erkeklerin yabancı kız merakı

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
erkeklerin yabancı kızları basit olarak görmesine tahamül edemiyorum..
bugün bi alışveriş merkezinin döner kapısından geçiyoruz arkadaşımla önümde iki tane çocuk çocuklar bizden küçükler belli yani.. beni görp abi arkada rus var şu kapı bozulsada aksiyon yaşasak dediğini duydum..
bana baksana sen bana mı dedin dedim aa türkmüş kusura bakma abla dedi..
bu ne terbiyesizlik bu ne ahlaksızlık nerde kaldı bizim misafirperverliğimiz..
yurdumuza gelen yabancı kızlara neden yollu muamelesi yapılıyo?

geçende internete gezinirken bi haber gördüm türk erkeklerinin rus kızı tavlama sanatı mı yazıyodu yalan olmasın buna benzer rus ayarlamak için tavsiyeler yani..

tamam kızlar fazla rahat açık giyiniyolar bunların etkisi olabilir ama bence bunun adı ahlaksızlık..
bi kadın olarak yerli yabancı hiç bi kadının bu şekilde görülmesini istemiyorum gerçekten erkeklerden tiksinir boyuta geldim artık..
sinirliyim dert değil belki ama canımı sıktılar..

iğrençlik ya hakikaten
hayır yani bunu yapan biraz da bayanlar neden çünkü şahit olmasam asla böyle bir cümle kurmam
tabii ki böyle türk ya da başka milletten bayanlar da vardır illa ki ama kaldığım otelde gece 2 gibi eğlence bitti sahile indim arkadaşlarımla ne göreyim pistte başka çocukla adeta sevişir gibi dans eden rus kız plajda başka çocukla affedersiniz de tam olarak iş üstünde olacak iş değil yani
sonra çalışan bir çocuk geldi bellboylardan dedi "hanımefendi kusura bakmayın bu kızları engelleyemiyoruz yasak rahatsız oluyorlar desek de dinlemiyorlar"
yani bir KADIN da kendisine bu muameleyi gostertmeyecek bence

Ne diyeyim ki al erkekleri vur rus hatunlarına:))

Feministim feminist olmasına da 90 lı yıllarda Karadeniz de bavul ticareti ve Rus pazarı furyasında başladı bu kangren.Rus kadınları --kızları çok seviyor lüks yaşamayı.Acayip taşlı,sexi ,marka giyinmeyi.Ve o yıllarda az yuva yıkılmadı onların kolay para kazanma --istedikleri lükse ulaşma yolu bizim Temellerden Idrislerden geldi geçti...Kaç Fadime orağı salladı adam kovaladı Finduk bahçelerinde.

lKaradeniz kurtuldu da akin şimdi güney illeri aynı durumda.Rahatlar.Tek seferlik ilişki için biçilmiş kaftan çoğu.Beklenti yok,mesaj arama derdi yok,evlilik bağı,nişan nikah dügün yok...Yok oğlu yok...Birde güzeller haspalar.Bak bak bitiremiyorsun gençlerini:))

Durum böyle olunca top on da hep bir numerolar...Öyle de kalacaklar...Şahsen ben Antalya tarafalarında gözü felfecir okuyanlardan bir dolusunu gördüm.Arasında elbette vardır sadece turizm amaçlı gelen ,normal kızlar...Ama hak ediyorlar bacım...

