erkeklerle konuşamamak

buket62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
4
-9
1
28
Merhaba,

Benim sorunum erkeklerle konuşmaya korkuyorum, geriliyorum nişanlım hiçbir erkekle konuşmamı istemiyor. meslek gereği erkek hastalardan da kan alma enjeksiyon durumu yapmak zorunda kalıyorum. Nişanlımla aynı kurumda çalışıyoruz ne zaman yanımda bir erkek görse sinirleniyor. kendisi kadın hastalara bakarken sorun olmuyor. saçma soru soran erkekleri tersle diyor.Nasıl yapabilirim devlet kurumunda memurum ya şikayet edilirsem korkuyorum. Falanca hemşire herkese bağırıp duruyor sende bağır nolucak adın çıksın huysuz diye kimse gelip sana soru sormasın diyor. Biri yanıma yaklaşacak olunca korkudan elim ayağım titriyor biliyorum bir yerden beni izliyor niye ters davranmadın diye bağıracak. Halbuki kendisiylede kurumda tanışıp nişanlandık. Neden nişandan sonra böyle davranıyor anlamıyorum. Zaten tesettürlü bayanım dikkat ediyorum hal ve hareketlerime. İyice korkak biri haline geldim saçma sapa bir durum yaşıyorum. Kimseyede birşey diyemiyorum nişanlımıda kötü bilmesinler diye olan bana oluyor. Keşke aynı meslekten biriyle hele aynı kurumdan hiç arkadaşlık kurmasaydım Nişan bozmaktan başka çarem yok sanırım:(

insanları nasıl tersleyebilirim ki ne diyebilirim ki aklım hayalim almıyor. Çok utanıyorum kendimi böyle bir insana dönüştürdüğüm için. Kimse seni tanıyamıyoruz artık böyle biri değilsin sürekli şikayet alıyoruz diyorlar. Yani evlilik kurmaya çalışırken insanlığımı kaybettim. Artık sevgide kalmadı nefret etmeye soğumaya başladım. uyardım kendisini de ama nafile 1 2 hafta düzelip sonra yine aynı terane. Bir yüzük taktık diye sahibim sanmaya başladı kendini. Ben okuyup çalışmak için nelere göğüs gerdim ne şartlarda hazırlandım KPSS şimdi gelip neredeyse bırak mesleği demeden ben yüzüğü atacağım galiba. Ah.. ahh.. döktüm içimi bir yerlerde aynı sorunu yaşayan varsa ibret alsın hikayemi.

Merhaba,

Benim sorunum erkeklerle konuşmaya korkuyorum, geriliyorum nişanlım hiçbir erkekle konuşmamı istemiyor. meslek gereği erkek hastalardan da kan alma enjeksiyon durumu yapmak zorunda kalıyorum. Nişanlımla aynı kurumda çalışıyoruz ne zaman yanımda bir erkek görse sinirleniyor. kendisi kadın hastalara bakarken sorun olmuyor. saçma soru soran erkekleri tersle diyor.Nasıl yapabilirim devlet kurumunda memurum ya şikayet edilirsem korkuyorum. Falanca hemşire herkese bağırıp duruyor sende bağır nolucak adın çıksın huysuz diye kimse gelip sana soru sormasın diyor. Biri yanıma yaklaşacak olunca korkudan elim ayağım titriyor biliyorum bir yerden beni izliyor niye ters davranmadın diye bağıracak. Halbuki kendisiylede kurumda tanışıp nişanlandık. Neden nişandan sonra böyle davranıyor anlamıyorum. Zaten tesettürlü bayanım dikkat ediyorum hal ve hareketlerime. İyice korkak biri haline geldim saçma sapa bir durum yaşıyorum. Kimseyede birşey diyemiyorum nişanlımıda kötü bilmesinler diye olan bana oluyor. Keşke aynı meslekten biriyle hele aynı kurumdan hiç arkadaşlık kurmasaydım Nişan bozmaktan başka çarem yok sanırım:KK43:

