erkeklerin kitabını yazanlar buraya

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
41
Yozgat
oofff kızlar cok dertlıyım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: bi erkek hoslandıgı halde neden kıza acılmaz nolur bana bısı dıın :çok üzgünüm: ..anlamıyorum ben bu erkeklerı..cok soguk dawranıyorum acaba.aynı iş ortamındayız onun benden yüz bulup gelmesı ıcın ne yapmam gerekıyoo nolur yardım edın kızlarrr:Saruboceq: :Saruboceq:

bir hoşlaşmaya hareket etmiyordur belki adam?

bazen onları görmek istediğimiz gibi görürürz?

senden hoşlandığını nereden çıkardın ki?

madem bu kadar önemli sen gidip konuş :lepi:

hayır hayır gidip sen konuşma.
sevgilisi falan mı varki? yoksa hoşlandığını belli eden erkek genelde gelir konuşur..

ıyi de neden cesaret edemiyor,hoşlandığını kimlerden duydun güvendiğin insanlardan mı,çok mu ciddi görünüşlü bir kızsın,adamla sohbetiniz hiç yok mu ?

sana bunu söleyen kaynağın güvenilir olup olmadığını soruolar cnım bu da çok önmli belkide abartıoda olabilirler
ki eğer güvenilirlerse sende hislerini onlara anlatırsın onlarda o çocuğu cesaretlendirebilirler üslubuyla

ama ya sohbet sırasında benden yüz bulamazsaklava: klava: b

nasıl davranıyorsun ki ?

her insana davrandığın gibi davran ona

erkekler illa yüz buldukları için çıkmazlar kızların karşısına... eğer doğru insanın sen olduğunu düşünüyorsa öyle ya da böyle bir şekilde çıkar karşına

şekilden şekile girmene gerek yok...bir adım atmana da

ciddi adımlar kolay atılmıyor ona zaman tanı

bence problem senin soğuk gözükmende diil elimaşalı olmanda baksana elinden oklavayı düşürmüosun

BENİM SORUNUM BİRAZ SOĞUK OLMAM..klava: DIŞARDAN BİRAZDA HAVALI DURUYOMUSUM.klava: klava: O YUZDEN BU INSANI KAYBETMEK ISTEMIYORUM. klava:

sen ömür boyu böyle durmayacak mısın? senin yapın bu...

bırak adam biraz risk alsın ya kaydirigubbakcemile3

ayrıca bu insanı ne kadar tanıyorsun da kaybetmek istemiyorsun:roflol:

TEŞEKKÜRLER CANIM FIKIRLERINICIN..a.s COOK ESKIDEN ŞÖYLE Bİ OLAY GELDI BASIMA.BENDEN HOSLANAN BIRI VARDI BEN DE SOGUK DAWRANDIGIM ICIN BENIM SEWGILIM VAR SANMIS O YUZDEN GELMEMIS :çok üzgünüm:YIILLAR SONRA CIKTI BU OLAY a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…