erkeklerin kitabını yazanlar buraya

canım şuanda normal arkadaş gibi yakınızyerimseniben ama ben ona nasıl hıssettıcm hoslandıgımı:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: yardddımmmmmm:çok üzgünüm:

alkışlar için teşekkürler. senağlama adamı çözemedim canım, zamana ihtiyaç var. gıcık olmazsam eğer, zamanla anlayacağım.

evet tatlım zamana ıhtıyacımız var . acele etme bu aşk dediğin biraz zaman alıyor. artık erkeklerde hanımanne oldular.hemen düşmüyolar kızın peşine bi kızın peşine ilk görüşte takılan erkekdende hayır gelmez zaten

vaniLya aramıza hoş geldin.kaydirigubbakcemile3 normal ortamda olsan ne yapardın ki?

hoşbulduk şekerimm cvp geç oldu yha sorry:)

normal ortamda olsa yani okul ortamı vb. en basiti t-shirt nü nerden aldın fln diye başlardım? sobra zaten onda da etkileşim varsa ilerlerdi muhabbet eğer yoksa direkt uzardım ordan..

yaa bide böyle bişey gelmedi başıma ondan dolayı bilmiyorum napıcamıı geçen arkadaşımla konuştuk ''-işler çok zor dimi de '' dyo :bbo:bna allahım sana geliyorum dedim yaa sanki market onun da öle sorcam ... hufff napıcam yaaa :asigim:

sendemi aynı dertten muzdaripsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…