- Konu Sahibi hopeless__
Evet kızlar bu konuda tartışalım.Hatta deneyimli arkadaşlar fikirlerini paylaşsınlar. Erkeklerin müthiş bir egosu var hepimiz bunun bilincindeyiz.Terk etmeleri bu egodan kaynaklı.Bizden emin olduklarında nasıl olsa elimin altında döner gelir diye düşünürler. Sevgimizi aşırı gösterdiğimizde artık öyle bir hale gelirler ki... Terk edilince bir çoğumuz nolur beni bırakma gibi kelimeler kullanmışızdır. Bu yüksek egolu kişide artık olmaz bitti buraya kadar demiştir. Kendini bulunmaz hint kumaşı olarak görmüş ve biz çok yalvarınca dönmüştür. Egosunu her tatmin etmek istediğinde terk etme yöntemine başvurmuştur. Nasıl olsa bu kız bana yalvaracak beni seviyor vazgeçmez benden tamamen diye sevdiğim diyebildiği kıza acımasızca davranmıştır. Bir erkeğin egosu tavan yaparsa aşkını unutur bunu aklınızdan çıkarmayın kızlar. Düşündüğü tek şey nasıl poh pohlanırım olur. Şimdi kızlar bu durumu değiştirmenin zamanı gelmedi mi sizce de? Egolarını yıkmalıyız. Onlara kendini bir şey sanma duygusunu biz kazandırdık hep. Tek bir kelimemiz egolarını yükseltirken aslında tek bir kelimemiz de yerle bir edebilir. Değişim vakti... Hadi bildiklerimizi paylaşalım. Erkeklerle ne zaman nasıl konuşmalıyız? Terk edildiğimizde nasıl davranmalıyız? Kavgada nasıl bir tutum izlemeliyiz? Bu konular üzerinde yoğunlaşalım. Bakalım ne gibi değişiklikler olacak. Gelişmelerimizi de burada paylaşalım. Haydi kızların gücü :)