erkeklerle konuşamamak

senin yerinde olsam direk resti çekerdim hayırdır derdim yani bu senin mesleğin rahatsız oluyorsa nişanlanmayacaktı

Canım bir an önce silkelenip kendine gel.
Mis gibi okumuş mesleğini eline almışsın.
Böyle biriyle ömür geçmez.
Evlendikten sonra bin beter olur, şiddet bile uygulayabilir sana.
Erkek veya kadın fark etmiyor.
Hastalardan kan alırken günaydın, geçmiş olsun vs diyip güleryüzlü olmak gerekir.
Zaten gelenler gergin ve belki korkuyorlar.
Böyle bana tavır yaptığı anda ben olsam güvenliği çağırıp başımdan uzaklaştırırım.
Bu kişiylede bir an önce nişanı atmanı tavsiye ediyorum çünkü düzelecek birşey değil.

Etrafındaki her kadına potansiyel gözüyle bakmasa sana karışmak aklına gelmez, kişi kendinden bilir işi demişler. Seni garantiye alıp maaşını da elinden alıp başkalarına salça olmaya başlar. Sana yapmasına izin verdiğin şey hayatını terketmek. Gücün varken zavallı birine dönüşmek üzeresin silkelen ve kurtul ondan. Niyeti kötü, bakışı kötü, seni kendisine bağımlı biri haline getirip aciz bırakmaya çalışıyor.

Neyini ibret alsınlar? Pısırık oluşunuzu mu? Emek vererek atandığınız halde o emeklerinizi çöp edişinizi mi? Namusunuza uzanan dile sessiz kalışınızı mı? Masum insanlara garip garip davranmanızı mı? Neyi ibret alsınlar? Ben burada ibret alınacak bir hikaye değil, acınacak bir kadın görüyorum. Ayrılmazsanız da bunlar iyi günleriniz. Evlenince işe de gidemeyeceksiniz, cam da açamayacaksınız.

Ayrıca kocaman bir kadın tacizcizi bu adam. Resmen başka kadınlara baktığı için sizin de aynı şeyi yaşayacağınızı düşünüyor. Allah’ım evlerden ırak.

Görür görmez değil zaten. Kendi erkekler arasında muhabbet dönüyordur. Kizlar nasıl diyor ay surda doktor vardı yakışıklıydı vs. Onlarda aynı muhabbetin daha pisini yaparlar. Adamda denk gelmişse kendince saçma sapan bu davranışını açıklar. Adamın yaptığı normaldir demiyorum kesinlikle linclemeyin sakin. Sadece yaptığı davranisin nedeni ne olabilir diye düşünüyorum. Yoksa hastalıklı bir kafa yani.

At yüzüğü ve arkana bakma bu hıyardan koca olmayacağını zaten biliyorsun hiç uzatma

Şiddeti nereden çıkardın ya, kadının biri gelip erkek hastalara ters davranıyorum demiş ben de yarın bir gün ben hastalık derdindeyken ailemden birine denk gelsin istemem dedim. Çünkü insan hastayken ekstra bir anlayış, güleryüz bekliyor.

Neyine tavsiye bekliyor ki? Ben bunca yıl bu işi hakkıyla yapmak için okudum, sen bana mantık dışı şeyler dikte edip işimi yapmama engel olamazsın desin olsun bitsin.

Al tavsiye işte.

Sapla samanı karıştırmışsın ferhans. Sağlıkçıya şiddete sonuna kadar karşıyız yorumu yapan arkadaşın bu şiddeti desteklediğine hayatta inanmam. Aynı şekilde hasta hakları denen bir şey de var haberin vardır, hiçbir sağlıkçı cinsiyet ayrımı yapamaz her hasta eşit haklara sahiptir. Hiçbir sağlıkçı kıymetli nişanlısı rahatsız oluyor diye hastaneye gelen hastayı azarlama hakkına sahip değil. Kutsal bir meslek evet ama şifa dağıttığı için kutsal o şifayı kafasına göre dağıtmıyorsa kutsallığı da düşer.

Doğru söylüyormuşsun gibi geliyor ama bazı anektotlar var.yakalayınca niyet kabak gibi ortaya çıkıyor.hani bazı konu açanların erkek olduğu yazım tarzından anlaşılıyor ya onun gibi.diplomatik dil kullanmak bu tarz şeyleri gizleyemiyor.eşek gibi bakacaksın diyorsun yani.benim vergimle maaş alıyorsun tayfa.yarım ağzınız o kadar kendini ele veriyor ki.

Herzamanki gibi alakasiz yorum yapiyor. Konu sanki saglikciya siddet?
Konu o değil millet ona takılmiş.ilk takılan ben değilim.ilişki konusu millet bana böyle davranan sağlıkçının alnını karışlarım diyor.ben başlatmadım.

Anekdot* "her hasta eşit haklara sahiptir" cinsiyet ayrımı, insan ayrımı yapacaklar bi zahmet istifa etsin de mesleği hakkıyla yapacak olan ama atanamayanlara yer açılsın. Eşek gibi demeyelim de hasta efendi gibi şifasını aramaya gelmişse, taşkınlık yapmıyorsa paşa paşa bakmak zorunda evet diyelim.

Ferhansçım sağlıkçı dövenler var diye kimse canıyla uğraşırken psikolojik şiddet çekmek zorunda değil. Gidin o magandaların hakkını verin, güçsüzü azarlamak kolay.

Üzerinizde bu kadar hakimiyet kurmasına izin vermeyin. Gün gelir kendinize saygınız kalmaz

Böyle kıskanç insanla ömür geçmez.
Tamam.am insan kıskanç olur da bu denli degil
Evlenince evde otur,ben çalışırım deyip sizi eve kapatır.
Ne güzel mesleğiniz var ne diye ugrasiyorsunuz bununla.
Kendinize yazık edersiniz.

Konu o değil millet ona takılmiş.ilk takılan ben değilim.ilişki konusu millet bana böyle davranan sağlıkçının alnını karışlarım diyor.ben başlatmadım.
Bazi dediklerine hak verdim. Şunu demek istiyorsun bu kız adliyede calissaydi mesela ya da belediyede. Azarlama ve kotu davranma konusunda aynı seyler soylenilir miydi yoksa konuya mi odaklanilirdi?

Ben sizin yerinizde olsam izin vs almam. Hiç uzatmadan birbirimize uygun değiliz derim. Ezilmem de. Çünkü ayan beyan mobbing uygulayacak belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…