erkeklerin ilgisi neden azalır

pamu_kseker

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
62
1
18
35
Samsun
keşke hep ilk zamanlardaki gibi biribirmize ilgili olsak. ama olmuyor işte senelerin vermiş olduğu bir alışkanlık sıradanlık giriyor devreye.
biz 5 seneyi bitirdik. her geçen senede ilgisi dahada azaldı. şimdi biraz şikayet etsem neden msj yazmıyorsun diye e biliyoruz naptığımızı sen iştesin ben işte. diyorum ki akşama kadar senden haber alamadan durduğum zaman eksik hissediyorum üzülüyorum. tamam diyo bundan sonra daha dikkat ederim diyo konuyu kapatıyor. artık herşey yüzeysel olmuş sanki hiç bir şekilde ayrıntıya girmiyoruz hiç bir konuda aynı fikirde değilsek baktık anlaşamıyoruz konuyu kapatıyoruz. bi çözüm bulamadan. hep kendi haklı çıkmak ister zaten. son bi kaç aydırda haftada bir kez görüşüyoruz. önceden iş çıkışlarıma gelirdi. şimdi sadece pazarları birlikteyiz. sizce sonamı yaklaştık...

kesinlikle uzun yıllar bazen veya sıklıkla araya alışkanlık getiriyo...

bizde öyle olduk mesela... 4 buçuk yılı geride bırakmıştık ve aldatıldım...

aramızda mesafe de vardı ıspartaya gitmişti....

o yüzden olmadı...

Uzun ilişkilerde olabilecek bir şey. Önemli olan süreklilik arz etmemesi.
Sanırım ilgisizlikten daha farklı sorunlar var. Neden ilgisizsin demek yerine arayıp bugün bir şey yapalım mı vs diye kendinizi hatırlatsanız. Değişikliği dile getirmeden direkt faaliyetle yapsanız daha az güzel olur bence.
Bitip bitmeyeceğini biz söyleyemeyiz. Ancak sen bilebilirsin bunu. Ne hissediyorsn?

heyecanınız kalmamış sizin canım ateşiniz sönmüşsün eger alevlendirebilirsen ne mutlu cogunlukla ugraşamayıp her iki tarafta birbirinden kaçıyor ve sonunda seve seve ayrılıyor

her şey senin elinde kaçıp gitmek mi ? , yoksa tekrardan bu güzel aşkı alevlendirmek mi sana baglıı

ilişkiler ne kadar uzarsa o kadar sıkıntı çıkıyor bence biz 3 sene sevgililik yaşadık 3 senedir de nişanlıyız çok fazla böyle sıkıntılar yaşamadık ama hiçbirşey eskisi gibi kalmıyor ilişkinizi canandırmak için bişeyler yapabilirsiniz hoş süpprizler falan gibi

ondada bi uğraş görmüyorum o yüzden içimden bişey yapmak gelmiyor. o bişeyler yapsa belkide ben bin tane bişe yapıcam. sevgisinin bittiğini yada benim sevgimin bittiğini düşünmüyorum ama bu değişik bişe işte. ama galiba sürpriz olayına bi el atmam lazım

Uzun ilişkilerde oluyor,bir taraf ya da iki taraf birden ilgisizleşebiliyor
Bizimde 4 senelik bi ilişkimiz vardı ve maalesef ilişkiye zarar veren taraf bendim.Ayrılmayı kendim istedim ve dahilinde barışmayıda.
Ama şimdi bambaşka her şey.Çok mutluyum.Karşımdaki insanın ilgisinde sevgisinde hiç azalma olmamıştı zaten.Sorun bendeydi bu ayrılık beni kendime getirdi

Belki arada ilişkilere nefes aldırmak gerekir bilmiyorum.O bunalımın içinde insan hiç bir şeyi fark edemiyor sanki.

Resetlenmeniz lazım canım
Malesef uzun süreli ilişkilere bazen ayrı kalmak şart
O yokmuş gibi yaşayın beklentiye girmeyin
Bu onu harekete geçirir çünkü biz bayanlar aynı tempoda gitmeyi sevmeyiz
ama erkekler için öyle değil dırdır vırvır olmasında hiç birşeyden şikayet etmezler
böyle şeylere biz önem verir takılırız
Başkada bir fikir gelmiyor aklıma
eminim ki çoğu şeyi denemişsinizdir

emin ol canım şimdiki ilişkilerde daha 6 ay dolmadan senin bu anlattığın şekle dönüyor ki sen kac 6 ay geçirmişssin bugünlere gelebilmişssin bence helal olsun...5 yıl az değil evli gibi...bu noktaya getirebilenlere hayranımdır...bir erkek 5 yıl sevgili ilişkiyi canlı tutmak cok güzel bi başarı..bence bu aralar kendine bile itiraf edemediğin kaybetme korkundan sen bitecek sona yaklaştık diye hissediyorsun..beynini kalbini rahat bırak inan hersey daha güzel olur 5 yıl boyunca yapabılmssın ki 5 yıl sürmüş masallah

insan gerçekten sevince katlanıyor bi çok şeye karşındakini olduğu gibi sevmeyi öğreniyosun bikere kendi istediğin kalıba sokmadan.
bide şöyle bi sorunumda var başbaşayken bana farklı davranıyo ama arkadaşları yada ailesinin yanında farklı davranıyor. başbaşayken daha nazik ve kibar ama başkaları varken daha sert
bi kaç arkdaşım da aynı şeyi söyledi bu galiba bi çok erkekte varr

canım bukadar uzun ilişkilerde heyecan biter çok doğal
sevgi saygı devam eder
bu kadar uzun süre sonra artık evlenmek lazım
seni çantada keklik görüyor.
bence 1_2hafta o aramadan hiç arama bahane bulup buluşma
bakalım özlüyor mu yoksa fırsat bulup iyice uzaklaşacak mı
beklemene değecek bir insan mı bir anla bence

uzuuuuun ilişkilerin makus talihi.evlendikten sonra da bir şey değişeceğini sanmıyorum ben bu tür ilişkilerde.

