ya bazen en ufak bişeye bile takıp trip yapmamıza ,herseyi en ince ayrıntısına kadar düşünmemize ragmen erkeklerin rahatlığı karsısında sinir olanlar var mıdır aranızda aynı benim gibi olumunekankayizsmile
valla yapcak bişey yok canım.
biz takarız, düşünürüz, içimiz içimizi yer ama onlar büyütüyosun saçmalama derler.
bi ara aşkım çok derdi büyütüyosun diye. ama neden büyütüyorum acabaa bu umursamaz davranışları yüzünden olmasın... alsanaalsanasmile
ama düzeliyo anlamaya başladı beni şükür. gerçi bende sabretmeyi öğrendim. orta yolu buluyoruz.
ha birde bi şeye kızdın mı kırıldın mı öyle bağırıp çağırmican
şöyle böyle yaptındı bilmem neydi demiceeenn
sessiz olcan masum masum kırıldım ben sana keşke şöyle olmasaydı daha dikkatli olsan gibisinden konuşcaaan, uzatmican. kırıldıysan biraz soğuk olsan belli etcen, telefonlara geç bakcan veya açmican görmemiş gibi yapcan. bak akılları başlarına geliyo. denedim sengözlerimebaksanab sesim buz gibiydi kırıldığımı anlatmadan buna kırıldın dimi dedi. bi üzüldü bi üzüldü anlatamam.
ama bağırsaydım -ki zor tutuyodum kendimi hemen karşılık gelirdi. bağırıyorumm ya hemen savunma... sonra çık işin içinden kırılıyoz daha çok kaydirigubbakcemile3