerince. Sonra da evlenip cinsel hayatimiz kötü, kocam beni aldatiyor yok tuhaf seyler izliyor falan filan, bir kadin ya da erkek cinselligi sirf karsisindakini tatmin etmek icin bir gorev gibi gorurse tabi ki partnerini mutlu edemez. Karsilikli bir paylasim olmadiktan sonra ne anlami var ki...
evlenmeden once ya da sonra farketmez, insan sevdigine kiyamaz, yok onu arzulayamaz cok komik geliyor bana bunlar, ben kiyarim valla seviyorsam soyle bir yanina sokulmadan elini tutmadan, opmeden yasayamam. Sevmiyor muyum ben simdi :KK53:

Bu arada 9 yillik evliyim yakinda 10 olacak. Bu mantikla kocam beni sevmiyor kiyiyor, bi de cocugumuz oldu :KK51: ustelik hain adam evlenmeden once de kiyiyordu :KK53:

Tam diyecektim seven insan dokunmaya kıyamaz diyen var mı diye gördüm. :KK53:
Neyin kafası arkadaş bu. Seven insan neden dokunmasın.
Kadınlar seks için araç mı yani ?
Erkekler hep sevişmek ister kadın hiç mi istemez ?
Dünyaya erkeklere hizmet için mi geldik ?
Seven insan öper de koklar da. Ne kadar ileri gideceği kişiden kişiye değişir. Bana göre dudaktan bir öpücük masum iken kimisi alnında öpülse masum hisseder vs.
Asıl ilişkide uzak durulursa sorun olur.

Bu kismet isi boylesini cevremde bile gormedim yok yani. Hatta gordum sandim iki sene ogrendimki o iliskidede bu durumlar varmis :) sanirim bizim jenarasyonun iliskiden anladigi bu evet oyle temizlerde var ama onlarinda sevgilileri olmuyor yalnizlar kizlarla konusmuyorlar, ben bisi anlamadim ..
sizin jenerasyon?

Hiç problem değil o zaman o ihtiyacı varmıştır.Şimdide iyi bir avukata ihtiyaç duyar olur biter.

Evlenince de telapati yontemiyle sevisir seven erkekler degil mi :KK59: ya da sevdiklerine dokunmaya kiyamayip uzaktan bakmakla yetinir sevmedikleriyle evlenip coluk cocuga karisirlar, sevdigini yataga atacak degil ya dimi?

Yapmayin allah askina, seven dokunmak ister, opmek, yakin olmak, sicakligini hissetmek...
aksi halde aseksueldir baska aciklamasi olamaz:KK14:
seven dokunmaya kiyamaz derken, hani karsisindaki istemiyosa yapmaz anlaminda mi soyledi acaba? benim aklima bu geldi direkt..

Yazılanların çoğunu okudumda.Erkekleri suçlamıyorum ben.
Neden biliyormusunuz.

Daha küçük yaşlarda ellerinde şeyleri evin ortasında gezen o.
Sünnet düğünü yapılır erkek oldun erkek diye göklere çıkarılan o.
Gece geç saatlere kadar eve girmemiş ama merak edilmemiş olan o.
Sevgili yapmış " Aman erkek adamdır yapacak tabi " ile büyüyen de o.
Cinselliğin ayıp olmadığını aşıladığınız bu adamdan çok fazla şey beklemeyin derim.

Benim görüşüme gelince erkeklerin bir tarafını kaldıran biziz bizde erkek çocuğu yetiştireceğiz.
Oğluna verdiğin o egonun yarısını kızınıza verseydiniz.Kızınız aklı başında bir ilişki kurar ve genç yaşlarda dönülmez hatalara girmezlerdi.

Bu arada hata olarak dedim özür diliyorum yine bastırılmış bir duygu ile söyledim bakın bende bile bu yer etmiş..Kız olunca hemen hata diyoruz.

Eğer kız çocuklarınıza yeterli eğitimi vermez ona cinselliği ayıp kötü kaka diye tanıtırsanız sonucunda kendisine güvensiz birisi olur çıkar.

Kız anneleri olarak yapılan en büyük hata bu.Bugün bu yaptığımız hatalar emin olun geçmişimizden kaynaklanıyor.Elbette ki annelerimiz herşeyin iyisini istemiştir ama her iyi şey doğru şey değildir.

Erkeklerin ihtiyaç kelimesinin rahatlığını ne zaman ki bir bayandan duyarım işte o zaman hak veririm ama bu şartlarda.ASLA.

Evlenince de telapati yontemiyle sevisir seven erkekler degil mi :KK59: ya da sevdiklerine dokunmaya kiyamayip uzaktan bakmakla yetinir sevmedikleriyle evlenip coluk cocuga karisirlar, sevdigini yataga atacak degil ya dimi?

