• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeksi olmak

eskarem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
123
48
298
Adana
Merhaba
Normal bir erkek arkadaşım ile görüştüm. Bana erkeksin olduğumu söyledi. Makyaj yapıyorum topuklu giyinirim. Ama tavrım mı ya da başka bir şey mi kadınsı değilim galiba. Yani nasıl olunur ki böyle biraz zoruma gitti. O an çok takmıyor gibi yaptım Güldüm umrunda bile değil dedi. Nasıl kadınaı olunur ki?

Erkeksi nasıl olunuyor birini örnek ver mesela?? Deseydin inceyi çözer miydi bilemem tabi.
Ayrıca bu senin karakterin. Kimisi erkeksi kimisi cazibeli kimisi cilveli kimisi buz dağı vs vs.
Sen halinden memnunsan ona bakla yemek düşer.

görünusunuz anlattiginiz gibiyse belki konuşma seklinizden veya o an ettiğiniz herhangi bir kelimedende bunu söylemiş olabilir .
ben olsaydım neden öyle bişey düşündün diye espiriyle karışık sorardım sonra böyle kara kara düşünmezdim
ayriyetten çok takılacak biseyde yok rahat ol düşünme yanii ..

Üni bittikten sonra bir arkadaşım, "Ya ben senin bakışından korkuyordum, çok sert bi tipin vardı" demişti. Bir başka arkadaşım da "Çok sıcak bi kızsın" demişti. Bu da onun gibi bir şey, hani kime göre neye göre sert ya da erkeksi?

Size bunu söyleyen kişinin kadınsı kriteri nedir ki siz erkeksi imişsiniz ona göre?

Kafaya takılacak bir şey değil şu inanın.

Merhaba
Normal bir erkek arkadaşım ile görüştüm. Bana erkeksin olduğumu söyledi. Makyaj yapıyorum topuklu giyinirim. Ama tavrım mı ya da başka bir şey mi kadınsı değilim galiba. Yani nasıl olunur ki böyle biraz zoruma gitti. O an çok takmıyor gibi yaptım Güldüm umrunda bile değil dedi. Nasıl kadınaı olunur ki?
simdi biri vardır oladar kadınsıdırki kız küfür etse bile kibarşıktan kırılacak kimiside birazdaha maskülendir.vardı benim öyle iki arkadasım ama rahatsız edici degildi yani bir taneside cok güzel kızdı

Merhaba
Bunu umursamamanıza baya bozulmuş ki söylüyor biraz naif olun her şeye kırılıp alınmak degilde geri durup sen yaparmısın numaralarına girin yanındayken mesele topuklu ayakkabı veya cinsellik degil ses tonunuzu bile ayarda tutun sürekli ondan şefkat bekler halde olun ben öyle tahmin ettim

Merhaba
Neden zorunuza gitti?
Herkesin yapısı farklıdır, siz kadınsınız ama sanırım arkadaşınızın bahsettiği tavrınız, konuşma tarzınız, davranışlarınızın bütününde maskülen bir havanız olması, bu karakterle insanın doğasıyla alakalı birşey, insanın doğası değişmez, yeri geldiğinde topuklu giyerim, makyajda yaparım ama asla feminen bir kadın olmadım, daha çok Ahmet ağbiyle eline odun alıp kafa kıracak türden davranışlarım vardır, kalem etekler, naif hareketler, buğulu bakışlar 10 beden büyük gelir bana:)

Kadınsı olmak sonradan öğrenilmiyor, o aura doğuştan oluyor.

Back
X