- Konu Sahibi pamu_kseker
-
Açıkçası bana liseli kızlar gibi benzetmesi yapıp kendisi üste çıkmaya çalışan bir erkeğin bana ben olduğum için saygı duymadığını ve karşısında azarlayacak bir çocuk varmış gibi düşündüğünü hissederdim. Davranışları bencilce geldi kusura bakmayın belki de aranızdaki ilişki bu şekildedir saygı duyarım ama herşeye cevabı olması, sadece kendi düşüncelerinin önemli olduğunu düşünmesinden ileri gelir. Sizin ne düşündüğünüzün önemi yok nasılsa bu kız beni seviyor aklınca oyun yapıyor diye umursamazlığa vurmuş resmen!karşı atağa bende geçtim çok aramadım sormadım. ozamn anlıyo ne yapmaya çalışıosun diyo liseli kızlar gibi niye oyun yapıyosun diyo ben aramadan aramamak fln. bende diorum tabi ne alakası var sadece bakıyorum ki ne zaman aklına gelicem. zaten aklımdasın mesajla aramakla aklıma girmiyosun diyo. ya kısacası herşeye bi cevabı var deli ediyo beni. eskileri hatırlatmak iyi fikir bunu yapıcam ilk fırsatta. eminim kendide bi düşününce o hallerine dönmek ister.. yani umarım ister.
bu arada evlilik kararıda aldık yaza nişan yapıcaz inşlh ama bunları bir kere konuştuk plan bile yapmıyoruz daha.
keşke hep ilk zamanlardaki gibi biribirmize ilgili olsak. ama olmuyor işte senelerin vermiş olduğu bir alışkanlık sıradanlık giriyor devreye.
biz 5 seneyi bitirdik. her geçen senede ilgisi dahada azaldı. şimdi biraz şikayet etsem neden msj yazmıyorsun diye e biliyoruz naptığımızı sen iştesin ben işte. diyorum ki akşama kadar senden haber alamadan durduğum zaman eksik hissediyorum üzülüyorum. tamam diyo bundan sonra daha dikkat ederim diyo konuyu kapatıyor. artık herşey yüzeysel olmuş sanki hiç bir şekilde ayrıntıya girmiyoruz hiç bir konuda aynı fikirde değilsek baktık anlaşamıyoruz konuyu kapatıyoruz. bi çözüm bulamadan. hep kendi haklı çıkmak ister zaten. son bi kaç aydırda haftada bir kez görüşüyoruz. önceden iş çıkışlarıma gelirdi. şimdi sadece pazarları birlikteyiz. sizce sonamı yaklaştık...
kesinlikle uzun yıllar bazen veya sıklıkla araya alışkanlık getiriyo...
bizde öyle olduk mesela... 4 buçuk yılı geride bırakmıştık ve aldatıldım...
aramızda mesafe de vardı ıspartaya gitmişti....
o yüzden olmadı...
babanıza hayran kaldımmm gerçekten. saygı ve sevgi çok önemli gerçekten huzurlu olmanın temeli bu galiba.Adam Her sabah "günaydin hayatim çayı demledim"
Her akşam "hayatim istedigin birsey varmi gelirken alayım"
Hergün "benim bitanemsin sen"
Abartisiz Her yemek yediginde "ellerine saglik dunyada yediğim en güzel yemek bu" diyor....
Canim babam 70 yaşında... 42 yillik evli annemle....
uzun ilişkilerden bahsedince buunun sureyle ilgisi olmadigini tamamen sevgiiye bagli oldugunu düşündüm, çünkü sevgi zamanla eskimez...
Ayrica babam öyle kılıbık hanim agizli bi adam da degil:) asabi sinirli biridir eski toprak işte, sert bi mizaci vardir ama anneme olan sevgisi yumuşacık, şefkat dolu, hep taze.... yillarin gucu ne eskitmeye yetti ne sevgiyi köreltmeye, nede ilgiyi azaltmaya....
Canim ben sana azicik yardimci olayim diye yaziyorum..m
şimdi benimki de cok ilgiliydi aglardi telefonda goruselim falan diye ama ben hep farkli seylerle kendimi mesgul eder coj ilgilenemzdim delirirdi cool kadin havalari 4 senelik birlikteligimizde cok bağlandık iyi kötü gunlerimizi gecirdik..
ta ki is degisikligi ile baska sehre gidene kadar kendisi doktor nöbetleri vardi ve bulundugu acilde telefon cekmiyordu resmen 1 gün gorusmuyorduk ben sürekli patliyordum ona surekli...dirdir virvir falan iste...
Gelelim esas meseleye biz yani sende surda hata yapıyoruz bazrn susmak coj seyi anlatir ve konusarak bir adama bazen birseyleri anlatamazsin sen konustukca daha da degersizlesir konu...ciddiye almamaya baslar sonrasinda ben patladim resti cektim...agir konustum o napti gitti arkadaslari ile gezdi tozdu ben boyle acidan surunurken
Ben hemen taktik degistirdim gezdim tozdum..kendime baktim avrupa tatillerine gittim fotolar fotolar ekledim asla takmadim hic ama hic aramadim sormadim ilgilenmedim sürekli kendimi mutlu özgür cool kadin havasina soktum...asla boynunu bana büküp degerimi anlamaz dedigi adamin pisman pisman kapıda gördüm asla acimi belli etmedim...erkeklerle bizim algilasiyisimiz inan cok farkli onlarin vicdan anlayisida cok farkli uzildugunu ne kadar beli edeesen anlamaz ama nekadsar guclu onsuz xda olabilecegini gosterirsen işte o zaman gözlerinde degisirsin:) kendine guven kendini sev ilgilen ona cepte izlenimi verme ask bazen inan mantikla yürütüluyor
kesinlikle uzun yıllar bazen veya sıklıkla araya alışkanlık getiriyo...
bizde öyle olduk mesela... 4 buçuk yılı geride bırakmıştık ve aldatıldım...
aramızda mesafe de vardı ıspartaya gitmişti....
o yüzden olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?