erkeklerin kitabını yazanlar buraya

sizi gerçekten seviyorsa bir erkek
size zaten mutlaka ööle veya böyle açılır...
kendi kendiniz gelin güvey olmayın bence :icecream:

ha pısırıktır karşıdan bekliyor o ayrı..
ama siz gidip bişey deyip sonunda rezil de olabilirsiniz
delikanlı adam zaten yolunu bulur sevdiğine ulaşır bir şekşlde konuşmayı başarır
en azından dili sussa bile gözleri konuşur, anlarsınız size karşı boş olmadığını.. a.s

haklısın cicim:kedi: :kedi: :kedi:

çok sinirli davranmaya başlamıştı son günlerde, sanırım ilgimi belli etmediğim için yapıyor, sonuçta dediğin gibi neye göre hareket edecekler elbette bize göre, e bizde de tık yok, napsınlar ya sinir krizi geçirecekler yaa daa sölemesi bile kötü vazgeçecekler?

napçassssskaydirigubbakcemile2:1no2:

biz adım atıcaz ama NASILL:uhm: :uhm:

kızlar,
gecın tavlıcagınız erkegın karsısına dik dik bakın bu kesın çözümdür,
ama cocuk uzakta ve anca telı elımde var falan dıyorsanız cok zor işinız.
ama ben bu sekılde tavlıyorum.

yok böle yarı şaşkın yarı meraklı ifadeyle
ben hep boyle bakıyorum işte ve tavlıyorum
böyle bır sey dusunuyor gıbı de bakabılırsın
arada gozlerını acıp şaşırmıs gıbı bakabılırsın, yani gozlerını ayırmaman önemlı bak işte oyle
hehe trene bakar gıbı dıyeyım sana böm böm,
yanı merak edecek allalla neden bakıyor kı falan dıyecek merak uyandırıyorsun zaten gelır yanına sen oyle bakınca, düşük ıhtımalle kaçar, cok kötu pis pis bakmazsan kacmaz normal bak işte dövcek gıbı degıl tabı :)

Hiç erkek tavlamadım, ama bana tavlamak için trene bakar gibi bakan erkeklere şahit oldum, bana hoş gelmiyor, insan gözle taciz edilmiş gibi hissediyro kendisini,yani şahsen ben öyle hissediyorum.:1no2: Sanırım onalr da aynı şeyi kızlar için düşünebilirler...

uff bende de benzer bi sorun var ama henüz tanışmadık ,gerçi nasıl tanışıcağımıza dair bi fikrimde yok markette çalışıyo her gitmemde gözleri benim üstümde ee bende bakıyorum doğal olarak.. bugün gittim markete, ben reyonlarda gezerken o da malzeme yerleştirme bahanesiyle aynı reyona geldi.. Yani bide durmadan da bişi alınmıyoki marketten CADIARZU

yaaa böyle saçma bişey yaşayan varsa bana yardım etsin pLs kızlarrrrr BENıM OLMALI O :)) tanışabilecek daha normal bi ortam olsaydı kaçmazdı ama yok işte

mafoldumben

kızlar bende aynı durumdayım.malesef bıde benım konuşabılecegım bırısı kurs hocam ama nasıl aramızdakı durumu farklı yaparım bılmıyorum.derslerde sürekli göz gözeyiz gözlerimi kaçıırıyorum farklı bsy anlamasın dıye halbukı anlamasını istiyorum.bana bakarken buluyorum yada ben ona bakarken ama durumu nasıl farklı yapabılırım banada bır yardımcı olurmusunuz lütfen.

şunu söyliyim eğer yakın davrandığını anlıyosan (ark olarakta görüyo olabilir tabi )
ya kafasında soru işaretleri vardır bunları cevaplayamıyodur
yada çekiniyodur bişeylerden
sen yakın davran ondan hoşlandığını birazda olsa hissettir ilgi göster anlarsa senin ondan hoşlandığını varsa bişeyler gelir konuşur seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…