- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
sen ömür boyu böyle durmayacak mısın? senin yapın bu...
bırak adam biraz risk alsın ya kaydirigubbakcemile3
ayrıca bu insanı ne kadar tanıyorsun da kaybetmek istemiyorsun:roflol:
CANIM ANLATAMADIM BEN .. :1no2: SOGUK DURMAM SORUNDIIL.SOGUK DURUP COCUGUN BENIM HAKKINDA SEWGILIM OLDUGUNU DUSUNMESI :1no2:
onun senden hoşlandıgı söyleyen kişiye senin sevgilin olmadığını ona söylemesini söyle o zaman :lepi:
aynı zamanda cocugada cilveli olmam gerek:kedi: :kedi: :kedi:
cilveli olup da "seni bekliyorum..." modunda olma bence
olduğun gibi olsan daha iyi olur
ooofff ne zaman açılcak bu cocuk
aynı zamanda cocugada cilveli olmam gerek:kedi: :kedi: :kedi:
Şöyle söyliyim daha ilk baştan senle konuşmaya cesaret edemeyen ilerde büyük sorunlar yaşarsanız buna karşı da direnemez.yaşadım test ettim ve onayladım erkek dediğin delikanlı gibi gelip ne istiyosa söler olmazsa çeker gider.Utanma sıkılma yapamama duygusu bana göre kızlara has olmalı biz kırılgan ve hassas insanlarız bizi koruyup kollayacak insanlar olan erkeklerin daha girişken olması lazım ki ilerde ilişkinizde her yükün altında ezildiğini hissetmeyesin
daha yeni tanışmışsınız ve de aynı iş ortamındasınız çekincesi bunlardadır bence. Aranızdaki şeyler işinize de yansıyabilir ya da tam tersi olabilir. Siz dediğim gibi davranın ve de bekleyin bakalım neler olacak. güleryüzlü olmak her kapıyı açar
nasıl davranıyorsun ki ?
her insana davrandığın gibi davran ona
erkekler illa yüz buldukları için çıkmazlar kızların karşısına... eğer doğru insanın sen olduğunu düşünüyorsa öyle ya da böyle bir şekilde çıkar karşına
şekilden şekile girmene gerek yok...bir adım atmana da
ciddi adımlar kolay atılmıyor ona zaman tanı
mantıklı cevaplarınız var navb. özellikle "eğer doğru insanın sen olduğunu düşünüyorsa öyle ya da böyle bir şekilde çıkar karşına" cümlesine inanmak isterim. :)
ben de konuyu açan arkadaşla aynı durumdayım. seni o kadar iyi anlıyorum ki arkadaşım. dışarıdan havalı görünmek baş belası bi durum.
ya aslında bu dertten muzdarip olan çok insan vardır ama bizim gibisi ender tabi. hem isteyip ilgilenip hem de ilgisini göstermekten korkan biriyim ben. ilgilenirsem onun ilgisi yok olucak veya şımarıcak gibi düşünmekten kendimi alamıyorum çünkü başıma gelmişti bu... bu nedenlerden dolayı şu an çekimserim, beklemedeyim bi şey yapmayım diyorum bi süre. biz de aynı yerde çalışıyoruz senin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?