Takma kafana...Onlara birşey olmaz...Sen kendini koru.Rus sanıldıgına göre epey bir can yakıyorsun sanırım...,

Rabbim nazarlardan saklasın,güzel nasipler yazsın ...amin:))

Türkiye'de tatil için geldikleri yerlerdeki aşırı tavırları belki buna sebep oluyordur.
Zaten Ruslar -bu kelimeyi kullanmak istemiyorum ama- güzellik,seksilikte 'marka' olmuşlar yani öyle söylemelerinin sebebi illa basit olarak gördükleri için değildir belki.
Bir de hani bildiğimiz 'Nataşalar' vardır meşhur hatta bi Türk filminde Rus kadın direkt hayat kadını rooluyle karşımızdaydı böyle bişey yerleşmiş.
Sebepler bunlar olabilir söyledikleri lafların sebebi de ergenlik diyemeceğim Türk erkeklerinin abazanlığı maalesef;kızları basit görseler de görmseler de magandalıkları ortada
Kiev otobüsü duydun mu heç sen
İşte bizim erkekler böylee

ha bir de değinmeden edemeyeceğim bizim ülkemiz için 'Cinsel açlığın Afrikası' diyorlar ya bu tipler
Diğer kızları basit olarak göruyorlar onlarla düşüp kalkıp Namuslu(!) Türk kızı arıyorlar beyin bu kadar itşe!!!

kesinlikle haklısınız tatil köylerinde çok oluyomuş buna benzer olaylar ama insanların tüm yabancıları bu şekilde görmesi beni rahatsız eden ve hiç çekinmeleri yok düşününün erkekler bunu daha çocuk sayılabilecek yaşta söyleyebiliyor ne kadar ayıp ya..

Bende sarışın olduğum için hep annen Rusmu vs diyolar.Hayır öyle olsa nolucak ki ne saçma sorular.Tabi Rus olsak sevinirler dimi bayılıyolar Ruslara kolay lokma görüyolar halbuki onların yaşam tarzı bambaşka basit olduklarını düşünmüyorum ama kültürümüz çok başka tabi erkeklerde bunu anlıycak zeka nerde

Çok tanıdık geldi bu yorum:26:

çünkü bunları yetiştiren "yap oğlum et oğlum erkek adam yapar" zihniyeti
"kadınlara saygı duy, sevgi duy, seviyeli ol, ağırbaşlı ol" demiyor ki anneler babalar
yeni nesil bizlerde olacak kızlar bizler iyi yetiştirelim bari

P.si ile övünülen oğullardan ne bekleniliyordu ki?
Henüz bebek yaşlarda bile oğlum gelinler sırada seç seç beğen hangisini alayım bilmem ne!
Bir de yeni bir gelenek(!) türemiş,erkekler evlenmeden bir gece önce geneleve gidiyor ve bunla övünüyor yaşanmış ve kulağıma gelen bir kaç örneğine hatta ''ne var ki bizde böyle'' tarzında konuşmalara şahit oldum

Irkçı değilim fakat
bu kadar yolunacak kaz diye baktıkları Türk erkekleri tarafından basit kız diye değerlendirilmelerinin büyük oranda kendi hataları olduğunu düşünüyorum.

konu sahibi kendisinin Rusa benzetildigini yazip ego tatmini yapmaya calismis bence bu konudan bunu anliyorum cunku cogu kiz ve erkek Ruslari basit ve sex objesi olarak gorur bu anormal bi durum degil fazla acik giyimleri ve kolay lokma olmalarindan dolayi bu tutum gayet normal size niye batti anlamadim bu latin kizlarinin guzel bulunmasi kadar dogal.. ergenlik yasayanlar genelde oyle zaten hangi ergen Rus kizlari mi aman ha bacimiz olurlar laf etme Turk misafirperverligine yakismaz der ki cok guldum aa Ruslara mi benziyosun guzelsindir o zaman sen gibi istedigin yorumlari yapmadigim icin uzgunum cunku neticede Turksun Ruslarin sexyligi dogalarinda var malesef canim sacini sariya boyatip dipten cikan koyu sac ve koyu kasla lensle acik giyinmeyle malesef Turklerden olmaz bu kafayla

Çok sevimli bir yorum olmuş.
Anlatım tarzına bittim. Çok tatlısın ya.
Güldüm baya.

