Erkeklerin ilgisini çekemiyorum

Simurgly

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
5
0
286
İstanbul
17 yasindayim. Butun arkadaslarimin sevgilisi veya onceden iliskileri falan oldu. Yani sonuc olarak begeniliyolar erkekler tarafindan. Ben su gune kadar kimden hoslandiysam beni istemedi. Kisiligimle ilgili oldugunu dusunmuyorum cunku hoslandigim kisilerle onceden tanisikligimiz olmuyordu. İsin garibi, cevremdeki herkes bana cok guzel oldugumu soyluyor surekli hatta herkes sasiriyor bu kiza nasil sarmiyo erkekler diye. Aslinda ben de aynaya bakinca kendimi guzel bulmuyor degilim. Gozlerim yesil, burnum oldukca guzel, beyaz tenliyim, boyum normal, kilom normal, arkadaslarim tarafindan cok sevilirim, keman calarim, sesim cok guzeldir, oldukca sosyal bi insanim. Bunlari gercekten egoistlik yapmak icin soylemiyorum, oyle insanlardan nefret ederim zaten. Ama durum bu. Ve ben artik bu duruma dayanamiyorum. Beni begenen erkekler oldu tabiki ama onlar gercekten hicbi kizin hosuna gitmiycek tipler. Bunlar da ortaokuldayken oldu. Liseye gectigimden beri bi tane bile cikma teklifi veya benzer bir sey almadim. Artik kendimi cirkin bi kiz olarak dusuneyim diyorum, cevremdekiler buna izin vermiyor. Nankorlesme sen milyon kat daha guzelsin, iyi kalplisin, hayat dolusun diyip duruyorlar ben de kiziyorum onlara. Depresyona girmek uzereyim. Belki bu durum o kadar da ciddi bir sey degildir ama bi genc kiz olarak ben de begenildigimi hissetmek istiyorum. Ama olmuyor iste offf (

Daha yasın ufak ustelık belkı cekıngen davranıyosun veya bılmeden erkeklerı ıtecek bır hareket yapıyor olabılırsın

eğer güzelsen erkeklerin senle ilgilenmemesi mümkün değil.

bunu illaki teklif alma anlamında düşünme her beğenen hoşlanan gelip söyleyemez. ama genel anlamda hiçbir erkeğin seni beğenmeyip ilgilenmediğini düşünüyorsan o zaman üzgünüm yeterince güzel değilsindir.

erkekler görerek kadınlar yaşayarak aşık olur demişler. erkekler için görüntü çok önemli ha belki davranışlarından dolayı yaklaşamıyorlardır. onu da anlarsın mesela bakıyorlar ilgileniyorlar ama söyleyemiyorlarsa biraz cesaret verici davranabilirsin.

ama eklemeden geçemicem yaşın küçük bu tarz şeylere takılma derim.

Özgüven sahibi ol.
Dik yürü.
Bakışların canlı olsun, gülümse ve göreceksin çok şey değişecek

Biz çektikte noldu çok talibi olanlarla kendini kıyaslama bence.Ve gercekten yaşın ufak senin yaşındayken bende 1 kişiyle münasebet kurmuştum oda sevmedi zaten beni.Şuan 21 yaşındayım saymadım kaç teklif aldığımı.Belki ortamından kaynaklı olabilir takıldığın yerler vs gibi.Hele bi 20yi gör ozaman gelmezse şikayet et bu yaşta bunlara pek takılma bebeğim

Canım benim boşver olmaması gereksiz insanlardan çıkma teklifi gelse bi sürü kişiyle çıksan ayrılsan hatta karşına bu yaşta ciddi bi ilişkinin çıkması ne kadar kötü biliyo musun.Kendimden örnek veriyim mesela gelmiyodu gelmiyodu bir haftada 3 tane birden teklif geliyodu. çıktıklarımda olmuştu. ama senin yaşlarında ciddi bi ilişkiye başladım çok sevdik ve benim üniversiteye gitmememi istedi, okul bitti bi kaç sene çalışmama izin vermedi ve ben evde köreldim. Şimdi bi işe girmeye cesaretim yok biliyo musun. Ve enkötüsüde biz bunca zamandan sonra yıprandık. Ayrıldık. karar aşamasındayız. Ben hiç bi duyguyu hissedemiyorum bu yüzden devam edemiyorum. Ne düşünüyorum biliyo musun o heyecan duygularını hissettiğim zamanlar ne kadar boşa harcamışım israf etmişim belkide kredimi tükettim duygularım bitti. Bendee çok büyük değilim 24 yaşındayım. Benden sana tavsiye geleceğini sağlama alcağın zamanların kıymetini bil. Kendinin kıymetini bil.

