Erkekte cinsel istek neden bu kadar az olur

Eşimle 8 yıllık evliyiz . Eşim o kadar cinsel isteği az ki çocuk düşündüğümüz halde ayda 3 en fazla ..Ne yapmalıyım bitkisel ilaç felan denemedik doktorada gitmiyor. Kendi ihtiyaçlarımı geçtim çocuk için bile yaklaşmayınca çıldıracak gibi oluyorum....

canım bende 8 yıllık evliğim benim eşimde de aynı sorun var normal ilişki düzeyi haftada 2-3 kere olmalı maalesef bizde de 3 ayda bir olağan sayıdan az ilişkiye girmek sperm sayısını da azaltıyor bebeğimiz olmadı bu gibi durumlardan dolayı geçen sene tüp bebek denedik başarısız depresyona girdim bir daha da kalkışmadım bebekten önce eşinle arandaki cinsel sorunları düzeltmeye çalış bence ben muhaffak olamadım ama sen olursun inşallah zor bir durum anlayabiliyorum seni

Karısına yaklaşmayan erkek eğer iktidarsız değilse, ihtiyacını başka şekilde karşıladığı için yaklaşmıyordur.

Yok psikolojisi bozukmuş, yok sıkıntısı varmış bunlar benim kafama girmez; erkek milleti sekse bizim kadar kompleks bakmaz. Hormonları ona seviş diyorsa, bırakır bütün derdi kederi bir yana.

E ama karnı toksa o başka tabii.

Ama bir de şu var; günümüzde antidepresanlar leblebi gibi alınıyor pek çok kişi tarafından. Uzun süreli antidepresan kullanımı cinsel isteksizliğe sebep olabiliyor.

Bunun dışında bok yiyerek karnını doyurup karısıyla kardeş kardeş yatan bütün erkeklerin Allah belasını versin.

Son düzenleme:
Bizde 1 yıllık evliyiz evlendiğimizdn beri genelde hafta 1 kez olur, bazen 2. Çünkü eşim işten çok geç geliyor 11 de falan, ben uyumuş yada uyumak üzere oluyorum o yanaşsada halim olmuyor :/ Ama bizimkinde hergün yanaşsam hergün olacak potansiyel var sanırım. Ben öyle hissediyorum yani.

Bizde 1 yıllık evliyiz evlendiğimizdn beri genelde hafta 1 kez olur, bazen 2. Çünkü eşim işten çok geç geliyor 11 de falan, ben uyumuş yada uyumak üzere oluyorum o yanaşsada halim olmuyor :/ Ama bizimkinde hergün yanaşsam hergün olacak potansiyel var sanırım. Ben öyle hissediyorum yani.

ben bu sebepten dolayı boşandım.
üç ayda bir ilişki mi olur ya çok sağlıksız bi durum bence.
bir de üstüne sevgisizlik, psikolojik şiddet, kaynana ile aynı ev derdi falan derken bitti evlilik.
ama, eşim bana düşkün olsaydı inanın ki daha tahammüllü olurdum.
Çünkü bazı şeyler o kadar büyüyor ki bu boşlukta.
İnsan kendine defalarca "neden evlendik o zaman sevgiliyken daha iyiydi" diyor..
bence bir kadın için kesinlikle kırıcı birşey bu.:50:

Back
X