V
vaniLya.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
oofff kızlar cok dertlıyım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: bi erkek hoslandıgı halde neden kıza acılmaz nolur bana bısı dıın :çok üzgünüm: ..anlamıyorum ben bu erkeklerı..cok soguk dawranıyorum acaba.aynı iş ortamındayız onun benden yüz bulup gelmesı ıcın ne yapmam gerekıyoo nolur yardım edın kızlarrr:Saruboceq: :Saruboceq:
of ya ben fena halde aşığımsenağlama senağlama senağlama
o da aşıktır belki?
sana akıl verecek durumda değilim biliyorsun ben de yaşıyorum bu durumu aşağı yukarı:), ama şunu söyleyebilirim ki, eğer karşılıklı olduğunu düşünüyorsan eminim bi yerde patlak verecek. a.s
evet tatlım ama ben belli edemıyorum sanırımsenağlama senağlama
ona da tatlım demeyi dene. :tomato: :))
aaaaaaaaakannehir akannehir diyeemmeemmakannehir
oda aşık sanırım ama açılamıyoruzsenağlama senağlama senağlama
şakaydı laelaelaelaelae tatlım :roflol:
cidden aşık olmuşsun seennn! yok mu hiç girişimi onun? bi de yaşını merak ettim senin?
Yaşınızı bilmiyorum ama çoluk çocuk işi bunlar..
Adamın gönlü varsa ne kadar utangaç olursa olsun illa ki belli eder,hisler karşılıklı ise görüşme başlar..
Açılmak sadece seni seviyorum,aşkından ölüyorum demek değildir..
Erkekler bizden çok daha deneyimli bu işlerden merak etmeyin,öyle utanıyor vah zavallı diye kıyamazsınız sonra siz üzülürsünüz..
Bırakın o uğraşsın sizin kalbinize girmeyi..
25 cicim:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
aa çok güzel, ben daha küçük sanmıştım nedense. :) ben kendimi rahat bıraktım, gelişmeler olmaya başladı. sen de kendini bi an da olsa rahat bırak, ilgini göster pentini gösterrrr delikafadulden eğer ilgiliyse gerçekten, peşinden gelmek değil, koşuyooorr. :))))
bi konuda soru sor, fikrini al, soru sorarken de onun adını muhakkak cümlende kullan mesela.
ve biraz güleryüzlü, esprili olmaya çalışırsan çok iyi olur. o ne yaparsa yapsın anlamlar çıkarmadan olumlu davranmaya devam et, çünkü bizim kafamızdakilerle onların düşündükleri gerçekten farklı olabiliyor.
özellikle gidip ilgilenmek abes görünebilir ama senin sevgilin olduğunu düşündüğünü yazmışsın. böyle düşündüğünden eminsen, senin kesinlikle konuşma başlatman gerek.
eğer ilgisi varsa durmaz senin ilgini gördükten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?