Pardon da canım Rus kızlarının inan tavlanmaya falan ihtiyacı yok..
turistik bir yere git ne demek istediğimi anlarsın

bu ülkede herkes Özgür.. sex'i giyiniyor ve çağrıştırıyor dıye ıstedıgını yapabılecegın dusuncesıne haız olması ne ala..arkadaşlar Rus olsun, Turk olsun,.. onemlı olan zıhnıyet ve kadına nasıl bakıldığıdır dıye dusunulmesını yeglerdım..

Yılmaz Özdil'in 5/02/13 tarıhlı Vurun Kahpeye yazısı
15/09/13 tarihli Vurun kahpeye (2013 versiyonu)

Okumanızı tavsıye edıyorum.Yazısında '' sapık her ülkede var ama 'Birleşmiş Milletler sapığı' sadece bu ülkede var'' demiş.Sizce yanlış mı??

yurtdisinda yasiyorum,yasadigim sehirde cok fazla rus ve ukraynali var,yatirimcisi ogrencisi,esnafi,gayri menkul sahibi..ama gel gor ki burda ne rus kadini ne erkegi sevilmiyor..erkeklerin oyle ozel ilgisi filan yok rus kadinlarina karsi..tabiki istisnalar vardir ama buranin erkekleri ozellikle bu kadinlari secmiyorlar birlikte olmak icin..irkcilik yapmak istemem ama ruslar bildiginiz avrupa`da kezban muamelesi gorurken turkiyede el ustunde tutuluyorsa bunun bizim turk erkeklerindeki ilginclik olarak yorumlayabiliyorum (ne diyecegimi bilemedim )
avrupali cogu kadini eger butcesi musaitse (yaslilar haric) turkiye tatilinde bi otele kapatamazsin,adamlar akdeniz bolgesine geldiyse toroslari gorcem,mersinde tantuni yicem,efendime soliyim hadi agac evlerde kalmayi deneyelim diye surekli aktif haldeler..tabiki aralarinda nato mermer nato kafa olan vardir ama gercekten cogu okuyan arastiran insanlar..e bu da turk erkeginin egosunu zorlar..en kolayi rusya ukrayna..yani kendi milletinin erkeginden hayir gormemis mezhebi bize gore daha genis guzel kadinlar..
ben daha ah su fransiz yada ispanyol kadinlari diyen turk erkegine rastlamadim,halbuki bence en guzel kadinlarin basinda gelir fransizlar.yani sokakta gordugunuz yuzunde sifir makyajli kadinin guzelligi rusun frapan rukus halinden onlarca binlerce kat guzeldir.
bence turk erkeginin ruslari bas taci edip kolay lokma olarak gormesi tamamen egolariyla alakali bi durum..
misafirperverlige gelince,ozellikle genc erkeklerin deli kani kalpten beyne degil baska bi yone olanca hizla pompalanirken ulkenin nasil tanitilacagi konusunda munazara yapacaklarini dusunmuyorum bence bunu dunyada hicbir erkek yapmaz.mesele neyazik ki kolay lokmayi kafesleme..

sarışın ve rahat oldukları içindir
cinselliği rahat yaşayamadıkları için onları kullanmak istiyolar
bizimkiler genelde esmer olduğundan sarışın renkli gözlü kadınlar el üstünde tutuluyo gibi bi durum var
ama yurt dışında da turistlere böyle davranıyolar sadece türk erkekleri değil yani
bu tipler her yerde var

rusların da çok umrundadır laf atan türk erkekleri
eminim eve gidip ayy acaba çok mu basit görünüyoruz diye ağlayıp kendilerini kirlenmiş hissediyorlardır...

işte süper bir cevap. uzun yıllar antalyada yaşadığım için bu dediklerinizin çoğunu gözlemledim.
ha evlenip çocuk doğuran rus kadınlarıda var. buda benim namus,bekaret peşindeki türk erkeğinin bu değerini ırka ve ülkeye göre değiştirdiğini yani dengesizliğini bana gösterdi devamlı:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…