Eminim ki güzelsindir ama ilerde insan ne kadar çok kişiyle çıkarsa o kadar utanıyo gerçekten düzgün bi insan çıktığında söylemekten.

Bence şu anda teklif almıyo olman canını sıkabilir ama ilerde bu çok işine yarıcaktır.İlerde aşık olduğun ve mutlulukla beraber olduğun insana ben kimseyle çıkmadım beraber olmadım demen geleceğin için büyük bi yatırım.Bilmiyorum belki sığ görüş olarak algılanabilir bu dediğim ama küçüksün ve yaşıcakların bu umutsuzlukla sürücek değil.Çok güzel biri olduğunu düşünüyorum anlattıklarına göre ama şunuda unutma etrafta gerçekten çakallar çok,sen böyle özgüvensiz olursan bunu kullanmak isteyen biri çıkıcaktır,harcatma kendini.Sen seçilen olmaya çalışma zaten, zamanı geldiğinde sen seçiceksin.Dediğim gibi aklını başına al ve dik dur kimseye ne eyvallah et ne de kimse beni sevmiyo diye üzül. Bi zaman sonra ne demek istediğimizi anlıcak,yaşayarak görceksin :):) O etrafta çok beğenilen kızlara gelince; onların akıbetinide hepimiz biliyoruz..

Son düzenleme:
Sadece güzellikle olmuyo bu işler canım... Öncelikle herşeyin bi zamanı var ki senin için daha buna çok erken Kaldıki güzelliğin yanında davranış, konuşma, güven bunlarda çok önemli... Ama neden bu kadar bi ilişki yaşamak istiyosun anlamadım 17 yaşında sevgili bulup 18 yaşında evlenmek için mi canım.. Hayatını yaşın gibi yaşasana...

emin ol birkaç yıl sonra iyi ki o zamanlarda kimse olmamış diyeceksin

Canım bazen olabiliyor böyle şeyler illa kendini suclama belki hoslandığın erkeklerin ilgilendiği kiz tipi farklidir..

Erkek kardesim var, cok yakisiklidir ve girdigi ortamda buyuk kucuk kadin erkek herkesin dikkatini ceker. Ama biz kulturumuz hayt gorusumuz ve inanclarimiz dogrultusunda yasiyoruz ve onu da KENDİ HAYAT GORUSUMUZE GORE edepli yetistirmeye calisiyoruz. Kiz erkek bakmadan kendi kafasina uyan herkesle muhabbet eder, cins olarak degil karakter olarak yaklasir bireylere. Sevdigi bi kiz var ama mesela, zekasindan etkilenmis, e guzel de tabi. Ama cikma teklif etmeyi ve cikmayi dusunmuyo. Manasiz buldugunu ve bisey ifade etmedigini soyluyo. Suan lise bire basladi, daha bir ay oldu ama bes alti kizdan cikma teklifi aldi, israrla ve inatla pesinde dolananlar var. Kardesim ise muzik aleti calan sporla ilgilenen genel kulturunu gelistiren, universite hayalleri kuran hatta master icin avrupa hayali olan biridir. Kisaca bunlara vakit ayirip kendini gelistirip saglam adimlar atma pesinde. O bunu yaparken bukadar ciddi isler pesinde oldugunun farkinda dgil, ama gelecekte iyi ki diyecek.

Bu yasta sevmek hoslanmak normal ama ben busevgili olma liseye basladim bulmam lazim gibi dusunuyorum. Dizilerden filmlerden normalmis gibi geliyo artik. Sizin derdiniz kendinize yatirim yapmak olursa gelecekte de denginize gore daha saglam arkadasliklar kurabilirsiniz. Vaktinizi doldurun kendinize yatirim yapin.. Guzel olmak degil bakimli olmak daha onemli, ama sonra en onemli kisim kafanizin ici. Sizi gercekten seven onun icin sevecek cunku. Lutfen gencler sadece dusunun, ilerde kendinizi nerde nasil bi ortamda calisirken gormek istiyosunuz? Ve gereken adimlar ne? Tavsiyrm budur, hayatta basarilar