Yapmayin allah askina, seven dokunmak ister, opmek, yakin olmak, sicakligini hissetmek...
aksi halde aseksueldir baska aciklamasi olamaz:KK14:

İyi o zaman bütün kızlar 'ihtiyaçlarım var benim ' diyen her erkekle birlikte olsun ;) evet çok güzel alkışlıyorum toplum nereye gidiyor ya çok güzel örnek oluyorsunuz gençlere.

[QUOTEllavantakokulusandik, post: 37408234, member: 621085"]seven dokunmaya kiyamaz derken, hani karsisindaki istemiyosa yapmaz anlaminda mi soyledi acaba? benim aklima bu geldi direkt..[/QUOTE]

Aynem öyle sonunda anlayan birisi çıktı teşekkür ederim:) ne ilişkilere şahit oldum ben 'benim ihtiyaçlarım var karşılamazsan ayrılırım 'diye tehdit eden erkekler nedir bu Allah aşkına

Artı şunu da belirtmek isterim ki benimde bi ilişkim var ve sevgilim hiç bir zaman benim ihtiyaçlarım var benimle birlikte olmazsan ayrılırım gibi bir taleple gelmedi . Öpmek dokunmak bunlar anormal demiyorum sadece erkekler kendi egolarını tatmin etmek için evlilik öncesi bu talep te bulunuyor. Yoksa kızda istiyorsa bana ne

İyi o zaman bütün kızlar 'ihtiyaçlarım var benim ' diyen her erkekle birlikte olsun :KK66: evet çok güzel alkışlıyorum toplum nereye gidiyor ya çok güzel örnek oluyorsunuz gençlere.

Yazdiklarimi dogru okuyamadiniz ya da algilayamadiniz galiba, kendisi istemeden sirf sevgilisi istiyor diye birliktelik yasayanlarin ne kadar zavalli oldugunu yazmistim ilk yorumumda. Birak sevgiliyi kocasi bile olsa hicbir kadin erkegi arzulamadan birliktelik yasmamali, bunun tecavuzden ne farki kalir ki...

evet karsilikli isteniyorsa evlilikte ya da oncesinde farketmez isteyen istedigini yasamali. Erkeklerin ihtiyaclari var da kadinlarin yok mu? Hangi kadin sevdigine dokunmaya, opmeye, onunla yakin olmaya ihtiyac duymaz ki? Eger duymuyorsa normal degildir bence :KK59: toplumsal tabular kadin cinselligini bastirdigi icin turk kadini frijit, turk kadini vajinismus... kadinin zevki degil görevi sanki cinsellik...

Neyse benim asil takildigim su seven sevdigine kiyamaz lafiydi, uzaktan o kadar korkunc mu gorunuyor bilmiyorum ama sevismek bir kiyim degil emin olun, insan sevdigiyle tensel temas kurmayacak da sevmedigiyle mi kuracak? Evlenince de ben seni seviyorum bunu sana yapamam mi diyecek?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum

Ortası adam gibi adam bulmak. Uzmanlar ne saçmalamış anlamadım. Bunun ihtiyaç olduğunu söylüyorlarsa doğru da, bu ihtiyaç doğrultusunda toplumca mallaşmayı bilim açıklayamıyor canım henüz.

Yazdiklarimi dogru okuyamadiniz ya da algilayamadiniz galiba, kendisi istemeden sirf sevgilisi istiyor diye birliktelik yasayanlarin ne kadar zavalli oldugunu yazmistim ilk yorumumda. Birak sevgiliyi kocasi bile olsa hicbir kadin erkegi arzulamadan birliktelik yasmamali, bunun tecavuzden ne farki kalir ki...

evet karsilikli isteniyorsa evlilikte ya da oncesinde farketmez isteyen istedigini yasamali. Erkeklerin ihtiyaclari var da kadinlarin yok mu? Hangi kadin sevdigine dokunmaya, opmeye, onunla yakin olmaya ihtiyac duymaz ki? Eger duymuyorsa normal degildir bence :KK59: toplumsal tabular kadin cinselligini bastirdigi icin turk kadini frijit, turk kadini vajinismus... kadinin zevki degil görevi sanki cinsellik...

Arkadaşım aslında aynı dilden konuşup aynı şeyleri bahsediyoruz ben kadın erkeğin kölesi olsun onun zevk alma hakkı yok gbi birşey demedim neden bu kadar tepki çekti söylediklerim anlamış değilim zorla bir erkek bi kadına sahip olunca kocası bile olsa tecavüzdür diyorsunuz bende aynı şeyden bahsediyorum bunun için terkeden erkekler var yapmayın Allah aşkına ben kimse birbirine dokunmasın öpmesin koklamasın demiyorum herkes anlamak istediği gibi anlamış yazdıklarımı.

Arkadaşım aslında aynı dilden konuşup aynı şeyleri bahsediyoruz ben kadın erkeğin kölesi olsun onun zevk alma hakkı yok gbi birşey demedim neden bu kadar tepki çekti söylediklerim anlamış değilim zorla bir erkek bi kadına sahip olunca kocası bile olsa tecavüzdür diyorsunuz bende aynı şeyden bahsediyorum bunun için terkeden erkekler var yapmayın Allah aşkına ben kimse birbirine dokunmasın öpmesin koklamasın demiyorum herkes anlamak istediği gibi anlamış yazdıklarımı.