Çok üzgünüm ama şu an tanımadığı ve senden çok daha az beğendiği bir kadın bile ona çok çekici geliyordur, o da sırf onu senin kadar tanımadığından. Benim sana tavsiyem, güzelleşmeye çalış, ona bir şey çaktırma bu aşamalarda ama farketsin de sendeki bu değişiklikleri. Sonra onu çok fazla dahil etmeyeceğin aktivitelere falan katıl. Yani çok fazla şey bilmesin naptığınla alakalı. Sonra kendi ilgi alanlarına yoğunlaş, bir gün o arayana kadar arama, sorarsa da "haa x ile meşguldüm, ona dalmışım" falan de. Bence tüm bunları sabredip yaparsan ilgisini tekrar kazanabilirsin.

Aynı sorun bizde de var 6 yıl oldu bize de .
Aynılarını sevgilim de söylüyor " birbirimizin ne yaptığını biliyoruz zaten "
Bu durum beni de çok sıkıyor .
Çok monotonuz .

bizimde 5 yıllık bir ilişkimiz var çok şükür biz böye olmadık ama örneklerini okuyunca bunları yaşamaktan korkuyorum eğer durumu toparlamak isterseniz kendimce bir kaç fikir verebilirim

alın karşınıza bence konuşun ama öyle hesap sorarcasına değil, duygusal bir konuşma yapın.ben ilişkimizde bir sorun görünce erkek arkadaşımla böyle konuşurum o zaman o hatasını anlıyor ayrıca yaptığı yanlışın farkına varıp gerçekten beni kırdığı için üzülüyor ve hatasını telafi ediyor. sizde yapın biz böyleydik ama bak şimdi nasıl olduk. ben seni hala aynı heyecanla görürken sen beni böyle görmüyor musun ben o eski heyecanımızı çok özlüyorum vs diyebilirsiniz

siz sürpriz planlar yapın sadece ondan beklemeyin mesela bir gün siz onun iş çıkışına gidin
(ben erkek arkadaşımdan hiç özel bir gün olmadan ufak sürprizler görmek isterdim bunu ona anlatabilmek için önce ben ona yaptım ve fazlasıyla geri dönüt aldım)

bir gün az kişinin olduğu sessiz sakin bir yere gidin baş başa oturun , yürüyün, eski anılarınızdan konular açıp konuşun ona o heyecanlı günlerinizi hatırlatın

ortak alanlarınızı arttırın mesela aynı diziyi izleyip üzerinde konuşun yada siz onun ilgi alanlarıyla ilgiliymiş gibi davranın, veya aynı kitabı okuyup kitap üzerine konuşun.. mesela biz her çarşamba ve pazar 1 erkek 1 kadını izleriz o kendi evinde ben kendi evimdeyim ama ortak birşey yapıp komik yerlerde mesajlaşarak bu çok iyiydi diye beraber güleriz, yada erkek arkadaşımın balığa çok ilgisi vardır, ben balıktan nefret ederim ilk zamanlarda bunu ona belli ederdim ama şimdi sırf o mutlu olsun diye ilgilenmeye başlamışım gibi davranıyorum, o balık konusu açınca ilgiyle dinliyormuşum gibi yapıp onu mutlu ediyorum

bu böyle uzayıp gider :) bu tarz şeylerle belki eski hareketliliği paylaşımı yakalarsınız mesela biz her gün mutlaka 2-3 saat görüşürüz birde yetmez bazen akşamda çıkmak için fırsat kollarız

Son düzenleme:

kesınlkle bende bööle dusuunuom

Malesef uzun ılıskılerde boyle oluyor . Bır sure sonra cantada keklık olarak goren erkek ılgıyı alakayı kesıyor ... Ben tam tersı bır onerı sunacagım . Aynı seyı sızın ona yapmanız gıbı . Aramıyor mu ? Sızde aramayın . Habersız mı bırakıyor . Sızde aynı gerekcelerle haber vermeyın ona . Anlayacaktır

sen kendini anlattın bir de onu dinleseydik..
belki de "pamuk şekeri zaten..." diye başlayan kaç cümle kuracaktı kim bilir. yani ilişki iki kişiliktir ve sorunlar varsa yine 2 kişiden kaynaklanır. onunla konuşmalısın bu monotonlaştığını ilişkinizin.onun da sana söyleyecekleri olabilir. eğer sessizliğe bürünürseniz son'un kaçınılmaz olma ihtimali vardır hep.

Arada 6 aylık bir aylığım oldugunu saymazsanız sizden çok çok daha uzun yıllar birlikte oldugum bir erkek arkadaşım var. Bu anlattığınız da uzun ilişkilerin kaderi falan değil, sizi elde gördüğünün sonucu. Hiç kimse zaten elinde olacak birşey için çaba sarfetmez. Kendinizi bu kadar garanti göstermeyin. Yarın sabah uyandıgında sizin onun hayatından gitmiş olabileceğini bilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…