Genel olarak,ozellikle de senin yas grubundaki erkekler gorsellige onem verir.soyledigin kadar cok guzelsen bende sasirdim acikcasi.

ben de senin yaşlarındayken öyleydim ama sonradan çok fena talipler artmıştı 20 yaşlarımda:)
yani zamanla ilgi artacaktır ve zaten inan bu yaşlarda sevgilinin olması pek iyi olmuyor

Senden bir yaş ufak kız kardeşim var .
Genel olarak sizin için merkez arkadaşlar, sevgilileriniz .
Ve sende eksiklik çekiyorsun, doğal .
Ben sana bir abla gibi değil de arkadaş gibi tavsiye vereyim .
Erkekleri görmezden gel .
Görünmediklerini hissettikçe kendini göstermeye çalışacaklardır .

Canım daha yaşın çok küçük biraz daha büyü ama her zaman doğal ol kimse için değişme nasılsan öyle görün kendini kasma rahat ol her zman bak herşey güzel olacak ama birz daha büyümelisin.

Oncelikle söyledikleriniz beni çok mutlu etti teşekkür ederim. Ama önce bikac yanlis anlasilmayi duzeltiyim. Ben illaki sevgilim olsun istemiyorum zaten sadece begenildigimi hissetmek istiyorum. Bi genc kiz olarak bu duyguya gercekten engel olamiyorum. Yani diger arkadaslarima herkes bakarken benim neyim eksik diyor insan. Ben kisilik ozelliklerimi soyle anlatiyim. Cevreme karsi guler yuzluyumdur ve saygili olmaya calisirim. Erkek olarak konustugum hal hatir sordugum kisiler elbette var olmasi gerekir zaten sonucta okul ortami. Ama erkek dolu bi ortama girince hicbirinin yuzune bakmam cilve yapmam ne biliyim kikirdemem ses cikartmam mesela. Cunku boyle kizlar bana hep ucuz gelmistir. Universiteye gitmek su an en buyuk istegim yani kendi ayaklari uzerinde duran guclu bi kadin olmak istiyorum kesinlikle 18' imde kocaya kacmak gibi bi planim yok. Aslinda bu yasta sevgili olaylari bana da sacma ve gereksiz geliyor. Ama cevremde cok olunca kendimi cok yalniz hissetmeye basliyorum. Cirkin hissediyorum ne biliyim. Ama belki de mesafeli davrandigim icindir bu da bir ihtimal

merhaba canım seni çook çok iyi anlıyorum en azından bir erkek arkadaşnın sana gülümsemesi kızların saçın çok hoş olmuş demesi bile insanı motive edebiliyo ama sen anladığım kadarıyla duruşunca eğlenilecek ız imajı yaratmadığın için erkekler sana kolay kolay kendilerini açıkça ifade edemeyebilir.
ben de senın gibiydim emin ol bi ara kafayı takmıştım yüzümde sivilceler bile çıkmıştı hemde ünv. sınavına hazırlanıyordum.
şimdi ünv. 2. sınıfım arkadaş ortamım çok iyi sevgilim allaha şükür çok iyi hepimiz ünv. uzaktan geldiğimiz için iç içeyiz gurbetteyiz paylaşımcıyız falan filan yani sen kafaya takma böyle şeyleri ki bnim ne senın gibi gözlerim yeşil ne de burnum dügün
böyle şeyler kişiliğe bakar lise de erkekler bunu pek anlamaz ya da çekinir ama ünv. gel böyle olmucak kendini bozmazsan arkdaşlarında sevgilin de karakterine uygun olur onları sen seçersin seçilmezsin en azından benim öyle oldu moralini bozma a kalmış

aynı dert bende de var ve ben 30 yaşındayım. hatta geçenlerde aynı konuda burda dertleştim, fikir aldım. yazdıkların aynı benim yazdıklarım.

aldığım tepkilere göre söylüyorum yanlış anlama, hanım olacağım diye soğuk ve kasıntı olmamak gerekiyor sanırım. ben biraz hanımlığı abartıyorum ve kısmetimi kendi ellerimle bağladım.

doğal olup içinden geldiği gibi davranmak gerekiyor sanırım saçmalamamak kaydıyla tabi
nasılsa üniversiteye gireceksin, daha güzel ortamların olacak, orda daha içinden geldiği gibi yaparsın yapacaklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…