Benim asil takildigim su seven sevdigine kiyamaz lafiydi, uzaktan o kadar korkunc mu gorunuyor bilmiyorum ama sevismek bir kiyim degil emin olun, insan sevdigiyle tensel temas kurmayacak da sevmedigiyle mi kuracak? Evlenince de ben seni seviyorum bunu sana yapamam mi diyecek? Seven kiyamaz cok abes olmus neyse sizin fikriniz sonuçta, ben de kendi fikrimi soyledim.

Ben bunu anlamiyorum iste, evlenene kadar sevgisinden dokunmaya kiyamiyor da evlenince birden sevgisi mi bitiyor da kiymaya basliyor? Hem kiymak nedir ya, sanki cinsellikten zevk alan sadece erkekler, kadinlar da onlari tatmin etmek icin buyuk fedakarlik yapan seks araclari gibi algilaniyor kimilerince. Sonra da evlenip cinsel hayatimiz kötü, kocam beni aldatiyor yok tuhaf seyler izliyor falan filan, bir kadin ya da erkek cinselligi sirf karsisindakini tatmin etmek icin bir gorev gibi gorurse tabi ki partnerini mutlu edemez. Karsilikli bir paylasim olmadiktan sonra ne anlami var ki...
evlenmeden once ya da sonra farketmez, insan sevdigine kiyamaz, yok onu arzulayamaz cok komik geliyor bana bunlar, ben kiyarim valla seviyorsam soyle bir yanina sokulmadan elini tutmadan, opmeden yasayamam. Sevmiyor muyum ben simdi :KK53:

Bu arada 9 yillik evliyim yakinda 10 olacak. Bu mantikla kocam beni sevmiyor kiyiyor, bi de cocugumuz oldu :KK51: ustelik hain adam evlenmeden once de kiyiyordu :KK53:
Cok hakli buldum sizi. Sanirim bu aile yapimiza ters ama ask acisindan bakarsak erkegin bizi arzulamasi sevinilcek birsey yani o kadar kiz varken cevrede seni istemesi aslinda cok hos ve olagan bir durum ask bu ki hepimiz bu yuzden evleniyoruz isin basi ten zaten ama toplum olarak yanlis geldiginden bilemiyorum. Bende bu kaniya vardim ha yanlismi yanlis ama ask acisindan bakarsak oldukca iyi haber seni arzulamasi

Ayy bazilari doğuştan yanlis anlama yeteneğine sahip.seven erkek kiyamaz demek necazi bir soylem.seven erkek sevdiginin dusunce ve hayat tarzina saygi duyar ve bekler anlamina geliyor.tabiki insan sevdigine dokunmak ister.askin icindw cinsellikte vardir.ama her cinsellikte ask degil...Ihtiyac olarak tabir ediyorsa bence kac.o adamlar gerçekten sevmemis.sevselerdi bu nedenle birakmazlardi.adamlar istediğini alamayınca kaciyor iste daha neyi tartusiyorsunuz...

Ayy bazilari doğuştan yanlis anlama yeteneğine sahip.seven erkek kiyamaz demek necazi bir soylem.seven erkek sevdiginin dusunce ve hayat tarzina saygi duyar ve bekler anlamina geliyor.tabiki insan sevdigine dokunmak ister.askin icindw cinsellikte vardir.ama her cinsellikte ask degil...Ihtiyac olarak tabir ediyorsa bence kac.o adamlar gerçekten sevmemis.sevselerdi bu nedenle birakmazlardi.adamlar istediğini alamayınca kaciyor iste daha neyi tartusiyorsunuz...

Hay Allah senden razı olsun ya sonunda birisi hak verdi bana kıymak kıymak taktı milleet ya. Sonra burda çok o kuyoruz zevk suyundan hamile kalınırmı yok zarım yırtıldımı kimse birşeyi zorla yapamaz arkadaş

Benim hoşlandığım çocuk benim bir Şeyler hissettiğimi anladı haliyle ve sana senin hayal ettiğini veremem dediydiniz ki benim hayallerimi tam anlamıyla dinlemeden bu cevabı vermişti. Hala Görüşürüz konuşuruz. Ben sevgimi dokunma yoluyla hissetmek ve hıssettirmek isterim bunu o da belli olur. Koluna bile dokumam bile yetiyor aslında. Sevdiğim insan hayır demesine rağmen erkeklerin bu isteği mi diyelim eliyle dokunmak değil de tenimi hissetmek istiyor. En son belime sarmaladığı eli aşağı doğru inmeye başladı ben de dedim artık o kadar da değil dedim Gülüyor engelledim . Bu olay nedir şimdi kızlar olmaz diyor ama bu yaptığı ne ... Umut neden verilir ki bana ..

Back
X