insanları nasıl tersleyebilirim ki ne diyebilirim ki aklım hayalim almıyor. Çok utanıyorum kendimi böyle bir insana dönüştürdüğüm için. Kimse seni tanıyamıyoruz artık böyle biri değilsin sürekli şikayet alıyoruz diyorlar. Yani evlilik kurmaya çalışırken insanlığımı kaybettim. Artık sevgide kalmadı nefret etmeye soğumaya başladım. uyardım kendisini de ama nafile 1 2 hafta düzelip sonra yine aynı terane. Bir yüzük taktık diye sahibim sanmaya başladı kendini. Ben okuyup çalışmak için nelere göğüs gerdim ne şartlarda hazırlandım KPSS şimdi gelip neredeyse bırak mesleği demeden ben yüzüğü atacağım galiba. Ah.. ahh.. döktüm içimi bir yerlerde aynı sorunu yaşayan varsa ibret alsın hikayemi.
Ne demek Nişanlınız diyor diye insanlara kötü mü davranacaksınız?

Sizi olduğunuz gibi kabullenmeyecekse, paşaya bay bay demenizin vakti gelmiş.

Tamam hikayenizi okuyan ibret alsın da siz de aksiyon alsanız olmaz mı?
Bu adamın saçma sapan boyunduruğu altına girmek için mi okudunuz?
Sağlık çalışanısınız bir de. İnsanlara kötü davranmak yakışıyor mu? Olacak iş mi?
Baştan aşağı saçmalık.
Kendinize saygınız sevginiz varsa ayrılırsınız.

Hazır daha evlilik olmamışken kaç kurtar kendini. Böyle bir hödükle olmayacağı zaten belli. Daha şimdiden kendini sahibin sanan birinin 5-10 yıl sonra neler yapabileceğini tahmin bile edemiyorum. Zaten güzel de bir işin var ve herhangi bir başka insana bağımlı olmak zorunda değilsin, o yüzden bir an önce ver eline yüzüğünü bas tekmeyi.

Merhaba,

Benim sorunum erkeklerle konuşmaya korkuyorum, geriliyorum nişanlım hiçbir erkekle konuşmamı istemiyor. meslek gereği erkek hastalardan da kan alma enjeksiyon durumu yapmak zorunda kalıyorum. Nişanlımla aynı kurumda çalışıyoruz ne zaman yanımda bir erkek görse sinirleniyor. kendisi kadın hastalara bakarken sorun olmuyor. saçma soru soran erkekleri tersle diyor.Nasıl yapabilirim devlet kurumunda memurum ya şikayet edilirsem korkuyorum. Falanca hemşire herkese bağırıp duruyor sende bağır nolucak adın çıksın huysuz diye kimse gelip sana soru sormasın diyor. Biri yanıma yaklaşacak olunca korkudan elim ayağım titriyor biliyorum bir yerden beni izliyor niye ters davranmadın diye bağıracak. Halbuki kendisiylede kurumda tanışıp nişanlandık. Neden nişandan sonra böyle davranıyor anlamıyorum. Zaten tesettürlü bayanım dikkat ediyorum hal ve hareketlerime. İyice korkak biri haline geldim saçma sapa bir durum yaşıyorum. Kimseyede birşey diyemiyorum nişanlımıda kötü bilmesinler diye olan bana oluyor. Keşke aynı meslekten biriyle hele aynı kurumdan hiç arkadaşlık kurmasaydım Nişan bozmaktan başka çarem yok sanırım:KK43:

Niye inatla böyle bir canlıyla yüzük takıyorsun? Millet ibret alacağına sen kendi hikayenden kendin ibret al da mantığını aklını kullan biraz.

Önce sen mi ibret alsan kötü örnek olacağına nişanlının kıçına tekmeyi basarak genç kızlarımız için iyi örnek olsan? Bu kıskançlık değil ruh hastalığı. Kendini de göstermiş gizlememiş. Buna rağmen neden devam ediyorsun? Başına silah falan dayalıysa Bi işaret yolla biz polisi arayalım.

