işte süper bir cevap. uzun yıllar antalyada yaşadığım için bu dediklerinizin çoğunu gözlemledim.
ha evlenip çocuk doğuran rus kadınlarıda var. buda benim namus,bekaret peşindeki türk erkeğinin bu değerini ırka ve ülkeye göre değiştirdiğini yani dengesizliğini bana gösterdi devamlı:)
konu sahibi kendisinin Rusa benzetildigini yazip ego tatmini yapmaya calismis bence bu konudan bunu anliyorum cunku cogu kiz ve erkek Ruslari basit ve sex objesi olarak gorur bu anormal bi durum degil fazla acik giyimleri ve kolay lokma olmalarindan dolayi bu tutum gayet normal size niye batti anlamadim bu latin kizlarinin guzel bulunmasi kadar dogal.. ergenlik yasayanlar genelde oyle zaten hangi ergen Rus kizlari mi aman ha bacimiz olurlar laf etme Turk misafirperverligine yakismaz der ki cok guldumaa Ruslara mi benziyosun guzelsindir o zaman sen gibi istedigin yorumlari yapmadigim icin uzgunum cunku neticede Turksun Ruslarin sexyligi dogalarinda var malesef canim sacini sariya boyatip dipten cikan koyu sac ve koyu kasla lensle acik giyinmeyle malesef Turklerden olmaz bu kafayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?