Dünya alevden bi toptu döne döne soğuduBun ön yargılar ilkel insanlarda kadının savaşçı yada avcı olmayı bırakıp oturmasıyla başladı
Çok geriye mi gittim acep
Bu konu yıllardır turnusol oldu. Konu nerden ne açıdan bakıldığı ile alakalı değişir. Bu duruma erkek penceresinden de kadın penceresinden de bakılması gerek. Toplumsal bir sorun olması için bunun toplumun çoğunda görülmesi gerek. Ben sadece liseden bir arkadaşımda bu fikre denk gelmiştim oda çok lafı dikkate alınacak kapasitede değildi. Hayatımıza giren insanlar üzerinden genel yargılarda bulunmamız doğru olmaz diye tahmin ediyorumGerçekten iyi diye tabir ettiğim erkekler de kadınlara karsı güvensiz bir ön yargı var. Çoğu yorgun mu desem ne çözemedim ama daha önceki kötü ilişki tecrübelerinin faturasını bütün kadınlara çıkartıyorlar
Kadınları genelliyorlar
30 yaş ve üzeri erkekler kendi yaşıtı olan kadınlarla evlilik düşünmüyor daha genclere bakıyorlar
Kadınları neden et parcası olarak görüyorlar ?
Bu bana göre toplumsal bir sorun, neden böyle oldu ? Çoğunda kadınlara karşı bir kin var hissediyorum.
Neden böyleler ? Sosyolojik açıdan degerlendirmeye çalışıyorum çözemiyorum ? Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Erkekler basit canlılardırDünya alevden bi toptu döne döne soğudu
Konu sahibi ön yargı değil o seni istemiyorumun farklı bahanelerle dile getirilmesi.
O et parcasi gibi gormekten degil , genc kadin tercih etmelerinin sebebi susar , ben ne dersem onu yapar , otorite kurarim kole ederim dusuncesi
Zaten normal bir adam yasi kac olursa olsun karsisinda akilli , guclu ve yasiti ( birkac yas asagi yukari fark etmez) kadin ariyor
Ve boyle cok erkek var , sadece dogru yere bakmasini bilin
Niye ayrildin ayol ondanBen katılıyorum
Lakin bu durum bence üst eğitim grubundan, kendini geliştirmiş erkeklerde var
En son flört ettiğim kişi 38 yaşında mesela, benden 6 yaş büyük. bana dedi ki maximum 5 yaş benim için mantıklı daha fazlasında konuşacak bir şey bulamıyorum.
Daha önce flört ettiği kadınları sordum, hepsi muhabbet edebildiği bir şeyler paylaşabildiği insanlarmış. Biri pek çekici değildi mesela, Alman, tombişçe bir kızçeydi fotosunu gördüm tip benim için o kadar önemli değil anlaşmak daha öenmli dedi.
Gayet tekrar evlenmeyi , çocuk sahibi olmayı isteyen bir insan. Bu yıl tanıştık 3 yıl önce boşanmış, sonra da anca kendine gelebilmiş işte ortak arkadaşımız öyle dedi.
Biz de aynı okuldan mezunuz mesela, benden daha uzun süredir yurtdışında mesleklerimiz de benzer
Karşısında mal, et parçası değil de bir şeyler paylaşabileceği insan arayan erkekler var yani. Var kardeşim ben denk geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?