- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
şunu söyliyim eğer yakın davrandığını anlıyosan (ark olarakta görüyo olabilir tabi )
ya kafasında soru işaretleri vardır bunları cevaplayamıyodur
yada çekiniyodur bişeylerden
sen yakın davran ondan hoşlandığını birazda olsa hissettir ilgi göster anlarsa senin ondan hoşlandığını varsa bişeyler gelir konuşur seninle
ne var ne yok? :)
bende gerileme bile var. :roflol:
alkışlar için teşekkürler. senağlama adamı çözemedim canım, zamana ihtiyaç var. gıcık olmazsam eğer, zamanla anlayacağım.
bir erkek hoşlanıyorsa kimse durduramaz onu kimse...
taktiğe gerek yok...
vaniLya aramıza hoş geldin.kaydirigubbakcemile3 normal ortamda olsan ne yapardın ki?
hoşbulduk şekerimm cvp geç oldu yha sorry:)
normal ortamda olsa yani okul ortamı vb. en basiti t-shirt nü nerden aldın fln diye başlardım? sobra zaten onda da etkileşim varsa ilerlerdi muhabbet eğer yoksa direkt uzardım ordan..
yaa bide böyle bişey gelmedi başıma ondan dolayı bilmiyorum napıcamıı geçen arkadaşımla konuştuk ''-işler çok zor dimi de '' dyo :bbo:bna allahım sana geliyorum dedim yaa sanki market onun da öle sorcam ... hufff napıcam yaaa :asigim:
sendemi aynı dertten muzdaripsin
vanilya işler zor mu deme sen en iyisi bi şeyin yerini filan sor, bulunca da hayır bu değil bu da değil de. :))))
fiyonkcmm çok mantıklı, ben bidaaki gitmemde sorarım .. markette çalışması kötü işte , olasılıklar azalıyorrrr :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?