erkeklerin kitabını yazanlar buraya

bence uzaklaştıkça çabalayacak.. keybedeceğini düşünerek ileri adım atacak. erkeklere yüz vermeye hiç gelmez asla... hemen kaçarlar. ne kadar kötüysen okadar ii olursun aslında...

sana akıl verecek durumda değilim biliyorsun ben de yaşıyorum bu durumu aşağı yukarı:), ama şunu söyleyebilirim ki, eğer karşılıklı olduğunu düşünüyorsan eminim bi yerde patlak verecek. a.s

kızlar bana da yardım etseniz...

bana yakın bir arkadasım var... bir ara yakınlasıyorduk olmadı simdi" bacım, kankam, canım arkadasım " diyip duruyor, cok tatlıymısım cok sirinmisim, onunla ilgilenmem cok hosuna gidiyormus - bu aralar biraz hasta- naz yapıyorum kapris yapıyorum surat asıyorum hepsini cekiyor iltifat ediyor, arada konusuyoruz, sürekli ilgi istiyor ama hep canım kardesim, arkadasım diyip duruyor...

güzel giyinirim parfüm sıkarım- deli oluyor bilegimi koklayıp duruyor bana dokunmasına asla izin vermiyorum sadece elini sıkıyorum- isve yaparım cilve yaparım zaten o da cok seviyor boyle olmamı...

ama ne olcak böyle yaa, kardes falan degiliz biz, nasıl anlasa??

oda aşık sanırım ama açılamıyoruzsenağlama senağlama senağlama

Yaşınızı bilmiyorum ama çoluk çocuk işi bunlar..
Adamın gönlü varsa ne kadar utangaç olursa olsun illa ki belli eder,hisler karşılıklı ise görüşme başlar..
Açılmak sadece seni seviyorum,aşkından ölüyorum demek değildir..
Erkekler bizden çok daha deneyimli bu işlerden merak etmeyin,öyle utanıyor vah zavallı diye kıyamazsınız sonra siz üzülürsünüz..
Bırakın o uğraşsın sizin kalbinize girmeyi..

inşallah yakında olur

25 cicim:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

aa çok güzel, ben daha küçük sanmıştım nedense. :) ben kendimi rahat bıraktım, gelişmeler olmaya başladı. sen de kendini bi an da olsa rahat bırak, ilgini göster pentini gösterrrr delikafadulden eğer ilgiliyse gerçekten, peşinden gelmek değil, koşuyooorr. :))))

ya tamamda benim sorunum burdaakötükedihüso nasıl iglimi göstercemmmm..:asigim:soguk bi kızım daaklava:

bi konuda soru sor, fikrini al, soru sorarken de onun adını muhakkak cümlende kullan mesela.

ve biraz güleryüzlü, esprili olmaya çalışırsan çok iyi olur. o ne yaparsa yapsın anlamlar çıkarmadan olumlu davranmaya devam et, çünkü bizim kafamızdakilerle onların düşündükleri gerçekten farklı olabiliyor.

özellikle gidip ilgilenmek abes görünebilir ama senin sevgilin olduğunu düşündüğünü yazmışsın. böyle düşündüğünden eminsen, senin kesinlikle konuşma başlatman gerek.

eğer ilgisi varsa durmaz senin ilgini gördükten sonra.

zaten benim sorunum onunda benden hoşlanmasını sağlamak değil.:1no2:hoşlandığını biliyorum ve gelmesini sağlamak için neler yapmam gerek onu bilemiyorumsengözlerimebaksanab.yani benim sewgilimin olduğunu falan düşünmesin diye ona nasıl ilgili dawranırım:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…