Tamam hikayenizi okuyan ibret alsın da siz de aksiyon alsanız olmaz mı?
Bu adamın saçma sapan boyunduruğu altına girmek için mi okudunuz?
Sağlık çalışanısınız bir de. İnsanlara kötü davranmak yakışıyor mu? Olacak iş mi?
Baştan aşağı saçmalık.
Kendinize saygınız sevginiz varsa ayrılırsınız.
Kimseye kötü davranamıyorum zaten yapamıyorum elimde değil. Yardımcı olmaya çalışıyorum aksine. Göstermelik olsun diye o varken bir kaç kişiye beni meşgul etmeyin benim sorunum değil diyerek ters davrandım. O geceler uyku uyuyamadım kul hakkına mı girdim acaba diye.
Zaten nişan atmaya karar verdim. Başka türlü yaşayamam bu insana tahammülüm kalmadı artık. Ben kimseye ters davranamayan biriyim karakter olarak ta bana kötülük yapanlara bile iyilikle gittim. Kahroluyorum benim gibi bir insandan bunu istediği için İnsan bile değil gözümde artık.

Sebepsiz yere neden kötü davranacakmışsınız, sebepli olsa bile yol var yordam var, ne saçma, kurtarın kendinizi bu insancıktan.

Siz niye demiyorsunuz kadinlara sen niye terslenmiyorsun diye? Bu sizin mesleginiz ne demek terslemek kotu davranmak biri ciksa size siddet uygulasa ne olacak? Anladiniz adam manyak hemen nisani atmaliydiniz hala gec kalmis sayilmazsiniz kurtulun su pislikten gelin buraya yazinda bizde rahatlayalim

Kimseyede birşey diyemiyorum nişanlımıda kötü bilmesinler

Nişanlımı kötü bilmesinler diye bir şey demiyorum diyorsunuz ama sizin nişanlınız kötü.
Erkeklerle konuşma derken aklından neler geçiyor acaba hiç düşündünüz mü?
Kişi kendinden bilir işi derler, kendisi kadınlarla konuşurken ne düşünüyor da size erkeklerle konuşmayı bile yasaklıyor.
Ağzının payını neden vermiyorsunuz.

Bir yüzük taktık diye sahibim sanmaya başladı kendini.

Tam da öyle sanmaya başlamış.
Siz de bir şey demediğiniz için daha da tepenize binmiş.
Belki okuduklarınız hoşunuza gitmeyecek ama açık konuşayım.
Ağzının payını verip yüzüğü suratına fırlatmadığınız sürece çok canınız yanacak.
Şimdi konuştuğunuz için kızan adam yarın öbür gün aynı evin içine girincedövecek muhtemelen.
Kazandığınız parada gözü varsa çalışmanıza izin verecek ama paranıza el koyacak, sizin arkadaşlarınızla görüşmenizi yasaklayacak, evde türlü işkenceye maruz kalacaksınız.
Kazandığınız parayı istemiyorsa işi bırakmanız için size baskı yapacak ve sizi eve hapsedecek.

Bunları yaşayan insanlar biliyorum ve belki gerçeği görmenizi sağlar diye yazıyorum buraya.
Yüzüğü atın ve asıl ona bir daha tek kelime etmeyin.
Dediğim gibi yüzüğü suratına fırlatmadığınız sürece çok canınız yanacak.

Hasta midir nedir
Sizde ayni sekil ona davranin bakalim. Gerizekali ya

Kendi ayakları üzerinde duran birisiniz. Size hiç bir faydası olmayan tam tersine en temel haklarınızdan olan özgürlügünüzü kısıtlayan bu adamı çekmek için hiç nedeniniz yok . Bu tür adamlar hayatı zorlaştırmak dışında bir işe yaramazlar. Çok geç olmadan derhal o nişanı atın ve üzerinizdeki baskıdan kurtulun.

O nişanlın olacak ayıdan sen mi ayrılırsın biz mi ayıralım?

Mesleğin var Allah aşkına ayrılsana bundan yarın bu sana işi bıraktırır, camı açtırmaz, paranoyak gibi sürekli aldatmakla suçlar. Senin kendine garezin mi var bunu çekiyorsun?

Back
X